Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!

Το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια που αποτελούν κριτήριο. Θα τα καταφέρει με τον χαλαρό ΠΑΣ; «Ντου στα Αποδυτήρια» για τον Δικέφαλο που μέσα σε μια εβδομάδα είναι υποχρεωμένος να τα παίξει όλα για όλα. Μέχρι τώρα η σεζόν δεν είναι επιτυχημένη για τον ΠΑΟΚ. Το αντίθετο. Στην Ευρώπη απέτυχε από την αρχή, στο κύπελλο δεν έφτασε τελικό δίχως καν να δώσει ντέρμπι με κάποια θεωρητικά μεγάλη ομάδα, ενώ στο πρωτάθλημα ήρθε 2ος τελευταία στιγμή. Και να δούμε τώρα τι θα κάνει στα πλέι οφ.
Ωραία και χωρίς άγχος
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα τα παίξει όλα για όλα σε μια εβδομάδα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Είδαμε, μάλιστα, στην πρεμιέρα ότι τα Γιάννενα δεν είχαν άγχος κι έπαιξαν πολύ ωραία με τον Αστέρα.
Σκληρό καρύδι
Αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί με τα πόδια του βαριά από το στρες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά και τις κατσάδες, τότε ο ΠΑΣ μπορεί να αποδειχτεί σκληρό καρύδι. Και θα είναι, βέβαια, και ο κόσμος στις εξέδρες της Τούμπας που θα περιμένει να δει νίκη, αλλά και λίγη μπαλίτσα.
Θα κριθούν πολλά
Ακόμα, όμως, κι αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, πάλι δεν κρίθηκε τίποτα, αφού μετά δίνει δυο κολλητά ματς με τον Αστέρα μέσα – έξω. Σε τρείς μέρες, λοιπόν, πάει στην Τρίπολη και στις 26 Μαϊου παίζει με τον Αστέρα στην Τούμπα. Σ’ αυτά τα δυο παιχνίδια θα κριθούν πολλά. Πάρα πολλά.
Θα συνέλθει
Και ο Αστέρας μπορεί να παρουσιάστηκε κουρασμένος και με απουσίες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αλλά η λογική λέει ότι θα συνέλθει σιγά – σιγά. Φάνηκε, δηλαδή, σα να αποσυντονίστηκε μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό, όμως θα τα βρεί τα πατήματά του ξανά.
Σούπερ καθοριστική
Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν πάρει αποτελέσματα, τότε δεν θα έχει μόνο βαθμολογικό πρόβλημα πια, αλλά και ψυχολογικό, αφού το κλίμα θα βαρύνει κι άλλο. Άρα, αυτή η βδομάδα είναι η σούπερ καθοριστική για το τι θα γίνει στον ΠΑΟΚ κι αν θα μπορέσει να παραμείνει πρώτος στην κούρσα για την πρωτιά στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ.
Πηγή:  sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: