Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ματσιούλις: «Δεν μετρά τι έκανα εγώ…»

Τη νίκη του Παναθηναϊκού πάνω από την προσωπική του απόδοση έβαλε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Άλμπα στο Βερολίνο, Γιόνας Ματσιούλις.

Ματσιούλις: «Δεν μετρά τι έκανα εγώ…»
Με ταπεινότητα αντιμετώπισε την εξαιρετική του εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα στο Βερολίνο ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ, που κληρονόμησε και τρία ράμματα στο σαγόνι από χτύπημα σε ανύποπτη φάση, τόνισε πως προέχει η νίκη της ομάδας του.

«Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, αλλά το τι έκανε η ομάδα μου. Νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Σε κάθε αγώνα που αισθάνομαι καλά και έχω τη δυνατότητα να σουτάρω το κάνω. Το έκανα απόψε μπήκαν τα σουτ και κερδίσαμε. Αλλά, αν δεν με βοηθούσαν με τον τρόπο τους οι συμπαίκτες μου, δεν θα μπορούσα να έχω αυτήν την απόδοση. Στο Top-16 κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ειδικά εκτός έδρας. Δεν κάνουμε όνειρα, δεν πετάμε στα σύννεφα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε σοβαροί, να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε που θα φτάσουμε», ανέφερε ο Ματσιούλις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: