Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Το αποτέλεσμα μας δίνει πλεονέκτημα»

Χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης κράτησε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δερμιτζάκης: «Το αποτέλεσμα μας δίνει πλεονέκτημα»
Το 1-1 της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανθρακικό μπορεί να δίνει το πλεονέκτημα στην ομάδα της Θράκης για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο, ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τη ρεβάνς.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Διότι είχε ρυθμό είχε φάσεις και δύο γκολ. Το λέω αυτό βάσει της κατάστασης του γηπέδου και των καιρικών συνθηκών. Ξέραμε ότι μόνο εύκολο δεν θα ήταν το ματς. Ο Απόλλων δικαιολογεί τη θέση του στη Β' Εθνική. Έχει παρόν και μέλλον. Σίγουρα παρελθόν είχε. Φαίνεται πόσο ανεβασμένο είναι το επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας. Το αποτέλεσμα μας δίνει πλεονέκτημα, σε καμία περίπτωση όμως και την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Έχουμε τον πρώτο λόγο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς έρχεται το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θέλει καλή αποκατάσταση τώρα. Στόχος σίγουρα είναι το πρωτάθλημα και η παραμονή στην κατηγορία. Είμαι αισιόδοξος και αυτή η αισιοδοξία για εκπλήρωση των στόχων πηγάζει από τη δουλειά που κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: