Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι να περνάει έτσι»

«Μάχη» για την πρόκριση θα δώσει ο Απόλλων στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό, όπως τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του πρώτου αγώνα.

«Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι να περνάει έτσι»
Το ότι οι πιθανότητες πρόκρισης μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι υπέρ του Πανθρακικού, δεν επηρεάζει τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι παρά την πικρία που τους αφήνει το αποτέλεσμα, θα παλέψουν για την πρόκριση στους «16», όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βοσνιάδης στην συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα που παίζει πολύ την κόντρα επίθεση. Επιδιώξαμε να μη δεχτούμε γκολ και σε κάποιο στημένο να προηγηθούμε. Στην αρχή ήμασταν κάπως τυχεροί. Ενώ πιστέψαμε ότι είχαμε την τύχη στα χέρια μας μετά το γκολ που βάλαμε, έγινε το λάθος. Θα στηρίξουμε τον μικρό (σ. τον Αθανασίου), είναι καλός τερματοφύλακας. Ο Πανθρακικός είναι το φαβορί, όμως δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι να περνάει έτσι, δίνουμε μάχη σε κάθε ματς. Εννοείται ότι διαφορετικά θα ήταν τα δεδομένα με το 1-0 και αλλιώς με το 1-1. Και στο δεύτερο ματς θα πάμε με την ίδια φιλοσοφία. Να παίξουμε, να το ευχαριστηθούμε. Μας αφήνει πίκρα το παιχνίδι. Δεν θα παραδοθούμε άνευ όρου στην Κομοτηνή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: