Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μουστακίδης: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μισή χρονιά»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο φετινό Άρη, στο νέο απόκτημα των «κιτρίνων» Δημήτρη Διαμαντάκο αλλά και στο αν θα κινδυνέψει η ομάδα να υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ομάδα του Άρη:
«Έτσι όπως είναι τα πράγματα χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα, βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις κάτι που δεν αρμόζει στο όνομα του Άρη αλλά σημασία έχει σήμερα τι παρουσιάζεις στο γήπεδο. Δεν πρέπει να χάσουμε τη στήριξη στην ομάδα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μίση κατηγορία. Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει προγραμματισμός και οργάνωση. Το παιχνίδι είναι στα μετρά του Άρη, είναι ένα παιχνίδι κομβικό και αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να απεγκλωβιστούν από τις τελευταίες θέσεις. Το άγχος θα βαρύνει και τους δυο και όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, το νεαρό Διαμαντάκο:
«Δεν έχω ενημέρωση. Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που είναι στην ιδία κατάσταση με τους άλλους νεαρούς παίκτες που έχουμε, αλλά και μόνο που ανήκει στον Ολυμπιακό αυτό κάτι λέει».

Για τον μεταγραφικό στόχο του Άρη, Ανδρέα Τάτο:
«Σίγουρα ο Τάτος είναι ο πιο χρήσιμος από τους δανεικούς και μετά είναι οι Ζαραδούκας και Βλαχοδήμος. Ο Άρης είναι μια ομάδα στην οποία ο Τάτος θα μπορούσε να ξαναζωντανέψει το όνομά του στο πρωτάθλημα. Είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και θα ήταν πολύ καλό να αποκτηθεί».

Για το αν θα κινδυνέψει ο Άρης:
«Πιστεύω ότι ο Άρης αν εκμεταλλευτεί την έδρα του δε θα έχει πρόβλημα. Όσο λιγότερα παιχνίδια κερδίσει στη έδρα του τόσο πιο δύσκολα θα σωθεί. Η αρχή πρέπει να γίνει με το παιχνίδι της Κυριακής. Αν μιλάμε για μια άνετη παραμονή, ακόμα και η ισοπαλία θα φέρει τον Άρη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να παλεύει για τη σωτηρία. Με νίκη θα δει με περισσότερη άνεση τη συνέχεια».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: