Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Καθοριστική η βοήθεια του κόσμου»

Η βοήθεια του κόσμου ήταν καθοριστική για να καταφέρει η Κάλιαρι να επικρατήσει της Τζένοα για την 20η αγωνιστική, τόνισε ο Φραντσέσκο Πιζάνο σε συγκέντρωση φίλων της ομάδας του.

«Καθοριστική η βοήθεια του κόσμου»
Βρίσκεται από την αρχή της καριέρας του στην Κάλιαρι, αφού μετά την πορεία του στις μικρές κατηγορίες, το 2004 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Ο Φραντσέσκο Πιζάνο, συνεπώς, ήταν η καλύτερη επιλογή για να μιλήσει στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στη μπουτίκ του συλλόγου για να αγοράσουν αναμνηστικά, αλλά και να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους παίκτη.

«Στο παιχνίδι με τη Τζένοα η βοήθεια του κόσμου ήταν καθοριστική. Όταν μείναμε πίσω στο σκορ, όλο το γήπεδο μας παρότρυνε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να φτάσουμε, πρώτα στην ισοφάριση και έπειτα στη νίκη. Μια νίκη σημαντική, η οποία έμοιαζε με λύτρωση. Ευχαριστούμε τους φίλους μας για την πολύτιμη βοήθειά τους. Χωρίς αυτούς δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε», είπε στους συγκεντρωμένους οπαδούς της Κάλιαρι ο Πιζάνο.

Στη συνέχεια ο αμυντικός της Κάλιαρι μίλησε για τις προοπτικές της ομάδας του. «Με τη Γιουβέντους και τη Λάτσιο κάναμε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν πήραμε ούτε βαθμό. Χρειαζόμασταν μια νίκη όπως αυτή με τη Τζένοα για να πάρουμε κουράγιο. Τον τελευταίο καιρό προπονούμαστε σκληρά και νομίζω πως θα έρθουν τα αποτελέσματα. Με λίγη τύχη, πολύ δουλειά και πίστη, η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Η παραμονή μας στη Serie A δεν είναι άπιαστο όνειρο. Με τη βοήθεια των οπαδών μας θα τα καταφέρουμε», υποσχέθηκε στον κόσμο της Κάλιαρι ο Φραντσέσκο Πιζάνο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: