Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Με “σβηστές μηχανές”, 3-1 τα Γιαννιτσά!!

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Ηρακλής διέλυσε 1-3 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και βρίσκεται πρώτος στην βαθμολογία. Οι κυανόλευκοι μπήκαν απο την αρχή με μοναδικό στόχο να καθαρίσουν το παιχνίδι, κάτι που έδειξαν από τις πρώτες τους ενέργειες.
Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Ισαάκ ενώ δύο λεπτά αργότερα (13′) ο Στεφανίδης ήρθε για να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει ουσιαστικά το παιχνίδι. Η Αναγέννηση δεν το έβαλε κάτω και μείωσε σε 2-1 χάρη σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Άρτσε στο 25′. Ο ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε την λάθος αντίδραση του τερματοφύλακα, Παπαδόπουλου, και τον κρέμασε.  Τον θρίαμβο των κυανόλευκων ολοκλήρωσε ξανά ο Νέστορας Στεφανίδης που έγραψε το τελικό 3-1 στο 38′ με ωραία κεφαλιά.
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Παπαδόπουλος Π., Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, Τσερκέζος, Λόπεθ, Ντατίδης (46΄ Σαράφογλου), Σιατραβάνης (78΄ Γεωργίου), Στεφανίδης (62΄ Αλεξίου), Ισαάκ, Σουλίδης.
Αναγ. Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Αρτσε, Σιδηρόπουλος (74΄ Καπνίδης), Γκαρακλίδης, Γιόγιος, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης, Αντρεΐνι (46΄ Χαρμάνας), Καμπάνης (66΄ Καρλόπουλος)
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: