Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Παίρνει σειρά ο "Σάλπι";

Mετά τους Κοντρέρας, Βιερίνια, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα ξεκαθαρίσει και το θέμα Σαλπιγγίδη! Διαβάστε στο gazzetta.gr το πλάνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα «θέλω» του Έλληνα φορ.

Παίρνει σειρά ο "Σάλπι";

Η νέα χρονιά για τον ΠΑΟΚ δεν μπήκε με το δεξί, αλλά... με το αριστερό, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως στην αυγή του 2012 θα ξεκινούσε η επιχείρηση «περήφανα ξεπουλήματα». Αυτή είναι η άποψη των περισσότερών φιλάθλων στο άκουσμα πως ο Κοντρέρας συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του και ο Βιερίνια βρίσκεται στην Γερμανία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Βολφσμπουργκ.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πρόκειται να ξεκινήσει μια συζήτηση με τον διεθνή επιθετικό προκειμένου να επέλθει συμφωνία για τον διακανονισμό των οφειλομένων. Η ΠΑΕ θέλει να κλείσει το θέμα αυτό καθώς υπάρχει πάντα η απειλή της ΟΥΕΦΑ.
Στην συνέχεια θα... πέσει στο τραπέζι και το θέμα για την μείωση των αποδοχών του συμβολαίου του. Αν ο «Σάλπι» την δεχθεί τότε αυτομάτως και θα συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα», αν όχι τότε οι διοικούντες τον «δικέφαλο του Βορρά» προχωράνε στο σχέδιο Β.
Δηλαδή αν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για να τον παραχωρήσουν. Αν η ομάδα που θα ενδιαφερθεί καλύπτει τις ανάγκες τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Σαλπιγγίδη τότε θα επέλθει το διαζύγιο.
Όμως από την άλλη αν δεν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις τότε η λύση είναι μόνο μια. Να αφήσουν ελεύθερο τον Δημήτρη  Σαλπιγγίδη καθώς δύσκολα ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού.
 

  πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: