Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Παπαδόπουλος: «Παίζαμε με τον καλύτερο της Ελλάδας»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα (2-0) της Καβάλας.

Παπαδόπουλος: «Παίζαμε με τον καλύτερο της Ελλάδας»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε μετά την ήττα (2-0) της Καβάλας στους «16» του Κυπέλλου, πως ο Ολυμπιακός είναι ο «καλύτερος αντίπαλος στην Ελλάδα», ωστόσο τόνισε πως αυτό που προέχει για την ομάδα του είναι το πρωτάθλημα της Football League και άνοδος.

«Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο αντίπαλο της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Κάναμε μία προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα αλλά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε πολύ την μπάλα στα πόδια μας. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Από τύχη δεν δεχθήκαμε το τρίτο γκολ από την φάση του Τζεμπούρ. Ίσως να μην μας κάνει καλό αυτό το ματς. Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες για να κάνουμε ροτέισον και για το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Για την αποβολή του Πλιάγκα: «Νομίζω ότι θα μπορούσε να την είχε αποφύγει ο διαιτητής. Εκείνος όμως ξέρει καλύτερα και κρίνει».

Για το αν η Καβάλα έχει παραδώσει τα… όπλα μετά το 2-0 στο Φάληρο: «Όχι. Δεν τα έχουμε παραδώσει. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για εμάς είναι πιο σημαντικό το πρωτάθλημα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τον στόχο της ανόδου. Την προσπάθειά μας θα την κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: