Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ένας στόχος λιγότερος…!!

Στην προσπάθεια στη Superliga θα αρκεστεί τη φετινή περίοδο εντός συνόρων η Μπράγκα.

Ένας στόχος λιγότερος…
Οι φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA έχασαν με 2-1 από την Γκιμαράες στην παράταση (κ.α. 1-1) στην έδρα της αντιπάλου τους, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Πορτογαλίας και έμειναν εκτός ημιτελικών της διοργάνωσης, ενώ θεωρούνταν εκ των φαβορί για την κατάκτησή της. Έτσι, θα μείνουν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ιβηρικής χώρας και να αγωνιστούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, οι νικητές θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης, διεκδικώντας και μέσω πρωταθλήματος την ευρωπαϊκή έξοδο.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Μπράγκα και προηγήθηκαν με τον Μπαριέντος στο 1’. Οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις στο 86’ με τον Εντερ, όμως στο 94’ ο Μπαριέντος έδωσε την πρόκριση στην Γκιμαράες.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Κιμ, Ρούμπεν Αμορίμ, Βινίσιους, Ισμαϊλι, Μοσσορό (67’ Ζοάο Πέδρο), Κουστόδιο, Σαλίνο (56’ Ρούμπεν Μίκαελ), Αλαν, Μπαϊάνο (84’ Καρλάο), Χάας, Εντερ


Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Πάσος Φερέιρα, που επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε και θα περιμένει τον αντίπαλό της στην τετράδα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: