Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Χτυπήστε τον Μαρκίζιο»

Μεγάλη επιτυχία παρουσιάζει ανάμεσα στους φίλους της Νάπολι μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, στην οποία ο παίκτης μπορεί να χτυπήσει τον Κλαούντιο Μαρκίζιο.

«Χτυπήστε τον Μαρκίζιο»
Πριν μερικές μέρες ο Κλαούντιο Μαρκίζιο έκανε μια δήλωση που προκάλεσε σάλο. «Αντιπαθώ τη Νάπολι», είχε πει, σπεύδοντας αμέσως να τα… μαζέψει, τονίζοντας πως εννοούσε την ομάδα και όχι την πόλη.

Η διευκρίνιση αυτή φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τους κατοίκους της πόλης του Νότου, κάτι που αποδεικνύεται από μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που κυκλοφόρησε και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη Νάπολη. Στην εφαρμογή αυτή, που ονομάζεται «Χτυπήστε τον Μαρκίζιο», ο χρήστης μπορεί να κυνηγήσει και να χτυπήσει τον ποδοσφαιριστή της «Γιούβε».

Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε, σχεδίασε και δημιούργησε το παιχνίδι, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, δήλωσε με ειρωνική διάθεση. «Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κλαούντιο Μαρκίζιο δήλωσε πως η Νάπολι και οι οπαδοί της του είναι αντιπαθείς. Το παιχνίδι αυτό είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δείξουμε τα αισθήματά μας στον σπουδαίο αυτό ποδοσφαιριστή».

Είναι περιττό να αναφερθεί πως η εφαρμογή αυτή δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Γιουβέντους και τα σχόλια που προέρχονται από αυτούς είναι αρνητικά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: