Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τα "Χ"ώρισαν στη μέση!!

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο ΠΑΣ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς στο 90΄ με τον Τζάνη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Τα "Χ"ώρισαν στη μέση
Πολύ κακό ήταν στο ξεκίνημα ο αγώνας στους Ζωσιμάδες, όπου ο ΠΑΣ υποδεχόταν τον ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου για την 15η αγωνιστική της Superleague. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα νευρικό πρώτο τέταρτο ανέβασαν ρυθμό και πήραν τα ηνία στο χώρο του κέντρου, χωρίς βέβαια να δημιουργούν κάποια μεγάλη φάση για γκολ.
Από την άλλη ο ΟΦΗ προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση και να χτυπήσει τον Φεγκρούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους έγινε στο 36΄ με τον Κώτσιο να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Κάρολ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Βερόν να απομακρύνει πάνω στη γραμμή και να παραμένει το μηδέν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Φεγκρούς, ενώ και η εικόνα του ματς είχε βελτιωθεί.
Ο ΟΦΗ μπορεί να έδειχνε πιο σίγουρος, όμως στο 90΄ ο ΠΑΣ πήγε να πάρει τη νίκη αλλά ο Τζάνης που βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και είχε εξουδετερωμένο τον Κάρολ έστειλε με σουτ-βολίδα την μπάλα στο δοκάρι!
Αφού δεν μπήκε και αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει γκολ στα Γιάννινα, οπότε οι δύο ομάδες βολεύτηκαν με το Χ.
Το φιλμ του αγώνα:
90΄+3΄ Λήξη του ματς
90΄+2΄ Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, όπου στην θέση του Σίσιτς περνάει ο Βάντο
90΄ Τεράστια ευκαιρία χάνει ο ΠΑΣ για να πάρει το τρίποντο, καθώς σε κενή εστία ο Τζάνης στέλνει την μπάλα στο δοκάρι!
86΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Αναστόπουλο, με τον Μποντορ να περνάει στη θέση του Κάλαϊτζιτς
82' Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΣ με τον Μιχαήλ να παίρνει τη θέση του Μπεσέρα
76' Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ με τον Ζαϊρί να παίρνει τη θέση του Μπακαγιόκο

65΄ Αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Λόπεζ περνάει ο Παπουλής. Αλλαγή και για τον ΠΑΣ, με τον Τζάνη να μπαίνει αντί του Σκούφαλη
62΄ Ο Φεγκρούς κρατάει ξανά το μηδέν με ωραία επέμβαση, ύστερα από το δυνατό σουτ του Σίσιτς
59΄ Ωραίο σουτ του Μάντζιου έξω από την περιοχή, με τον Φεγρούς να μπλοκάρει
48΄ Δυνατό φαλτσαριστό σουτ του Κάλαϊτζιτς έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, με την μπάλα να περνάει άουτ λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φεγρκούς
46΄ Έναρξη του δεύτερου μέρους
45΄ Ημίχρονο
36΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όπου μετά από κόρνερ ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά και τον Βερόν να διώχνει πάνω στη γραμμή.
17΄ Κακό ματς στα πρώτο τέταρτο με τις δύο ομάδες να έχουν από... μισή φάση.
1΄ Έναρξη
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πατσατσόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάρντεσον, Εμιλιάνο, Μπεσέρα, Σκούφαλης, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπακαγιόκο
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Καλαϊτζιτς, Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς, Λόπεζ
Διατητές: Α. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Δ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, Λ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: