Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Κόσμημα ο Καραγκούνης»

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη στη Φούλαμ, ο Πασχάλης Τουντούρης μιλά στη «SportDay» για τη… φρενίτιδα που προκαλεί ο «Κάρα» στο Νησί.

«Κόσμημα ο Καραγκούνης»
Ο κ. Τουντούρης, ο οποίος ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο, μίλησε για το πώς έφτασε ο Γιώργος Καραγκούνης να γίνει σύνθημα στα στόματα των φίλων της ομάδας.

«Ο Γιώργος στα μάτια μου αποτελεί ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέσβης με όλη τη σημασία της λέξης. Πήγαμε στη Φούλαμ για εργομετρικές εξετάσεις και άφησε τους πάντες άφωνους την ώρα που ήταν σε απραξία δύο μήνες. Ο Γιολ έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τα αποτελέσματα. Υπενθυμίζω πως το μεγάλο ποσοστό των μεταγραφών της Φούλαμ κρίνονται από τις εξετάσεις.

Ο Γιώργος κέρδισε μόνος του μια θέση στη Φούλαμ και τις καρδιές των φιλάθλων της. Επαγγελματίας στην καθημερινότητά του. Από τη διατροφή του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στην προπόνηση. Γι’ αυτό κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Προσωπικότητα. Μπήκε στα αποδυτήρια κι έλεγαν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας», τόνισε στη «SportDay», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς ο Καραγκούνης έχει επηρεάσει την ελληνική κοινότητα του Λονδίνου:

«Άλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις. Η ελληνική κοινότητα ζει και αναπνέει για τον Καραγκούνη. Νιώθει κάτι παραπάνω από περήφανη για τον ποδοσφαιρικό της εκπρόσωπο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: