Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ρομέου και… τέζα!!

Με γκολ του Ρομέου στο 88’ ο Λεβαδειακός επικράτησε εντός έδρας της Κέρκυρας με σκορ 2-1 παίρνοντας ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ρομέου και… τέζα
Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην Κέρκυρα πήρε ο Λεβαδειακός στη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, οι Βοιωτοί δεν θα είχαν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στο νησί των Φαιάκων αν ο Κοραντίνι Ρομέου στο 88’ δεν διαμόρφωνε το τελικό σκορ.

Τώρα όσον αφορά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας ήταν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου.

Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 10’ με τον Βασιλείου.
Αυτό το τέρμα έκανε τους παίκτες της Κέρκυρας να ανεβάσουν την απόδοσή τους, προκειμένου να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό εν τέλει ήρθε στο 30’ με τον Σίμωση.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, αφού οι Βοιωτοί ήταν εκείνοι που έλεγχαν το ρυθμό της αναμέτρησης με τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας να γίνονται απειλητικοί, κυρίως, μέσω αντεπιθέσεων.

Αυτός που λύτρωσε τους γηπεδούχους ήταν ο Κοραντίνι Ρομέου, ο οποίος στο 88’ με σουτ από κοντά νίκησε τον Αναστασόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Μεντί, Λισγαράς, Χοσέμι, Νικολακάκης (71΄ Μουλόπουλος), Ζησόπουλος, Ρομέου, Ροτζέριο (62΄ Κόρμπος), Ακόστα, Πόι, Βασιλείου (69΄ Μίλιεβιτς).

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Πετρούσης, Τσοκάνης, Μπουκουβάλας, Γκέσιος, Σίμωσης, Γιάντσης (53΄ Γιάντσης), Σταμογιάννος, Λεόν (65΄ Ηλιάδης).

Το πρόγραμμα:

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-1

Βέροια-Ξάνθη (20:00, OTE sport 3)

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων:

Τετάρτη, 23/1

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (17:00)
Αστέρας Τρίπολης- Ολυμπιακός Βόλου (20:00)

Πέμπτη, 24/1

Φωστήρας-ΠΑΣ Γιάννινα (17:00)
ΠΑΟΚ-Καλλιθέα (20:00)

Τετάρτη, 30/1

Σκόντα Ξάνθη- Βέροια (17:00)
Καβάλα-Ολυμπιακός (20:00)

Πέμπτη, 31/1

Κέρκυρα-Λεβαδειακός (14:00)
Πανθρακικός-Απόλλων Σμύρνης (20:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: