Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Συνέπεια λόγων και έργων από Ζαγοράκη!!

Τελικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνέπεια λόγων και πράξεων και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σε σχέση με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ μιλάμε για αντίδραση στο… άψε-σβήσε! Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Συνέπεια λόγων και έργων από Ζαγοράκη
Μιλάω για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια και τον Κοντρέρας, σε πρώτη φάση και με τον Σαλπιγγίδη σε δεύτερη.
Ο Πορτογάλος βιρτουόζος παίκτης του ΠΑΟΚ αλλάζει φανέλα και πρωτάθλημα. Πηγαίνει στη Βόλφσμπουργκ του Φέλιξ Μάγκατ, σε ένα πρωτάθλημα που το αγωνιστικό του στυλ θα του επιτρέψει να δείξει την κλάση του χωρίς να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής.
Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα βάλει στο ταμείο του κάτι περισσότερα από 4 εκ. ευρώ. Ακόμα με τη συμφωνία λύσης της συνεργασίας με τον Πάμπλο Κοντρέρας θα γλιτώσει 200.000 ευρώ επιπλέον, χρήματα τα οποία τα έχει ήδη δουλέψει ο Χιλιανός άσος και τα χαρίζει στο δικέφαλο.
Αν μάλιστα, βρει ομάδα και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αποχωρήσει εντός του Ιανουαρίου, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει στο ταμείο ένα όφελος της τάξης των 5 εκ. ευρώ.
Η χρονιά όχι μόνο βγαίνει άνετα, αλλά ενδεχομένως γίνεται και μια οικονομία ενόψει των υποχρεώσεων της νέας περιόδου. Μπορεί να φαίνεται επίπονη η διαδικασία, αλλά είναι απολύτως απαραίτητη.
Αντίθετα, στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ η συζήτηση για το μέλλον των ομάδων γίνεται εδώ και μήνες χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Από τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ ο Παναθηναϊκός εναπόθεσε τις ελπίδες του σε επενδυτικό Σαουδαραβικό fund. Ωστόσο, όσα χρήματα και να εμφανίζονται ότι υπάρχουν εκεί στη Μέση Ανατολή ΟΛΟΙ περιμένουν το νόμο Γερουλάνου
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά αν διαθέτει κάποιος τόσο ρευστό θα περιμένει μέχρι τις 21 Ιανουαρίου ή τις 10 Φεβρουαρίου για να διευκολύνει οικονομικά την ΔΙΚΗ ΤΟΥ (μελλοντικά) ομάδα;
Γιατί δεν τα βάζει άμεσα ώστε να κρατήσει και το Νίνη, να κάνει και δύο μεταγραφές, να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει και τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ;
Τον ίδιο λάκκο με τη… φάβα βλέπω και στην περίπτωση της ΑΕΚ. Η διοίκηση Αδαμίδη έχει παραιτηθεί εδώ και τρεις μήνες, αλλά ακόμα διοικεί την ΠΑΕ περιμένοντας Ρώσους, Άραβες και εσχάτως και τον Ξενιάδη.
Άρα μπροστά στις προσπάθειες ΠΑΟ και ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη έχει κάνει όχι απλώς βήματα, αλλά άλματα για την δική του οικονομική εξυγίανση.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: