Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Αποφασίζουν για ΑΜΚ και πρόεδρο!

Στις 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου θα συζητηθεί η διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και η εκλογή νέου προέδρου και Δ.Σ.

Αποφασίζουν για ΑΜΚ και πρόεδρο
Στη σημερινή Γενική Συνέλευση όλα κύλησαν ομαλά και ήρεμα, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν πως ακόμη και αν υπάρξει εμπλοκή με τον Δημήτρη Βιντιάδη, θα γίνει προσπάθεια αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με εναλλακτικούς τρόπους.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ εκδόθηκε η παρακάτω σχετική ανακοίνωση:

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής εταιρείας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που έλαβε χώρα στα γραφεία της εταιρείας στα Σπάτα Αττικής στις 16.01.2013 και ώρα 10:00 π.μ , υπερψηφίστηκαν τα παρακάτω θέματα ημερήσια διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 32ης Εταιρικής Χρήσης από την 1η Ιουλίου 2011 μέχρι την 30 Ιουνίου 2012, μαζί με την Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή, καθώς και των λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 30 Ιουνίου 2012.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση από την 1η Ιουλίου 2012 μέχρι την 30 Ιουνίου 2013 και καθορισμός της αμοιβής τους .

4. Ενημέρωση επί τρεχόντων και επίκαιρων θεμάτων της εταιρείας και λήψη αποφάσεων. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις – Εξουσιοδοτήσεις.

Ειδικότερα επ’ αυτού, αποφασίσθηκε ομόφωνα η σύσταση Επιτροπής προκειμένου να υποβληθεί αρμοδίως αίτηση εκχώρησης απαίτησης όλων των τελεσίδικων αποφάσεων κατά του Μ. Ψωμιάδη στο Δημόσιο, έτσι ώστε να απαλλαγεί η ΠΑΕ ΑΕΚ, ως και να παγώσουν τα χρέη της εταιρείας μέχρι την είσπραξη των ως άνω χρημάτων.

Για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του νόμου 2190/1920.

2. Kατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλιών μετόχων κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

3. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου η ως άνω τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα συνέλθει στις 4 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας στα Σπάτα Αττικής, επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση «Μαζαρέκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: