Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Σαββουλίδης: «Δύσκολο να βρεθεί τώρα τερματοφύλακας με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Απόστολος Σαββουλίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τη θέση του τερματοφύλακα στο «δικέφαλο», τον Χακόμπο αλλά και τον Γλύκο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ:
«Είναι αναγκαίο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τερματοφύλακα. Είμαστε σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ είχε βρει το δρόμο του με έναν καλό τερματοφύλακα όπως ο Χακόμπο αλλά δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον τραυματισμό του και είναι αναγκασμένος να βρει καλό τερματοφύλακα. Είναι δύσκολο να βρούμε τερματοφύλακα για τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως θα βρούμε έναν τερματοφύλακα της σειράς. Μακάρι να βρουν κάτι καλό αλλά όπως είναι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολο να βρουν τερματοφύλακα καλό».

Για το ποιον θα προτιμούσε ανάμεσα σε Γλύκο και Χακόμπο:
«Θα έβαζα τον Χακόμπο λόγω εμπειρίας. Ο Γλύκος είναι καλός αλλά χρειάζεται δουλεία. Ο Χακόμπο είναι έμπειρος, βλέπει τα πράγματα καλυτέρα, αλλά δε μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Εγώ θα τον είχα διώξει τότε που έκανε αυτά στο ΟΑΚΑ. Δεν επιτρέπονται αυτά στον ΠΑΟΚ».

Για τον Γλύκο:
«Είναι πολύ καλός, του λείπουν όμως παιχνίδια και θέλω λίγο περισσότερη σοβαρότητα. Να κοιτάξει να γυμναστεί όσο καλύτερα γίνεται. Με πολύ δουλειά πιστεύω πως θα υπερασπιστεί επάξια τα γκολπόστ».

Για το ποιόν θεωρεί καλύτερο τερματοφύλακα που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ:
«Για μένα είναι ο Γιάννης ο Στέφας ο συγχωρεμένος. Ήταν ένας μεγάλος τερματοφύλακας».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: