Κυριακή 19 Μαΐου 2013

«Μπορούμε να κάνουμε ζημία στον Αστέρα»

Ένα θετικό αποτέλεσμα στο επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να πάρει ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Παράσχο.

«Μπορούμε να κάνουμε ζημία στον Αστέρα»
Σίγουρος πως ο Ατρόμητος έχει όλα τα φόντα, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο επερχόμενο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το τι έχει αλλάξει στον σύλλογο του Περιστερίου από την στιγμή που αυτός έκατσε στον πάγκο του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Νοva ο Γιώργος Παράσχος:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

«Αυτή η νίκη ήταν μία τονωτική ένεση για τα παιδιά. Φαινόταν ότι όλο αυτό τον καιρό αλλά και τα δύο παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ ότι τα παιδιά μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι η διάθεση που δείχνουν τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Αστέρα γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα όπου και να παίζει μπορεί να κάνει τη ζημιά. Εμείς θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε κάτι καλό».


Για τις αλλαγές στην ομάδα:

«Αν πούμε ότι αλλάξαμε κάτι είναι ότι μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει τον Ατρόμητο να δίνει χώρο στον αντίπαλο. Από τότε που ήρθα προσπάθησα να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι μπορούμε να πρεσάρουμε πιο μπροστά και να ενοχλήσουμε περισσότερο τον αντίπαλο για να κάνει πιο πολλά λάθη και πιστεύω ότι το καταφέραμε».
Για το αν θα έχει το άγχος ο Αστέρας μετά και την ήττα του στα Γιάννενα:

«Περισσότερο πιστεύω θα είναι απογοητευμένη μετά από αυτή την ήττα και πιστεύω ότι θα τους βγει μεγάλη κούραση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: