Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μουστακίδης: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μισή χρονιά»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο φετινό Άρη, στο νέο απόκτημα των «κιτρίνων» Δημήτρη Διαμαντάκο αλλά και στο αν θα κινδυνέψει η ομάδα να υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ομάδα του Άρη:
«Έτσι όπως είναι τα πράγματα χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα, βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις κάτι που δεν αρμόζει στο όνομα του Άρη αλλά σημασία έχει σήμερα τι παρουσιάζεις στο γήπεδο. Δεν πρέπει να χάσουμε τη στήριξη στην ομάδα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μίση κατηγορία. Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει προγραμματισμός και οργάνωση. Το παιχνίδι είναι στα μετρά του Άρη, είναι ένα παιχνίδι κομβικό και αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να απεγκλωβιστούν από τις τελευταίες θέσεις. Το άγχος θα βαρύνει και τους δυο και όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, το νεαρό Διαμαντάκο:
«Δεν έχω ενημέρωση. Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που είναι στην ιδία κατάσταση με τους άλλους νεαρούς παίκτες που έχουμε, αλλά και μόνο που ανήκει στον Ολυμπιακό αυτό κάτι λέει».

Για τον μεταγραφικό στόχο του Άρη, Ανδρέα Τάτο:
«Σίγουρα ο Τάτος είναι ο πιο χρήσιμος από τους δανεικούς και μετά είναι οι Ζαραδούκας και Βλαχοδήμος. Ο Άρης είναι μια ομάδα στην οποία ο Τάτος θα μπορούσε να ξαναζωντανέψει το όνομά του στο πρωτάθλημα. Είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και θα ήταν πολύ καλό να αποκτηθεί».

Για το αν θα κινδυνέψει ο Άρης:
«Πιστεύω ότι ο Άρης αν εκμεταλλευτεί την έδρα του δε θα έχει πρόβλημα. Όσο λιγότερα παιχνίδια κερδίσει στη έδρα του τόσο πιο δύσκολα θα σωθεί. Η αρχή πρέπει να γίνει με το παιχνίδι της Κυριακής. Αν μιλάμε για μια άνετη παραμονή, ακόμα και η ισοπαλία θα φέρει τον Άρη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να παλεύει για τη σωτηρία. Με νίκη θα δει με περισσότερη άνεση τη συνέχεια».


πηγή: metrosport.gr
 


Τσαρούχας: «Όσοι αγαπούν τον Άρη να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή»

Ο Νίκος Τσαρούχας, πρώην πρόεδρος του Άρη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για την ανοιχτή πρόσκληση της ΠΑΕ Άρης σε όλους τους βετεράνους και παλιούς παράγοντες της ομάδας να παρευρεθούν στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε ανθρώπους που μόχθησαν χρόνια για το σύλλογο και να είναι καλεσμένοι. Είναι υποχρέωση των διοικούντων αν υπάρχει αγάπη προς το σύλλογο να τους καλούν. Δεν νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που αγαπούν το σύλλογο και δεν πάνε. Προκαλώ παρά τις δυσαρέσκειες και τις δυσκολίες όλους όσους υπηρέτησαν το σύλλογο να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο γιατί ο αγώνας είναι κρίσιμος γιατί όλοι όταν αισθάνονται την αναπνοή των παλιών στο γήπεδο τους γεμίζει με δύναμη».

Για το αν θα πάει στο γήπεδο:
«Εγώ δεν ήθελα καμιά ιδιαίτερη πρόσκληση για να πάω στο γήπεδο. Το 2012 ήταν για μένα ένα οδυνηρό έτος αλλά θα τα ξεπεράσω και θα είμαι εκεί. Ο Άρης για μένα είναι μια επιπλέον θεραπεία και ένεση ηθικού. Οι νέοι διοικούντες της ΠΑΕ είναι άνθρωποι του Άρη. Δεν είναι άνθρωποι του χρήματος και του πλούτου, θα υπηρετήσουν το σύλλογο ο καθένας με το δικό του τρόπο. Ο αγώνας της Κυριακής είναι πολύ σημαντικός».


πηγή: metrosport.gr
 


Σαββουλίδης: «Δύσκολο να βρεθεί τώρα τερματοφύλακας με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Απόστολος Σαββουλίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τη θέση του τερματοφύλακα στο «δικέφαλο», τον Χακόμπο αλλά και τον Γλύκο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ:
«Είναι αναγκαίο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τερματοφύλακα. Είμαστε σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ είχε βρει το δρόμο του με έναν καλό τερματοφύλακα όπως ο Χακόμπο αλλά δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον τραυματισμό του και είναι αναγκασμένος να βρει καλό τερματοφύλακα. Είναι δύσκολο να βρούμε τερματοφύλακα για τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως θα βρούμε έναν τερματοφύλακα της σειράς. Μακάρι να βρουν κάτι καλό αλλά όπως είναι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολο να βρουν τερματοφύλακα καλό».

Για το ποιον θα προτιμούσε ανάμεσα σε Γλύκο και Χακόμπο:
«Θα έβαζα τον Χακόμπο λόγω εμπειρίας. Ο Γλύκος είναι καλός αλλά χρειάζεται δουλεία. Ο Χακόμπο είναι έμπειρος, βλέπει τα πράγματα καλυτέρα, αλλά δε μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Εγώ θα τον είχα διώξει τότε που έκανε αυτά στο ΟΑΚΑ. Δεν επιτρέπονται αυτά στον ΠΑΟΚ».

Για τον Γλύκο:
«Είναι πολύ καλός, του λείπουν όμως παιχνίδια και θέλω λίγο περισσότερη σοβαρότητα. Να κοιτάξει να γυμναστεί όσο καλύτερα γίνεται. Με πολύ δουλειά πιστεύω πως θα υπερασπιστεί επάξια τα γκολπόστ».

Για το ποιόν θεωρεί καλύτερο τερματοφύλακα που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ:
«Για μένα είναι ο Γιάννης ο Στέφας ο συγχωρεμένος. Ήταν ένας μεγάλος τερματοφύλακας».







πηγή: metrosport.gr

«Ανοίγει» ξανά το θέμα του γηπέδου!!

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη έλαβε χώρα χθες και έχει να κάνει με το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Έτσι, συνεδρίασε το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ και ανάμεσα στα άλλα συζήτησε και μια επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία προσφέρεται να καλύψει τα έξοδα μελέτης από τεχνικό γραφείο για να διαπιστωθεί αν μπορεί να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο στην Τούμπα.

Ο ΑΣ ενέκρινε την πρόταση και τις επόμενες μέρες, θα γίνει η τεχνική μελέτη που θα αναλύει όλα τα δεδομένα για ένα θέμα που αποτελεί όνειρο για κάθε φίλο του ΠΑΟΚ αλλά και βασική προτεραιότητα για τον Σαββίδη. Επίσης αποφασίστηκε να γουν βελτιωτικές εργασίες στις θύρες 5 και 6 σε συνέχεια των εργασιών που γίνονται σε αρκετά σημεία του γηπέδου.


πηγή: metrosport.gr
 


Μπάρκογλου: «Πηγαίνω σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα»

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Μπάρκογλου, είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για τον Απόλλωνα και για τους λόγουε που άφησε την Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μετεγγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Δεν επιδιώκω να αλλάζω ομάδες, πολλές φορές και η γυναίκα μου με ρωτάει το ίδιο. Όταν, όμως, κάτι δεν μου πηγαίνει καλά δεν μπορώ να κάτσω. Βέβαια υπήρχαν και περιπτώσεις που ήθελα να μείνω σε κάποιους συλλόγους, αλλά για άλλους λόγους δεν τα κατάφερα. Έχω περάσει από 12 ομάδες και συμφωνήσαμε με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα είναι η επόμενη φανέλα συλλόγου που θα μπει στη συλλογή. Δεν περίμενα να δω τόσο aανταγωνιστικό σύνολο και έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα πως έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Με χαροποιεί το γεγονός γιατί καταλαβαίνω πως πηγαίνω σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για την Κέρκυρα:

«Υπήρχαν ιδιαίτεροι λόγοι, κάποια οικογενειακά θέματα που με ανάγκασαν να πάρω την απόφαση να φύγω από την Κέρκυρα. Τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν την προσπάθεια μέχρι τέλους. Εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρει και να παραμείνει στην κατηγορία. Βάσει ρόστερ η Κέρκυρα θα ήταν μια ομάδα που θα πάλευε για τη σωτηρία. Μπορεί να τα καταφέρει, αλλά δεν αρκεί να το πιστεύεις αλλά να το δείξεις στο γήπεδο. Το πρόβλημα ήταν πως έχασε βαθμούς στο γήπεδό της. Ελπίζω να πάρει κάποια ματς και να τα καταφέρει».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει:

«Δεν γνωρίζω σε ποια θέση θα παίξω. Όπου χρειαστεί και όπου μου πει ο προπονητής. Εμένα μου αρέσει να παίζω πίσω από τον επιθετικό».

Για τους στόχους του Απόλλωνα:

«Ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν αλλά καταλαβαίνω πως βασικός στόχος είναι η άνοδος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα χτυπήσει τη ρεβάνς με τον Πανθρακικό. Είναι πολύ ψυχοφθόρο και να προσπαθείς να ανέβεις κατηγορία και να προσπαθείς να σωθείς. Βέβαια το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ο πρωταθλητισμός».

Για την ομάδα της καρδιάς του:

«Αιγάλεω».

Υποβιβάζουν τον Ηρακλή!!

Την απόφαση να υποβιβαστεί ο Ηρακλής στην Α2 βόλεϊ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έλαβε ο αθλητικό δικαστής. Ο λόγος είναι η μη ύπαρξη φορολογικής ενημερότητας, κάτι για το οποίο αποφασίστηκε η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του ΤΑΑ από την ΕΕΑ.

H ανακοίνωση:

«Η αθλητικός δικαστής αποφάσισε:

Αναβολή για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 16:00 για την υπόθεση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ/ΤΑΠ, ο οποίος είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμη οφειλή στον πετοσφαιριστή του, Ανδρεάδη Ανδρέα.

• Έδωσε προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12.00 στα σωματεία του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ.

Επίσης, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στο σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ/ΤΑΠ την ποινή του υποβιβασμού στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών από την επομένη αγωνιστική περίοδο».

«Γλυκοκοιτάζει» Νεϊμάρ ο Γκουαρντιόλα!!

Τον Νεϊμάρ θέλει να κάνει.. κάτοικο Μονάχου, ο νέος τεχνικός της Μπάγερν Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε τον Βραζιλιάνο άσο από την εποχή που ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Σάντος μέχρι το 2014 και φημολογείται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Καταλωνίας, προκειμένου να γίνει... κάτοικος Βαρκελώνης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει επισημοποιηθεί και για τον λόγο αυτό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «ΑS», αναφέρει πως οι Βαυαροί ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχει ο Γκουαρντιόλα με τις ομάδες της Λατινικής Αμερικής, προκειμένουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη.


πηγή: metrosport.gr