Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

"Ποιες δηλώσεις;; Ψέματα είναι!"

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Λάζλο Μπόλονι τις δηλώσεις τις οποίες φέρεται να έκανε στη Ρουμανία, λέγοντας πως "με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στις ομάδες που έχω εργαστεί. Αλλά είχα συμφωνήσει με τον ατζέντη μου και άλλα εμφανίστηκαν εδώ".

"Ποιες δηλώσεις;; Ψέματα είναι!"
«Δεν έκανα τέτοιες δηλώσεις. Δεν μίλησε σε κανέναν δημοσιογράφο. Είναι ψέματα…». Αυτά έλεγε πριν από λίγο ο Λάζλο Μπόλονι που ήταν πραγματικά πολύ εκνευρισμένος από όσα του καταλογίζονται.
Ο Μπόλονι ενημερώθηκε για το περιεχόμενο αυτό και εξοργίστηκε. Αυτή η διάψευση είναι η πρώτη από την πλευρά του. Χαρακτηριστικά, ο Ρουμάνος έλεγε: «Έχω να μιλήσω με δημοσιογράφο από την Ρουμανία για περισσότερο από 1,5 μήνα».
Από την στιγμή που ο Μπόλονι αρνείται την ύπαρξη αυτών των δηώσεων, κρατάμε τις τελευταίες του στην Καισαριανή, τότε που ανέφερε: «Το πλάνο του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολο., Το έχω αποδεχθεί όμως και θα προσπαθήσω να δουλέψω πάνω σε αυτό βοηθώντας τους παράγοντές του να το υλοποιήσουν…»
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: