Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Nα βρεθεί η λύση...!

Ο Λουκάς Βύντρα δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιο του με τους πράσινους και επομένως δεν μπορεί να σκεφτεί την επόμενη μέρα της καριέρα του.

Αυτό τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας ο δικηγόρος του, ο Αλέξης Στεφανάκης: "Στην παρούσα φάση το μοναδικό ενδιαφέρον του Βύντρα είναι να βρεθεί άκρη με τον Παναθηναϊκό. Το χειρότερο για έναν αθλητή είναι η αβεβαιότητα. Ειτε να βρεθεί μια λύση και να φύγει, είτε να βρεθεί μια λύση και να μείνει να νιώθει μέλος της ομάδας».

Ο Αλέξης Στεφανάκης αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον σύλλογο. Υπογράμμισε πως ο παίκτης δεν πρόκειται να δεχτεί μείωση 50% στις αποδοχές του, ενώ τόνισε πως για μικρότερη μείωση δεν έχει γίνει κουβέντα, αν και τα δεδομένα άλλαξαν από τότε που ξεκίνησε να υφίσταται το θέμα της μεταγραφής του Σισέ.

Ο ίδιος υπογράμμισε, παράλληλα, πως στο πρόσωπο του Λουκά Βύντρα εκτονώνεται ο αντί-βαρδινογιαννισμός που υπάρχει σε μερίδα των φιλάθλων… «Ανεξάρτητα αν του καθένα του αρέσει ή δεν του αρέσει ο Βύντρα, θα πρέπει όλοι να παραδεχτούν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερου ήθους και αγωνιστικής συμπεριφοράς, το τι συνέβη μετά στο ματς με την Βέροια, ο κάθε οπαδός αντιλαμβάνεται»



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: