Κυριακή 19 Μαΐου 2013

«Είμαστε αγωνιστικοί 25’»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών πάλεψαν για 25’ κόντρα στον Ολυμπιακό, έστω και αν έχασαν τελικά, στάθηκε ο Νίκος Βετούλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

«Είμαστε αγωνιστικοί 25’»
Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» και στον Γιώργο Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και στάθηκε στη συμμετοχή των νεαρών παικτών, ενώ αναφέρθηκε στα παιχνίδια των δυο ομάδων στην πρώτη φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ειδικά όμως τον κόουτς, γιατί είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά αυτό τον τίτλο.

Εμείς για 25’ ήμασταν ανταγωνιστικοί, όσο βεβαίως μας το επέτρεψε ο Ολυμπιακός. Δώσαμε χρόνο στα νεαρά παιδιά, ενόψει της συνέχειας.

Όταν ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό, το ματς ξέφυγε. Για τον Απόλλωνα, είναι μεγάλη επιτυχία να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Θα έχουμε αγωνιστικά οφέλη.

Θα παίξουμε με μια πιο αθλητική ομάδα από εμάς και θα κάνει καλό στους παίκτες μου, που θα καταλάβουν πως παίζεται το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, στο επίπεδο του πρωταθλητή Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: