Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μπέος: «Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου»

Με ανακοίνωσή του ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει πως δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται και πως δεν έχει ανάμιξη στη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπέου:

«Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω σε μερίδα των ηλεκτρικών και έντυπων Μέσων Ενημέρωσης πλήθος δημοσιευμάτων που προσπαθούν να με εμπλέξουν στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Ολυμπιακού Βόλου. Επειδή λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι γίνεται μία εκ του πονηρού προσπάθεια από ορισμένους να με εμπλέξουν στη συγκεκριμένη υπόθεση, θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα.

Απορώ ειλικρινά πως είναι δυνατόν να πουλήσω κάτι στον εαυτό μου, αφού οι ίδιοι που με εμφανίζουν ως αγοραστή των μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου και υποκρυπτόμενο πίσω από τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη (που όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα απέκτησε τις μετοχές), είναι οι ίδιοι που με εμφάνιζαν και ως υποκρυπτόμενο πίσω από τον κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη όλο το προηγούμενο διάστημα .

Είναι αστείες οι απέλπιδες προσπάθειες γνωστών και μη εξαιρετέων προσώπων και κύκλων να εμπλέξουν και πάλι το όνομά μου με τα διοικητικά της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, σε μια ακόμα απόπειρά τους να μου δημιουργήσουν προβλήματα.

Είναι αστείο να ισχυρίζονται ότι και το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς και η σημερινή διοίκηση έχουν την παραμικρή σχέση με εμένα, αφού και μόνο τα πρόσωπα και οι εξελίξεις φανερώνουν ότι οι σκέψεις αυτές δεν έχουν καν λογική.
Είναι αστείο να πιστεύει ο οποιοσδήποτε ότι ο Αχιλλέας ο Μπέος κρύβεται πίσω από άλλους, καθώς ουδέποτε στη ζωή μου κρύφτηκα και δε θα το έκανα τώρα.

Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι θα ρίσκαρα ποτέ την προσωπική μου ελευθερία, την επαγγελματική μου δραστηριότητα και την οικογενειακή μου ηρεμία, για να εμπλακώ και πάλι με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Είναι αστείο να πρέπει να ασχολούμαι και πάλι με τις γελοίες διαρροές και ισχυρισμούς ορισμένων, αλλά επειδή η ελευθερία μου και τα πέντε μου παιδιά δεν είναι αστεία, τους ξεκαθαρίζω ότι πλέον ο παραμικρός ψευδής και συκοφαντικός ισχυρισμός, το παραμικρό υπονοούμενο περί δήθεν εμπλοκής μου στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου θα παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ώστε να οφείλει όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, να πρέπει και να το αποδείξει.

Υπήρξα Πρόεδρος της ομάδας, άρα τη νοιάζομαι, την παρακολουθώ, την αγαπώ, αλλά δεν μπορώ να έχω την οποιαδήποτε σχέση μαζί της, παρά μόνο αυτή του απλού φιλάθλου.

Ζητώ για τελευταία φορά απ? όλους να σταματήσουν την κακοήθεια προς το πρόσωπο μου όπως επίσης και να χρησιμοποιούν το όνομά μου για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς. Τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου πληρώσαμε πολύ ακριβά όλον αυτόν τον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας που δεχθήκαμε. Καθημερινά η πραγματική εικόνα αποκαθίσταται, οι στημένες κατηγορίες καταρρέουν και επιτέλους η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν για δεύτερη φορά να βρει στο πρόσωπό μου ένα βολικό θύμα και να επιδιώξει την ηθική και βιολογική μου εξόντωση.

Η ελευθερία μου, η ζωή μου, η οικογένειά μου δεν είναι αντικείμενα προς εκμετάλλευση κύριοι.Το αστείο τελειώνει εδώ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: