Κυριακή 19 Μαΐου 2013

«Βλέπει» Μαλεζά ο ΠΑΟΚ!!

Ο υποβιβασμός της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας βάζει σε σκέψεις του ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τον Στέλιο Μαλεζά.

«Βλέπει» Μαλεζά ο ΠΑΟΚ
Στη δεύτερη κατηγορία υποβιβάστηκε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, όμως ο Στέλιος Μαλεζάς θα πρέπει να φέρει πρόταση ύψους τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ χάνει ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ, το οποίο επρόκειτο να λάβει αν ο γερμανικός σύλλογος παρέμενε στην Bundesliga.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν πάρει 450.000 ευρώ για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους στη μεταγραφή του διεθνούς στόπερ.

Η SportDay, όμως, αναφέρει ότι η μικρή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού στη θέση που αγωνίζεται ο Μαλεζάς «πόνεσε» αρκετά ο ΠΑΟΚ.

Σε αυτό συνηγόρησαν η επιλογή του Κουμάλο και οι τραυματισμοί του Κατσικά. Ενδιαφέρον για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό έχει εκδηλώσει και η Βόλφσμπουργκ, στην οποία αγωνίζεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τη φετινή σεζόν ο Μαλεζάς έπαιξε σε 22 αγώνες με τη φανέλα της Φορτούνα, χωρίς να σκοράρει και να πάρει κάρτα!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: