Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Σφαιρόπουλος: «Συγκέντρωση και ενέργεια»

Ο Πανιώνιος εμφανίστηκε με συγκέντρωση και ενέργεια κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας και έτσι έφτασε στη νίκη, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Συγκέντρωση και ενέργεια»
Ικανοποιημένος και με το παραπάνω ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη (86-62) του Πανιωνίου επί του Ικάρου Καλλιθέας. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» τόνισε πως οι παίκτες του είχαν σωστή συγκέντρωση και ενέργεια ύστερα από τη διακοπή, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Γιώργο Καλαφατάκη για τη φετινή πορεία της ομάδας από την Καλλιθέα.

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήμασταν έτοιμοι μετά από μεγάλη διακοπή. Είχαμε τη σωστή συγκέντρωση και τη σωστή ενέργεια. Ήταν δύο στοιχεία που θέλαμε να βγάλουμε στο παρκέ. Πιέσαμε τον Ίκαρο κι έχοντας σαν στόχο να βγάλουμε τον Ίκαρο από το παιχνίδι του, θεωρώ ότι τα καταφέραμε καλά. Κρατήσαμε τον Γκίμπσον εκτός ρυθμού που είναι ο άξονας του Ικάρου. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα, είμαστε μια οικογένεια και όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας. Ο Γιώργος έχει κάνει πολλή καλή δουλειά με τον Ίκαρο και ξέραμε ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την παρουσία στα πλέι-οφ και την εικόνα του φέτος. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε αυτό που κερδίσαμε όλη τη σεζόν στους 10 μήνες. Είναι σκληρό το σύστημα των πλέι-οφ, αφού σε μία εβδομάδα παίζεις για τη 3η θέση την οποία κέρδισες στην κανονική περίοδο, έτσι όμως είναι τα πλέι-οφ. Η τελευταία εντύπωση μένει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διατηρήσουμε τη θέση μας», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, με τη σειρά του, είπε: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια, βγάλαμε ενεργεία ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα και φτάσαμε στη νίκη. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στα πλέι-οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: