Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Φραγκιάς: «Μας αφήνει μια ‘γλυκόπικρη γεύση’ η χρονιά»

Στα ανάμικτα συναισθήματα που άφησε στον Κολοσσό η κατάληξη της φετινής Α1 μπάσκετ στάθηκε ο Βασιλης Φραγκιάς, μετά την ήττα από τον Άρη.

Φραγκιάς: «Μας αφήνει μια ‘γλυκόπικρη γεύση’ η χρονιά»
Ο τεχνικός των «θαλασσί» δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα για τον αγώνα, παρά μόνο να χαρακτηρίσει δίκαιη τη νίκη των «κιτρινόμαυρων». Ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συνεργάτες του για τη βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα όλη τη χρονιά και ζήτησε στο μέλλον να γίνουν προσπάθειες, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Ευρώπη και να φτιαχτεί το καινούργιο γήπεδο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά: «Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πράγματα, ο Άρης νίκησε δίκαια. Εμείς θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής. Η φετινή χρονιά μας αφήνει μία ‘γλυκόπικρη’ γεύση. Σαφέστατα ‘γλυκιά’, γιατί η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην Α1 και ‘πικρή’, γιατί δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε ότι κάναμε πέρυσι. Θεωρώ ότι ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και έδειξε πόσο αγαπάει την ομάδα και το νησί. Σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, ήρθε και μας στήριξε. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλα τα παιδιά, αφού παλέψαμε όλοι μαζί, μέρα- νύχτα, για να μπορέσει η ομάδα να βγει από αυτή την αγωνιστική κατάσταση που ήταν.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και, φυσικά, τη διοίκηση που έκανε τα πάντα. Πλέον, είναι θέμα καθαρά της διοίκησης να αποφασίσει την επόμενη μέρα της ομάδας. Για μένα, ο στόχος του Κολοσσού τα επόμενα χρόνια είναι να μπορέσει η ομάδα να ‘σκαρφαλώσει’ στις υψηλότερες θέσεις και να παίξει στην Ευρώπη. Να ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου και να δημιουργηθούν νέες ‘παραστάσεις’ για τον κόσμο. Να ενώσει ακόμη περισσότερο το νησί και να φτιαχτεί μία ομάδα καλύτερη από τη φετινή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που στήριξαν την προσπάθεια μας. Βοηθήσατε την ομάδα και μένα προσωπικά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Να κλείσω μ’ ένα τεράστιο ‘ευχαριστώ’. Το να νιώθεις την αγάπη του κόσμου στο δρόμο, σου δίνει δύναμη και κουράγιο. Είναι πάνω από χρήματα, από συμβόλαια και οτιδήποτε άλλο. Είναι σημαντικό να ακούς μία καλή κουβέντα απ’ όλους. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, εμείς έχουμε ανάγκη από ξεκούραση και εύχομαι καλή συνέχεια στον Βαγγέλη. Ο Άρης παρουσίασε τεράστια βελτίωση με νέα παιδιά και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Ο κόουτς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: