Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τώρα ...σώθηκαν με τον Σωτήρη!!

Ο Γόντικας συναντήθηκε με τον Νίνη, τα είπαν, η παρεξήγηση με το εξώδικο λύθηκε, αλλά τελικά ο παίκτης θα φύγει!

Τώρα ...σώθηκαν με τον Σωτήρη!
Η συνάντηση του 21χρονου μεσου του Παναθηναϊκού και του εκπροσώπου με τον Δημήτρη Γόντικα έγινε σε καλό κλίμα, κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές μετά την "παγωμάρα" της περασμένης εβδομάδας με το εξώδικο προς τον παίκτη...
Το "ρεζουμέ" πάντως είναι οτι δεν υπήρξε απολύτως καμία ουσιαστική εξέλιξη, αφού όλα δείχνουν οτι αμφότερες οι πλευρές έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, ιδίως αυτή του Νίνη...
Όπως και να `χει, συμφώνησαν να ξαναπούν την επόμενη εβδομάδα, μπας και... αλλά με βάση τα τωρινά δεδομένα είναι σχεδόν απίθανο ο Σωτήρης Νίνης να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, απλά πάνε για ένα "βελούδινο" διαζύγιο...

πηγή: sportdog.gr   

Μετράει μέρες!!

Τα διαδικαστικά απομένουν για να λυθεί και τυπικά η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Κοντρέρας. Το συμφωνητικό έχει ήδη συνταχθεί και αυτό που τώρα αναμένεται είναι η μετάφραση και οι υπογραφές αφού επιστρέψει και ο δικηγόρος της ΠΑΕ.

Μετράει μέρες
Από εκεί και πέρα ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη αποχαιρετήσει πολλούς από τους συμπαίκτες του και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, ενώ όπως έχει σχεδιάσει την Πέμπτη θα αποχαιρετήσει και τον κόσμο, μέσα από συνέντευξη Τύπου την οποία ήδη προγραμματίζει.
Πηγή: paok24.gr

Κλεισμένος από Μίλαν ο Μοντολίβο!!

Οι Ροσονέρι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του κεντρικού μέσου της Φιορεντίνα, καθώς σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ έχει ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι.

Κλεισμένος από Μίλαν ο Μοντολίβο
Οι καλοί παίκτες με μηδενικό κόστος έχουν γίνει ειδικότητα της Μίλαν τις τελευταίες σεζόν και όπως αναφέρεται στην Gazzetta dello Sport, μετά τον Κάρλος Τέβες που θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο, σειρά θα πάρει τον Ιούλιο ο Ρικάρντο Μοντολίβο. Για τον διεθνή χαφ κίνηση έχει κάνει και η Γιουβέντους τους τελευταίους μήνες, όμως οι πρωταθλητές φαίνεται πως βρίσκονται πιο κοντά. Στην Ιταλία υπάρχει μία βεβαιότητα -που δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά- για το ότι ο «Μόντι» έχει έρθει από το περασμένο καλοκαίρι σε προφορική συμφωνία με την Μίλαν. Μάλιστα, αναφέρεται ότι αυτός είναι λόγος για τον οποίο ο 27χρονος απέρριψε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Ρόμα στην οποία οι Βιόλα τον παραχωρούσαν, ενώ είχαν αρνηθεί την πρόταση των Ροσονέρι.

"H διάρκεια μετράει"

Στον Άκη Μάντζιο άρεσε η εικόνα του Πανιωνίου στη νίκη επί του Αστέρα και θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίσει με το ίδιο πρόσωπο.

"H διάρκεια μετράει"
«Σημαντικοί είναι οι βαθμοί και η καλή απόδοση που είχαμε ειδικά μετά το 30’. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και είναι καλό που έχουμε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις», τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του για τη νέα χρονιά.

Μπήκε αποστολή ο Λαζάρ, αλλά...!!

O Λάζλο Μπόλονι πήρε στην 20άδα για το ματς με τον Λεβαδειακό τον Κοστίν Λαζάρ, αλλά ο Ρουμάνος δεν είναι 100% έτοιμος μετά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και αύριο θα φανεί αν θα βρίσκεται στους 18.

Μπήκε αποστολή ο Λαζάρ, αλλά...
Ο Τσουκαλάς επιστρέφει μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ γι’ ακόμη μία φορά ο Χαλκιάς μένει εκτός 20άδας.
Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ.

Διχασμός για Λέτο!!

Για το αν ο Λέτο αξίζει μία θέση στην Εθνική ομάδα σχολιάζουν οι Αργεντινοί, με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο άσος του Παναθηναϊκού στην «Ole».

Διχασμός για Λέτο!
Ο Λέτο είπε αρκετά ενδιαφέρονται πράγματα στην συνέντευξή του στην Ole, με τον συντάκτη του άρθρου να επιλέγει τίτλο από την δήλωσή του για την Εθνική Αργεντινής. «Στην Ελλάδα με ρωτούν γιατί δεν είμαι στην Εθνική», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος της συνέντευξης, ενώ αναφέρεται αμέσως πιο κάτω ότι ο Λέτο έχει καταφέρει να προκαλέσει έκπληξη με τα 14 γκολ σε 12 ματς.
Σε αυτά τα στοιχεία «πιάνονται» οι περισσότεροι από την χώρα του Αργεντινού, που κλήθηκαν να σχολιάσουν τη συνέντευξη. Κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Σορίν, κάποιοι γελούν, ενώ δεν λείπουν και οι εκδηλώσεις θαυμασμού από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του Λανούς και οι... συγκρίσεις με τον Νέιμαρ! Ακολουθούν τα πιο... αξιοπρόσεκτα σχόλια!
 
Τα θετικά!
-Μεγάλε Σέμπα! Ακόμα ένας από τους πολύ καλούς παίκτες που έχουν βγει από τις μικρές ομάδες της «Γκρανάτα». Όποτε θέλεις, επέστρεψε στην Λανούς αφεντικό!
 
-Μεγάλε Σέμπα, μία κίνηση από τα αριστερά όπως λίγοι! Με στυλ σαν τον Σολάρι, αλλά με περισσότερα γκολ και σταθερότητα. Σου αξίζει μια ευκαιρία.
 
Τα χιουμοριστικά!
- Ο Σολάρι είχε 52 γκολ στην καριέρα του και κάποια από αυτά με μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτός ο Λέτο έβαλε δυο γκολ στον Παρθενώνα και νομίζει ότι είναι ο Ρονάλντο.
 
-Νόμιζα ότι τα έχω δει όλα, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό ο Λέτο (τον οποίο σέβομαι πολύ), να είναι υποψήφιος για να εκπροσωπήσει την Εθνική. Με αυτό και την λαμπερή είδηση για τον Τσόρι Ντομίνγκες είμαι ικανοποιημένος από την Ole για σήμερα! 
 
-Και η θεία μου ρωτάει το ίδιο. Τι θα κάνουμε Λέτο;
 
-Ποιος Λέτο;
 
-Για όσους θέλουν να μάθουν τι σημαίνει `πουλάω φούμαρα`, αυτή η είδηση είναι ξεκάθαρο παράδειγμα. Ο Λέτο βάζει γκολ στους Έλληνες, ο Νεϊμάρ στους Βραζιλιάνους.
 
-(Με όνομα Σαμπέγια, όπως ο τεχνικός της Αργεντινής) Για σένα θα αφήσω εκτός τον Μέσι, τον Αγουέρο και τον Ιγουαίν. Περίμενέ με.
 
Τα κακεντρεχή!
-Στην Ελλάδα σε ρωτούν γιατί δεν είσαι στην Εθνική; Απάντησέ τους επειδή παίζεις σε αυτό το Πρωτάθλημα τέταρτης κατηγορίας και επειδή ούτε στην Αργεντινή δεν έκανε αυτή η ποιότητά σου στο γκολ, γελωτοποιέ! χαχαχαχα Το οποιοδήποτε σκυλί στην Εθνική; 
 
- Ο Λέτο σαν τον Σολάρι; Χαχαχαχα. Περπάτα στα σκατά! Το στυλ του Σολάρι; Ο Σολάρι κέρδισε τα πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό το σκυλί που έπαιξε; Και διευκρινίζω ότι είμαι οπαδός της Μπόκα
 
-Αν διαβάζεις αυτή την είδηση, είναι επειδή είσαι υπό την επήρεια ναρκωτικών.
 
- Ο Λέτο; Πόσα πληρωθήκατε για να τα γράψετε αυτά;
 
Πηγή: Gazzetta.gr

"Την Παρασκευή τελειώνουμε... έτσι ή αλλιώς..."

Ο Βασίλης Ξενιάδης μίλησε από την Ελβετία όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους και γνωστοποίησε πως την Παρασκευή θα γίνει το ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη και θα μάθουμε το αν θα προχωρήσει ή όχι η δουλειά με την ΑΕΚ...

"Την Παρασκευή τελειώνουμε... έτσι ή αλλιώς..."
"Μίλησα με τον κ.Αδαμίδη και έκλεισα ραντεβού για την Παρασκευή στο γραφείο των νομικών εκπροσώπων. Εκεί θα προχωρήσουν το θέμα οι νομικοί. Ετσι ή αλλιώς θα τελειώσει την Παρασκευή", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Ξενιάδης στο contra.gr.

Στην Τζένοα ο Τζιλαρντίνο!!

Την πώληση του Ιταλού επιθετικού στους Ροσομπλού ανακοίνωσε η Φιορεντίνα. Η μεταγραφή του 29χρονου, πρωταθλητή κόσμου το 2006, κόστισε 8 εκατ. ευρώ.

Στην Τζένοα ο Τζιλαρντίνο
Ο «Τζίλα» έγινε κάτοικος «Αρτέμιο Φράνκι» το 2008 από την Μίλαν αντί 15 εκατ. ευρώ και έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον σύλλογο της Γένοβας για τα επόμενα 4,5 χρόνια. «Η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι πούλησε τον επιθετικό, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στην Τζένοα. Η εταιρία θέλει να ευχαριστήσει τον Αλμπέρτο για τον χρόνο που πέρασε μαζί μας και για τη χαρά που έδωσε στους οπαδούς. Ο σύλλογος του εύχεται κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του» αναφερόταν στην ανακοίνωση που ανέβηκε στο site των Βιόλα.
πηγή: sportdog.gr   

Τέλος από τη Volleyleague η Καλαμαριά...!!

Την αποχώρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς από το πρωτάθλημα της Volleyleague ανακοίνωσε με δηλώσεις του στη NOVA ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Παντελής Ταρνατώρος.

Τέλος από τη Volleyleague η Καλαμαριά...
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργεί στο πρωτάθλημα η αποχώρηση του Απόλλωνα ενώ αναφέρθηκε και στις μεταβολές που θα υπάρξουν στη βαθμολογία.

"Καλύτερος ο Πανιώνιος"

Ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί πως η ομάδα του δίκαια έχασε από τον Πανιώνιο, αλλά αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν και κοιτάει το επόμενο ματς.

"Καλύτερος ο Πανιώνιος"
«Ήταν μια δίκαιη νίκη. Ο Πανιώνιος ήταν καλός και δημιούργησε ευκαιρίες. Εμείς στο πρώτο μέρος κάναμε δύο καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, όμως ήταν δίκαιη νίκη. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλαμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε καλά τη νέα χρονιά αλλά και να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Τώρα, έχουμε το ματς του Σαββάτου και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί». είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μετά το τέλος του ματς στη Νέα Σμύρνη.

«Μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει»...!!

Ανικανοποίητος από την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος που τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να έχει πετύχει ένα γκολ τουλάχιστον.

«Μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει»...
«Θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι περισσότερο από ότι συγκεντρώσαμε μέχρι τώρα. Μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει και εμείς έπρεπε να έχουμε πετύχει ένα γκολ τουλάχιστον. Από τώρα σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι με τον Ατρόμητο», είπε ο 53χρονος τεχνικός.

"Μάχιμοι" και στην αποστολή, Σανκαρέ και Βράνιες!!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Κέρκυρα στο γήπεδο της τοπικής ομάδας και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σανκαρέ και Βράνιες

"Μάχιμοι" και στην αποστολή, Σανκαρέ και Βράνιες
Λόγω μίας ίωσης του Κώστα Καζναφέρη, ο Πρόμπιερζ πήρε για προληπτικούς λόγους 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.
Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τσέζαρεκ, Κατίδης, Ακόστα, Φατί, Τόχα, Βράνιες, Καπετάνιος, Ουμπίντες, Σολτάνι, Παπαζαχαρίας.

Γιουνάιτεντ, πάλι για Σνάιντερ!!

Να βάλει μετρητό στα ταμεία της θέλει η Ιντερ σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ και όπως προκύπτει ο Μάρκο Μπράνκα θα βρεθεί στο Μάντσεστερ για νέες διαπραγματεύσεις.

Γιουνάιτεντ, πάλι για Σνάιντερ
Ηταν ένα θέμα που έπαιξε πολύ το καλοκαίρι, στο τέλος δεν έγινε τίποτα και τώρα επανέρχεται. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο τεχνικός διευθυντής των Νερατζούρι θα κάνει ταξίδι στην αγγλική πόλη για να ανοίξει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τους Κόκκινους Διαβόλους για τον Ολλανδό playmaker. Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θέλει να προσθέσει ποιότητα στο κέντρο και οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 δείχνουν πρόθυμοι να πουλήσουν. Το ερώτημα είναι αν το deal είναι δυνατόν να γίνει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού η Γιουνάιτεντ δύσκολα θα κάνει το «μπαμ» με μεγάλο ποσό και ο Σνάιντερ δεν πρόκειται να φύγει για ψίχουλα.

πηγή: sportdog.gr   

Τα "Χ"ώρισαν στη μέση!!

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο ΠΑΣ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς στο 90΄ με τον Τζάνη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Τα "Χ"ώρισαν στη μέση
Πολύ κακό ήταν στο ξεκίνημα ο αγώνας στους Ζωσιμάδες, όπου ο ΠΑΣ υποδεχόταν τον ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου για την 15η αγωνιστική της Superleague. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα νευρικό πρώτο τέταρτο ανέβασαν ρυθμό και πήραν τα ηνία στο χώρο του κέντρου, χωρίς βέβαια να δημιουργούν κάποια μεγάλη φάση για γκολ.
Από την άλλη ο ΟΦΗ προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση και να χτυπήσει τον Φεγκρούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους έγινε στο 36΄ με τον Κώτσιο να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Κάρολ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Βερόν να απομακρύνει πάνω στη γραμμή και να παραμένει το μηδέν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Φεγκρούς, ενώ και η εικόνα του ματς είχε βελτιωθεί.
Ο ΟΦΗ μπορεί να έδειχνε πιο σίγουρος, όμως στο 90΄ ο ΠΑΣ πήγε να πάρει τη νίκη αλλά ο Τζάνης που βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και είχε εξουδετερωμένο τον Κάρολ έστειλε με σουτ-βολίδα την μπάλα στο δοκάρι!
Αφού δεν μπήκε και αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει γκολ στα Γιάννινα, οπότε οι δύο ομάδες βολεύτηκαν με το Χ.
Το φιλμ του αγώνα:
90΄+3΄ Λήξη του ματς
90΄+2΄ Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, όπου στην θέση του Σίσιτς περνάει ο Βάντο
90΄ Τεράστια ευκαιρία χάνει ο ΠΑΣ για να πάρει το τρίποντο, καθώς σε κενή εστία ο Τζάνης στέλνει την μπάλα στο δοκάρι!
86΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Αναστόπουλο, με τον Μποντορ να περνάει στη θέση του Κάλαϊτζιτς
82' Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΣ με τον Μιχαήλ να παίρνει τη θέση του Μπεσέρα
76' Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ με τον Ζαϊρί να παίρνει τη θέση του Μπακαγιόκο

65΄ Αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Λόπεζ περνάει ο Παπουλής. Αλλαγή και για τον ΠΑΣ, με τον Τζάνη να μπαίνει αντί του Σκούφαλη
62΄ Ο Φεγκρούς κρατάει ξανά το μηδέν με ωραία επέμβαση, ύστερα από το δυνατό σουτ του Σίσιτς
59΄ Ωραίο σουτ του Μάντζιου έξω από την περιοχή, με τον Φεγρούς να μπλοκάρει
48΄ Δυνατό φαλτσαριστό σουτ του Κάλαϊτζιτς έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, με την μπάλα να περνάει άουτ λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φεγρκούς
46΄ Έναρξη του δεύτερου μέρους
45΄ Ημίχρονο
36΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όπου μετά από κόρνερ ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά και τον Βερόν να διώχνει πάνω στη γραμμή.
17΄ Κακό ματς στα πρώτο τέταρτο με τις δύο ομάδες να έχουν από... μισή φάση.
1΄ Έναρξη
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πατσατσόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάρντεσον, Εμιλιάνο, Μπεσέρα, Σκούφαλης, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπακαγιόκο
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Καλαϊτζιτς, Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς, Λόπεζ
Διατητές: Α. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Δ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, Λ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
 

Ανακοίνωσε ο... ΠΑΟΚ τον Βιεϊρίνια!!

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.

Ανακοίνωσε ο... ΠΑΟΚ τον Βιεϊρίνια
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino André Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg», ανέφερε η ανακοίνωση του Δικεφάλου.
Ο ΠΑΟΚ θα πάρει 4,5 εκ. ευρώ αλλά είναι υποχρεωμένος να καταβάλει στην Πόρτο το δικό της ποσοστό από τα δικαιώματα του παίκτη, δηλαδή το 33%. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πείσει τους Πορτογάλους ώστε να καθυστερήσει κάπως αυτή η καταβολή, αφού θεωρείται δύσκολο να πετύχει καλύτερη συμφωνία.
Ο Βιεϊρίνια επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη μαζί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ (Βρύζα και Μαυρομάτη) και αύριο θα βρεθεί στην Τούμπα για να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους της ομάδας.
 

Το καλύτερο ποδαρικό!!

Ο Πανιώνιος μπήκε με το δεξί στο 2012 νικώντας δίκαια με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη Ν.Σμύρνη με τα γκολ του πιτσιρικά Κολοβού και του Γουνδουλάκη.

Το καλύτερο ποδαρικό!
Ο Αστέρας απογοήτευσε, καθώς δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει ουσιαστικά τον Σιδεράκη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε πολύτιμη νίκη, την οποία είχαν να γευτούν από τις 27/11, όταν και είχαν επικρατήσει του Άρη. Ο 18χρονος Κολοβός άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 42`, ο Κούτσι έχασε πέναλτι στο 74`, αλλά ο Γουνδουλάκης στο 77` διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Καλό ματς, το γκολ ο Κολοβός
Ο αγώνας στη Ν.Σμύρνη δεν είχε άσχημο ρυθμό αλλά έλειπαν οι καλές φάσεις, με τον Πανιώνιο να έχει την υπεροχή και τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο να προσπαθεί να χτυπήσει σε κάποια κόντρα.
Κολοβός και Περόνε, που προσπάθησε από μακριά να "κρεμάσει" τον Σιδεράκη είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα αλλά τελικά το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι. Στο 42` ο Κούτσι σέντραρε από δεξιά, ο Κολοβός στο δεύτερο δοκάρι έκανε κοντρόλ και με δυνατό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ, με την άμυνα του Αστέρα να αδρανεί χαρακτηριστικά.
Κράτησε ο Πανιώνιος, έκανε και το 2-0
Ο Τσιώλης πέρασε τον Μπρέσκα αντί του Αρσενίεβιτς στο δεύτερο μέρος και ο Αστέρας "ζωήρεψε" κάπως, δίχως όμως να κάνει τη μεγάλη φάση, ενώ ντεμπούτο για τον Πανιώνιο έκανε και ο νεαρός Αζέρος Αμπντουλάγιεφ που ήρθε δανεικός από την Έβερτον.
Μάλιστα, ο Αμπντουλάγιεφ κέρδισε το πέναλτι στο 73`, όταν ο Περόνε απέκρουσε σαν... γκολκίπερ το σουτ του Αζέρου! Ο Κούτσι πάντως αστόχησε σουτάροντας ψηλά άουτ, όμως λίγα λεπτά μετά ο Φανούρης Γουνδουλάκης πήρε την ασίστ του Σκέμπτι και με τη βοήθεια και της κόντρας από τον Φορμίκα έκανε το 2-0 καθαρίζοντας το ματς για την ομάδα του.
Το φιλμ του αγώνα: 
90+3` Λήξη του αγώνα
77` Ο Σκέμπρι πάτησε την μπάλα για τον Γουνδουλάκη, αυτός σούταρε και με τη βοήθεια της κόντρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0
74` Ο Κούτσι το εκτέλεσε άστοχα σουτάροντας πάνω από τα δοκάρια!
73` Ο Περόνε έπαιξε... βόλεϊ στην περιοχή, με το χέρι του να βρίσκει την μπάλα στο σουτ του Αμπντουλάγιεφ και ο Κουκουλάκης έδειξε ορθά "βούλα"
45+1` Λήξη του πρώτου μέρους
42` Σέντρα από δεξιά του Κούτσι, ο Κολοβός στόπαρε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Χακόμπο για το 1-0!
1` Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κβιρκβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ρόκας, Μιλοβάνοβιτς, Πετκάκης, Κολοβός, Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι.
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Πιπίνης, Φορμίκα, Ουσέρο, Αλβάρες, Μπρέσκα, Αρσενίεβιτς, Ράγιος, Περόνε.

"Ποιες δηλώσεις;; Ψέματα είναι!"

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Λάζλο Μπόλονι τις δηλώσεις τις οποίες φέρεται να έκανε στη Ρουμανία, λέγοντας πως "με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στις ομάδες που έχω εργαστεί. Αλλά είχα συμφωνήσει με τον ατζέντη μου και άλλα εμφανίστηκαν εδώ".

"Ποιες δηλώσεις;; Ψέματα είναι!"
«Δεν έκανα τέτοιες δηλώσεις. Δεν μίλησε σε κανέναν δημοσιογράφο. Είναι ψέματα…». Αυτά έλεγε πριν από λίγο ο Λάζλο Μπόλονι που ήταν πραγματικά πολύ εκνευρισμένος από όσα του καταλογίζονται.
Ο Μπόλονι ενημερώθηκε για το περιεχόμενο αυτό και εξοργίστηκε. Αυτή η διάψευση είναι η πρώτη από την πλευρά του. Χαρακτηριστικά, ο Ρουμάνος έλεγε: «Έχω να μιλήσω με δημοσιογράφο από την Ρουμανία για περισσότερο από 1,5 μήνα».
Από την στιγμή που ο Μπόλονι αρνείται την ύπαρξη αυτών των δηώσεων, κρατάμε τις τελευταίες του στην Καισαριανή, τότε που ανέφερε: «Το πλάνο του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολο., Το έχω αποδεχθεί όμως και θα προσπαθήσω να δουλέψω πάνω σε αυτό βοηθώντας τους παράγοντές του να το υλοποιήσουν…»
Πηγή: paok24.gr

"Last-16" από την ΕΤ3!!

Και στη φάση του «Last-16» του Euro Cup τα εντός έδρας ματς του Άρη θα μεταδίδονται από την ΕΤ-3.

"Last-16" από την ΕΤ3
ΕΤ-3 και Άρης συνεχίζουν μαζί στη φάση των 16 του Euro Cup, καθώς το κρατικό κανάλι θα μεταδώσει τα ματς με την Κίμκι (17/01), τη Βιλερμπάν (31/01) και την Ντόνετσκ (28/02) που θα γίνουν στο Αλεξάνδρειο. Πάντως, ίσως γίνει προσπάθεια να δουν οι φίλοι του Άρη από τους τηλεοπτικούς δέκτες και κάποιο εκτός έδρας ματς.

Κόμμα Πειρατών και στην Ελλάδα!!

Ένα νέο κόμμα, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας. Μυστικά προς το παρόν τα ονόματα των ηγετών. Διαβάστε τι πρεσβεύει


Κόμμα Πειρατών και στην Ελλάδα


Το νέο κόμμα το οποίο εκτιμά πως θα αποτελέσει επίσημα κόμμα πριν το τέλος του Ιανουαρίου του 2012, σημειώνει στην ιστοσελίδα του πως επιδιώκει να καταστεί "το νέο λειτουργικό σύστημα της κοινωνίας μας".
Μάλιστα το καταστατικό του έχει ήδη συνταχθεί και στόχος τους είναι πάντα να έχουν ολοκληρωθεί πριν τα τέλη του Ιανουαρίου 2012 "για να κάνει πράξη τις αρχές της Άμεσης Δημοκρατίας, της Διαφάνειας και της Προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, τόσο στον ψηφιακό κόσμο, όσο και σε κάθε άλλη έκφανση της ζωής μας".
Στην ιστοσελίδα αναφέρεται πως οι προσπάθειες για την ίδρυσή του ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2011, ενώ η συντομογραφία του κόμματος είναι "ΠΕΙΡ" και "η οργάνωση και η δράση του εξυπηρετούν την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος της Ελλάδας".
Παράλληλα, έμβλημα του κόμματος είναι ένα μαύρο ιστίο το οποίο στα αριστερά του έχει ένα μαύρο ιστό, με το σύνολό τους να σχηματίζει το γράμμα Ρ.
Η ιδρυτική ομάδα, η οποία επιλέγει να μην αποκαλύψει τα ονόματα των μελών της, επισημαίνει ότι "το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δεν τοποθετείται πάνω στον ξεπερασμένο άξονα αριστερά-κέντρο-δεξιά" και πως "Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας γεννήθηκε στον 21o αιώνα, για να αποτελέσει το ΝΕΟ Λειτουργικό Σύστημα της Κοινωνίας μας, εξασφαλίζοντας σε κάθε πρόσωπο τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα, να συμμετέχει ψηφιακά, να ζει με αξιοπρέπεια και να αποφασίζει για το κοινό μας μέλλον".
Μεταξύ άλλων, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας παρουσιάζει και τις βασικές αξίες των Πειρατικών Κομμάτων κάθε χώρας:
*Η ψηφιακή, συμμετοχική, Άμεση Δημοκρατία.
*Η Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
*Η ενίσχυση του Διαχωρισμού των Εξουσιών.
*Ο Σεβασμός της Ιδιωτικής Ζωής.
*Η διάλυση των Ιδιωτικών Μονοπωλίων.
*Η χρήση Ανοικτών Προτύπων και Ελεύθερου Λογισμικού.
*Η ελεύθερη Πρόσβαση στην Γνώση και τον Πολιτισμό.
*Η Προστασία Πληροφοριοδοτών, Δημοσιογράφων και bloggers, όταν δημοσιοποιούν παρανομίες.
*Η Ανθρώπινη Ελευθερία.
*Η Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια.
*Ο Πληροφοριακός Αυτοκαθορισμός.
*Η συμμετοχή στην Ψηφιακή Ζωή και ο Ψηφιακός Αλφαβητισμός.
*Το δικαίωμα Ασφαλούς Ύπαρξης.
*Οι δωρεάν και Δημοκρατικά Ελεγχόμενες Τεχνικές Υποδομές.
Μάλιστα υπάρχει συζήτηση για το πρόγραμμα με τη συμμετοχή όλων όσων ενδιαφέρονται συνεχίζεται στο φόρουμ στη διεύθυνση http://www.pirateparty.gr/forum/.
Σημειώνεται ότι το Κόμμα Πειρατών στη Σουηδία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006 και ηγέτης του κόμματος είναι ο Ρίκαρντ Φάλβινκε.
Κύριος σκοπός του κόμματος είναι η αλλαγή του νομικού πλαισίου σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, ενώ έχει επίσης εκφράσει διάφορες θέσεις, κατά της εμπορικής πατέντας και σχετικά με τα δικαιώματα των χρηστών στο Διαδίκτυο.
ΠΗΓΗ: news247.gr