Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αλλαγμένος για την ανατροπή!!

Έτοιμος να φέρει… Τούμπα τη διαδικασία των πλέι οφ είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.

Αλλαγμένος για την ανατροπή
Παρά τις όποιες απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και απέναντι στον ΠΑΟΚ (18:15, Novasports 2).

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου δεν πρόκειται να παίξουν με σηκωμένα τα χέρια κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όμως θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μία έκπληξη τη φετινή σεζόν και να φέρουν… Τούμπα όλες τις προβλέψεις.

Ο 42χρονος προπονητής σκοπεύει να κάνει rotation, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπολογίζει το σημερινό ματς και παράλληλα δίνει «ανάσες» σε κάποιους ποδοσφαιριστές εν όψει της συνέχειας των αγώνων κατάταξης.

Την εστία των Ηπειρωτών θα υπερασπιστεί ο Φεγκρούς, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – Ντάσης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος και Μιχαήλ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λίλα και Τσουκαλάς, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι και Νικλιτσιώτης.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βίλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαμπανιώτης, Γιάκος. Μπέριος, Νάκος, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου και Παππάς. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Φώτης Γεωργίου και Πολ Κεϊτά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: