Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Το απόγευμα η απόφαση για Νάπολι!!

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε η Νάπολι κατά της απόφασης με την οποία της αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί. Η απόφαση αναμένεται το απόγευμα.

Το απόγευμα η απόφαση για Νάπολι
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η εκδίκαση της έφεσης, την οποία άσκησε η Νάπολι κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, με την οποία η ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση δύο βαθμών, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Καναβάρο και Γκράβα με εξάμηνο αποκλεισμό.

Στην ακροαματική διαδικασία πήρε μέρος και ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος υπογράμμισε πως ο σύλλογος είναι αθώος, δεν έχει καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια και είναι άδικο να τιμωρείται με βάση την κατάθεση ενός αναξιόπιστου μάρτυρα.

Αυτή ακριβώς ήταν η υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του συλλόγου, οι οποίοι προσπάθησαν να πείσουν τους δικαστές πως οι ποινές επιβλήθηκαν με βάση τις καταθέσεις αναξιόπιστων ανθρώπων.

Αργά το απόγευμα θα μάθουμε αν οι δικηγόροι κατάφεραν να πείσουν πως η Νάπολι τιμωρείται άδικα, αφού οι δικαστές συνεδριάζουν αυτή την ώρα και αναμένεται να ανακοινώσουν την απόφασή τους εντός της ημέρας.

Όπως είναι λογικό, όλη η Νάπολη περιμένει με αγωνία την απόφαση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: