Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ύμνοι Βενγκέρ για Γουίλσιρ! (video)

Διθυραμβικά σχόλια από τον Αρσέν Βενγκέρ για τον χρυσό σκόρερ της Άρσεναλ στη νίκη με 1-0 επί της Σουόνσι για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ύμνοι Βενγκέρ για Γουίλσιρ (video)
Ο Τζακ Γουίλσιρ ήταν ο κορυφαίος και ο χρυσός σκόρερ στη νίκη-πρόκριση επί της Σουόνσι για το Κύπελλο Αγγλίας (1-0) και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν παρέλειψε μετά το ματς να υμνήσει τον νεαρό μέσο της Άρσεναλ.

«Ο Τζακ ήταν εξαιρετικός. Είναι ένας ολοκληρωμένος μέσος, μπορεί να παίξει παντού. Μπορεί να ντριμπλάρει, να δώσει τελικές πάσες και όσο πιο κοντά είναι στο τέρμα, τόσο το καλύτερο. Έχει την ποιότητα και τον ενθουσιασμό, αγαπά το παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα», τόνισε.

Ο Αλσατός τεχνικός ρωτήθηκε για την επιθετική δυστοκία της ομάδας του και… ενέπλεξε Ζιρού και Γουόλκοτ στην κουβέντα. «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό ήταν το αρνητικό της βραδιάς. Πιστεύω στον Ζιρού. Είναι απειλή για την αντίπαλη εστία και δημιουργεί ευκαιρίες. Ας τελειώσουμε πρώτα με την ανανέωση του συμβολαίου του Γουόλκοτ και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να υπογράψει σύντομα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό», ανέφερε.

Δείτε το γκολ του Γουίλσιρ:


Wilshere        @SpheraChannel από SpheraChannel



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: