Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τελευταία του ευκαιρία!!

Τη νίκη με την οποία θα μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει ο Αστέρας Τρίπολης στο αποψινό ματς με τον Ατρόμητο.

Τελευταία του ευκαιρία
Καθοριστικός για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αν και βρισκόμαστε στη δεύτερη αγωνιστική, είναι το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (20:30, Novasports 1).

Οι Αρκάδες θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα επιστρέψει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ύστερα από τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα σημαντικά που ακολουθούν στους αγώνες κατάταξης.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη καλούνται να τα παίξουν όλα για όλα για να μπορέσουν να πετύχουν το όνειρο της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Champions League και να διώξουν τα σύννεφα που αφορούν την τελευταία θέση, η οποία θα τους αναγκάσει να ξεκινήσουν (για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν) την προετοιμασία τους στα μέσα Ιουνίου.

Από την πλευρά του, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την εικόνα που είχε ο Αστέρα στον αγώνα με τον ΠΑΣ, όμως δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα λόγω της σημασίας που έχει για όλους αυτό το ματς.

Την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Φούλοπ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ και Κοντοέ.

Ως «κόφτες» θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Άλβαρες, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ναβάρο, Ντε Μπάσις και Ράγιος. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καλαντζής.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Γιαλούσης, Σέτι, Φραγκουλάκης, Ουρτάδο, Μπακασέτας και Λέντσε. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Περόνε και οι τραυματίες Πιπίνης, Μπαρτολίνι, ενώ για αγωνιστικούς λόγους δεν υπολογίζονται σήμερα οι Γεωργακόπουλος, Καστέλς, Κάφα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: