Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Η ξεφτίλα του Άρη!!

Θα ήθελα να ήμουν στη θέση των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ (αν και δεν είμαι του… χώρου τους). Και τι δεν θα έδινα. Πόσο τυχεροί αλήθεια είναι; Γράφει ο ΑλανιΑΡΗΣ.

Η ξεφτίλα του Άρη
Πρέπει να θάψουν την παρανοϊκή οικονομική διαχείριση μιας προβεβλημένης διοίκησης που την θεοποίησαν.
Μια-μία σκάνε βόμβες μεγατόνων, επίσημα και με "βουλεύματα" ορκωτών λογιστών. Χαμός έγινε στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων. Κι όμως, σιωπή… Απλήρωτες εφορίες, απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, εσωτερικά δάνεια, ανεξέλεγκτες χρήσεις, ούτε μια ρύθμιση οφειλών, οφειλόμενο μετοχικό κεφάλαιο πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ που παρά τις αυξήσεις μετοχικού αντί να μειώνεται, αυξάνεται, συνολικές οφειλές πάνω από 38 εκατομμύρια ευρώ και αν το κράτος δεν τους χαριστεί πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ, ποδοσφαιριστές που παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν αν και είναι οι… καλύτεροι, άλλοι που εκποιούνται αν και έχουν ρήτρες (και πανηγύριζαν γι’αυτές τις ρήτρες) πολλών εκατομμυρίων, η ΟΥΕΦΑ να τους εγκαλεί για το Financial Fair Play, ο προπονητής να λέει θα προσευχηθώ για ποδοσφαιριστές, 2,5 εκατομμύρια να πετιόνται στα σκουπίδια για έναν ποδοσφαιριστή που… επιστράφηκε τζάμπα στην πρώην ομάδα του.
Είναι αλήθεια όλα αυτά; Μάλλον δεν θα πάρουμε απάντηση. Ανάσα… Πάμε παρακάτω…
Διοικητικό Συμβούλιο να κάνει δυο μήνες να συσταθεί και όταν τελικά συσταθεί, να περιλαμβάνει λαϊκούς τραγουδιστές και ταβερνιάρηδες (καμία μομφή στα επαγγέλματα) να αντέχει μόλις 10 μέρες και να αρχίζουν οι παραιτήσεις και οι καταγγελίες, επενδυτές να τάζουν λαγούς και πετραχήλια και το μόνο που τελικά γίνεται είναι μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ μετά από συνεργασία του «επενδυτή» με έναν εκ των «σωτήρων», διοικήσεις πρωτοδικείου και σε ποδόσφαιρο (για πέντε χρόνια διοίκηση πρωτοδικείου, ανήκουστη περίπτωση στα δικαστικά-διοικητικά χρονικά) και σε μπάσκετ… Ουφ, βαρέθηκα..
Δεν είμαι όμως τυχερός. Εγώ πρέπει να μαλώνω με τους συναρειανούς μου διότι ένας δωσίλογος αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο στον ΑΡΗ υπέρ του ΠΑΟΚ. Αποφάσισε να κάνει ότι δεν τόλμησε ποτέ αντίπαλος να κάνει. Αποφάσισε να κάνει άνω-κάτω τον ΑΡΗ και να τον καταστρέψει, μαζί με αυτόν να καταστραφεί φυσικά και ο ίδιος. Τον ΑΡΗ πού τόλμησε να διακανονίσει όλες του τις οφειλές προς την εφορία, είναι συνεπής και αναμένει όταν οι άλλες ομάδες βάλουν τη θηλιά της εφορίας στο λαιμό τους (πληρώσουν δηλαδή προκαταβολές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και αρχίζουν να καταβάλουν δόσεις), ο ΑΡΗΣ να πάρει ανάσα. Τον ΑΡΗ που προτίμησε να αφήσει απλήρωτο τον Κουλουχέρη και όχι το κράτος, για να μπορεί τώρα να απαιτεί την τήρηση των νόμων και να μην μπει στην τσιμπίδα του Financial Fair Play.
Ποιος στη χάρη των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ. Να πλήρωναν, τέτοια τύχη δεν θα είχαν. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε τέτοια περίπτωση στην Ελλάδα. Κάποιος… πρώην να βγάζει τα σώψυχα της ομάδα τους στο μεϊντάνι. Από εφημερίδα και ραδιόφωνο.
Γιατί ο τίτλος «Η ξεφτίλα του ΑΡΗ»; Διότι ο ΑΡΗΣ επέτρεψε αυτόν τον άνθρωπο να έχει άποψη. Τον άνθρωπο που κοιμόνταν όρθιος όταν η ομάδα έδωσε αγώνα επιβίωσης (και τον έχασε στα χαρτιά) με… λάθη στην πιο νευραλγική θέση, που κοιμόνταν όρθιος όταν ο διαιτητής τον τύλιγε σε μια κόλλα χαρτί και υποβίβαζε ουσιαστικά την ομάδα, που κοιμόνταν όρθιος όταν ποδοσφαιριστής ήδη είχε υπογράψει με ομάδα των Αθηνών και αυτός προσπαθούσε να τον πείσει να υπογράψει στον ΑΡΗ (μάλιστα οι άνθρωποι που τον συνόδευσαν τον ποδοσφαιριστή στην Αθήνα έμειναν έκπληκτοι που ο ποδοσφαιριστής ήξερε όλα τα κατατόπια στα γραφεία της ομάδας της Αθήνας), που κοιμόνταν όρθιος όταν άλλος ποδοσφαιριστής πριν από αγώνα σημαντικό συζητούσε με άλλη ομάδα εκτός Ελλάδας, που έμπλεξε τον ΑΡΗ σε δικαστικές περιπέτειες, με ορατό κίνδυνο να χαθούν 3 εκατομμύρια ευρώ προσεχώς, διότι δεν άκουγε τους νομικούς, που εξανάγκασε τον Μπάγιεβιτς να παραιτηθεί δυο φορές, όχι για τον Αμορόζο όπως έλεγε ψευδόμενος, αλλά διότι κοιμόνταν όρθιος και η ομάδα έκανε «παράξενα» αποτελέσματα, που διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά ότι είναι το Νο 001 στη Λέσχη αλλά δεν καταδέχτηκε ποτέ να εκλεγεί από αυτήν (φοβούμενος φυσικά τα λευκά ψηφοδέλτια), τον άνθρωπο που ξεστόμισε και έκανε πράξη το απίθανο «αφού δεν πληρώνουν οι άλλοι, δεν πληρώνω και εγώ» και μέχρι σήμερα ο ΑΡΗΣ πληρώνει τα λάθη αυτά.
Αυτή είναι η ξεφτίλα του ΑΡΗ. Και είμαστε όλοι οι Αρειανοί συνυπεύθυνοι και δεν αναγνωρίζω θύματα και παραπλανημένους σε αυτήν την ιστορία. Ο ΑΡΗΣ «έθρεψε στον κόρφο του οχιά». Και σήμερα που τις αντιπάλους του ΑΡΗ τις ζώνουν τα φίδια της τεράστιων οφειλών και των δικαστηρίων, εμείς δυστυχώς κινδυνεύουμε από την… «οχιά»που έχουμε θρέψει στον κόρφο μας.

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: