Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τρομερή διαφήμιση για Champions League!! (video)

Άνδρες κλήθηκαν να πείσουν τις συντρόφους τους να αγοράσουν δύο καθίσματα γηπέδου για να κερδίσουν εισιτήρια για τον τελικό του Champions League. Δείτε τις αντιδράσεις τους.

Το κίνητρο ήταν μεγάλο. Όμως και η αποστολή δύσκολη. Ανυποψίαστοι άνδρες πελάτες βρέθηκαν σε κατάστημα επίπλων και ενημερώθηκαν πως εφόσον κατάφερναν να πείσουν τις συντρόφους τους να αγοράσουν δύο καρέκλες σε σχήμα καθισμάτων γηπέδου, θα κέρδιζαν δύο εισιτήρια για τον τελικό του Champions League. Χωρίς ασφαλώς να τους αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο… Κι όλα αυτά για τις ανάγκες μία ομολογουμένως πολύ έξυπνης διαφήμισης.

Ο τρόπος που προσπάθησαν να πείσουν τις φιλενάδες τους, αλλά κυρίως οι αντιδράσεις των τελευταίων προκαλούν γέλιο. Για να τα καταφέρουν επιστράτευσαν επιχειρήματα όπως «… είναι πλαστικές και δεν θα μπορεί να τις μασάει ο σκύλος», «δες το σαν επένδυση» ή «… δίνουν έναν βιομηχανικό τόνο στο στυλ του σπιτιού». Οι περισσότερες γυναίκες ήταν κάθετα αντίθετες. «Ξέχασέ το», «αυτό κοστίζει όσο το μισό μου νυφικό» και «αποκλείεται» ήταν κάποιες από τις απαντήσεις που έλαβαν.

Μία μόνο σύντροφος εμφανίστηκε συγκαταβατική και δεν το μετάνιωσε, αφού από μία οθόνη στο κατάστημα ενημερώθηκε για το δώρο που κρυβόταν κάτω από την καρέκλα. Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: