Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Μήνυμα ΚΜΑ ενόψει της Γενικής Συνέλευσης!!

Κάλεσμα στα μέλη να δώσουν το παρών στην αυριανή (19/05) Γ.Σ., απηύθυνε το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. Επίσης, παραθέτει τα θέματα, για τα οποία περιμένει απαντήσεις από τους υποψήφιους για το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Μήνυμα ΚΜΑ ενόψει της Γενικής Συνέλευσης
Τεκμηριωμένες προτάσεις από τους υποψήφιους για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης ζητάει η Κοινωνία Μελών ενόψει της αυριανής (19/05) Γενικής Συνέλευσης, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων, θέτει μια σειρά από θέματα, τα οποία θεωρεί βασικά για την επόμενη μέρα του συλλόγου και καλεί τα μέλη να δώσουν το παρών στη Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» και νυν «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 19/5/2013 ώρα 10:00 στα γραφεία του Σωματείου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 20/5, ώρα 16:00, στο "Nick Galis Hall" (Γρ. Λαμπράκη 2), με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Παρουσίαση υποψηφιοτήτων για το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Για τη Συνέλευση της Δευτέρας, η ΚΜΑ νιώθει την υποχρέωση να απευθυνθεί προς τους υποψήφιους με θέμα την διοίκηση της ΠΑΕ, καλώντας τους, σεβόμενοι το Σώμα, να καταθέσουν όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και ενόψει των του εορτασμού 100 χρόνων της ομάδας, να αναλογιστούν το βάρος και τη σοβαρότητα με την οποία πρέπει να δράσουν το επόμενο διάστημα.

Το ΔΣ και το Σώμα της ΚΜΑ περιμένει να ακούσει από τα υποψήφια σχήματα τις θέσεις τους, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα κάτωθι θέματα:

1. Διοικητικά (Δομή και οργάνωση διοίκησης)

2. Οικονομικά (πλάνο διετίας-προϋπολογισμός εσόδων εξόδων- συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- πρόβλεψη για τη διαχείριση υπάρχοντος χρέους)

3. Αγωνιστικά (Ρόστερ- μεταγραφές- τμήματα υποδομής)

4. Ανάλυσης εμπορικής εκμετάλλευσης (εορτασμός 100 χρόνων- χορηγικά προγράμματα)

5. Επικοινωνιακά (Θέματα εκπροσώπησης με τα κέντρα αποφάσεων- σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας)

6. Ανακίνηση θέματος εκτάσεως Θέρμης για νέο γήπεδο.

7. Σχέση με ΚΜΑ και ασφαλιστικές δικλείδες για την απαράβατη και πιστή τήρηση του πλάνου που θα παρουσιαστεί.
Τελειώνοντας, καλούμε και πάλι όλα τα μέλη να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά σε ένα ιστορικό για όλους μας χώρο, το "NICK GALIS HALL".

Δεν υπάρχουν σχόλια: