Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση με αιχμές για Σορεντίνο!!

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Κιέβο, καλώντας τον Στέφανο Σορεντίνο στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, διαψεύδοντας, ταυτόχρονα, πως του έχει δώσει άδεια για να βρεθεί στο Παλέρμο.

Ανακοίνωση με αιχμές για Σορεντίνο
Τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ η υπόθεση της μεταγραφής του Στέφανο Σορεντίνο από την Κιέβο στην Παλέρμο. Ο μεν πρόεδρος των Σικελών, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, δηλώνει πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και τον περιμένει στο Παλέρμο, ο δε μάνατζερ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Αντρέα Ντ’ Αμίκο, τονίζει πως ο πελάτης του ετοιμάζεται εντός των προσεχών ωρών να ταξιδέψει για τη Σικελία. Όλα αυτά δείχνουν πως η απόκτησή του Σορεντίνο από την ομάδα του Τζαμπαρίνι είναι σχεδόν βέβαιη.

Η διοίκηση της Κιέβο, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία. Αντίθετα με ανακοίνωσή της, διαψεύδει πως έχει δώσει στον παίκτη άδεια για να ταξιδέψει στη Σικελία. «Ανακοινώνουμε πως δεν έχει δοθεί καμία άδεια, ούτε από τη διοίκηση, ούτε από τον προπονητή, στον ποδοσφαιριστή μας Στέφανο Σορεντίνο. Ως εκ τούτου ο κύριος Σορεντίνο είναι υποχρεωμένος να λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, στις 13:30 στο προπονητικό κέντρο μας», αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κιέβο.

Αναμένεται η αντίδραση του Σορεντίνο και το επόμενο επεισόδιο του μεταγραφικού του... σίριαλ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: