Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ντεμπούτο κόντρα στην πρώην!!

Έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα είναι ο Μικέλε Κανίνι, ο οποίος ελπίζει να παίξει στο παιχνίδι της Αταλάντα με την Κάλιαρι, με την οποία αγωνίστηκε για 7 χρόνια.

Ντεμπούτο κόντρα στην πρώην
Αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να καλύψει τις αμυντικές αδυναμίες της Αταλάντα. Ο Μικέλε Κανίνι έκανε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα στο παιχνίδι με τη Λάτσιο και ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά μπροστά στους καινούργιους του οπαδούς. Ειρωνεία της τύχης, αντίπαλός του θα είναι η Κάλιαρι, η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 7 χρόνια, από το 2005 ως το 2012. Αυτό, όμως, δεν δείχνει να τον επηρεάζει, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη «Gazzetta dello sport».

«Αν ο προπονητής με επιλέξει, δεν θα έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα να παίξω εναντίον της Κάλιαρι. Θα είναι όμορφο να αντιμετωπίσω την παλιά μου ομάδα. Στη Σαρδηνία πέρασα 7 ολόκληρα χρόνια, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Αταλάντα. Αυτό που θα είναι ακόμα ωραιότερο, πάντως, είναι το γεγονός πως θα παίξω για πρώτη φορά μπροστά στους νέους μου οπαδούς. Δεν βλέπω την ώρα για αυτό», τόνισε ο Κανίνι.

Αν και καινούργιος στην Αταλάντα, ο Κανίνι δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. «Από την πρώτη μέρα μου στο Μπέργκαμο, όλοι οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν θερμά και με βοήθησαν πολύ. Νιώθω πως ανήκω στην ομάδα καιρό. Θεωρώ πως ο χρόνος προσαρμογής μου θα είναι σύντομος. Αν και, χωρίς υπερβολή, ήδη νιώθω πως έχω προσαρμοστεί», είπε με έμφαση ο Μικέλε Κανίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: