Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Καταλανικά σενάρια για Σαβιόλα!!

Την επιστροφή του στη Ρίβερ Πλέιτ πριν τη λήξη του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 δρομολογεί ο Χαβιέρ Σαβιόλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής Sport.

Καταλανικά σενάρια για Σαβιόλα
Να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ επιθυμεί ο Χαβιέρ Σαβιόλα, σύμφωνα με την καταλανική Sport, η οποία μάλιστα αναφέρει πως ο Αργεντινός φορ του Ολυμπιακού δεν σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2015.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 32χρονος άσος επιθυμεί να επαναπατριστεί λόγω «… κοινωνικών αναταραχών στην Ελλάδα, όπου η κρίση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα».

Πάντως δεν προκύπτει από πουθενά πως ο Χαβιέρ Σαβιόλα σκέφτεται να φύγει από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος φαίνεται να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή στην Ελλάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Γενέθλια και φορμάρισμα για ...Ρίο!

"Σκυλίσια Μέρα" με τον Έλληνα σέντερ φορ που έχει γενέθλια σήμερα και ψάχνει το φορμάρισμά του, μετά από έναν εκπληκτικό α΄ γύρο.
Σαν σήμερα το 1988, ξέρετε ποιος γεννήθηκε; Ο Κώστας Μήτρογλου! Γενέθλια έχει, λοιπόν, και θα τα γιορτάσει για πρώτη φορά επί αγγλικού εδάφους, αφού αγωνίζεται πια με τη Φούλαμ.
Μετά από έναν εκπληκτικό α΄ γύρο ο Μήτρογλου δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή. Κάτι ο τραυματισμός του, κάτι το νέο του περιβάλλον στην Πρέμιερ και δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στην Αγγλία και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Ο Μήτρογλου, όμως, το παλεύει και προσπαθεί να φορμαριστεί αφού μετά το τέλος της σεζόν υπάρχει και το Μουντιάλ στο Ρίο.
Ο Έλληνας σέντερ φορ γεννήθηκε στην Καβάλα, όμως σύντομα μετανάστευσε στη Γερμανία. Εκεί από το 2005 πήγε στην Γκλάντμπαχ για να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό το 2007.
Έχοντας αγωνιστεί και σαν δανεικός σε Πανιώνιο κι Ατρόμητο κατάφερε να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, με τη Φούλαμ να δίνει 15 εκατ. για να τον αποκτήσει.
Έχει αγωνιστεί 29 φορές με την εθνική Ελλάδας, ενώ στην καριέρα του έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και τρία κύπελλα με τον Ολυμπιακό. 
Πηγή: sportdog.gr

Γράφει ιστορία ο Τσάβι!!

Ξεχωριστή σημασία έχει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Τσάβι, καθώς ο Ισπανός μέσος θα φτάσει τις 161 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα πιάσει τον Ζέεντορφ.

Γράφει ιστορία ο Τσάβι!
Τελευταία ενημέρωση 12/03/2014, 21:42
Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό του Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League, είναι το πώς θα καταφέρει η ομάδα του να υπερασπιστεί το 2-0 που έχει «προίκα» από το πρώτο ματς.

Πέρα από αυτό και περάσει-δεν περάσει στην επόμενη φάση η «Μπάρτσα», ο Ισπανός μέσος θα γράψει άλλη μία χρυσή σελίδα στην τεράστια καριέρα του με τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα».

Πιο συγκεκριμένα, θα φτάσει στη δεύτερη θέση τον Κλάρενς Ζέεντορφ με 161 συμμετοχές σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο στόχος του από δω και πέρα -και αυτό μας συμφέρει διότι θα συνεχίσουμε να τον έχουμε στις οθόνες μας- θα είναι να πιάσει τον Πάολο Μαλντίνι που προηγείται στη σχετική λίστα με 168 παρουσίες. Πηγή: sport-fm.gr

Στον… αέρα η διοίκηση Σκόρδα!!

Ακόμη δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους και η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα με βάσει και το συλλαλητήριο που ετοιμάζουν οι οπαδοί δείχνει να μετρά… μέρες.

Στον… αέρα η διοίκηση Σκόρδα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης.

Μετά την παραίτηση του Γιώτα την Τετάρτη ακολούθησαν ακόμη δύο. Συγκεκριμένα, οι Αριστοτελίδης και Βασβάνης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποσυρθούν μετά από τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Λάμπρου Σκόρδα την περασμένη Δευτέρα. Αμφότεροι, είχαν στηρίξει τη νυν διοίκηση των «κίτρινων», ωστόσο, πλέον η αποδοχή του προέδρου της ομάδας έχει πέσει δραματικά.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις καθώς στο προσεχές ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, οι οπαδοί του Άρη ετοιμάζουν συλλαλητήριο κατά του Λάμπρου Σκόρδα.Πηγή: sport-fm.gr

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ντέρμπι!

Τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχουν από σήμερα οι φίλοι του Άρη. Από 10 έως 30 ευρώ οι τιμές.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ντέρμπι
Θέση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/3, 19:30) μπορούν να κλείσουν από σήμερα οι οπαδοί του Άρη, πηγαίνοντας στα Aris Megastore, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα λειτουργήσουν και το εκδοτήριο της Θύρας 2 του «Κλ. Βικελίδης».

Το κόστος των εισιτηρίων είναι 10, 15,20 και 30 ευρώ.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (19:30), από το Aris Megastore

Τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ στις Θύρες 1, 3 και 4, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 5, 20 ευρώ στη Θύρα 9 και 30 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων).

Σήμερα Τετάρτη, όπως επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα διατίθενται από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00

Το Σάββατο θα διατίθενται από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 από το Aris Megastore και από τις 15:00 έως τις 20:00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2.

Την ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσει εκδοτήριο από τις 13:00.
Τηλ. επικοινωνίας: 2310-313490
».

Εξιτήριο για τον Ολαϊτάν!!

Ο Ολαϊτάν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έδωσε το «παρών» σε γεύμα που έχει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εξιτήριο για τον Ολαϊτάν!
Εξιτήριο από το νοσοκομείο που βρισκόταν από την Κυριακή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πήρε σήμερα ο Ολαϊταν.

Οι υπεύθυνοι έδωσαν το «ΟΚ» να αποχωρήσει κρίνοντας ότι δεν υπάρχει λόγος πια να παραμένει κλινήρης.

Ο Νιγηριανός άσος μάλιστα, έκανε την έκπληξη στους συμπαίκτες του δίνοντας το «παρών» σε γεύμα που ήταν σε εξέλιξη και στο οποίο παρευρίσκονταν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.

Όταν έγινε αντιληπτός ξέσπασαν όλοι σε θερμά χειροκροτήματα.

Πιθανότατα μέσα στην ημέρα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μίτσελ στον λογαριασμό του στο twitter.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

«Ιερό χρέος στον κόσμο μας»

Ως χρέος τους απέναντι στους οπαδούς τους χαρακτήρισε ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στους παίκτες του στον Άρη.

«Ιερό χρέος στον κόσμο μας»
Τελευταία ενημέρωση 12/03/2014, 11:12
Ως χρέος τους απέναντι στους οπαδούς τους χαρακτήρισε ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στους παίκτες του.

Ο προπονητής του Άρη στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας ανέφερε: «Είναι ιερό χρέος στον κόσμο του Άρη να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι» και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να κερδίσουμε και για τους φιλάθλους μας. Το αξίζουν και με το παραπάνω και οφείλεται να τα δώσετε όλα και για αυτούς», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής στην ομιλία του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν βγήκε άκρη!

Παράταση από το Πρωτοδικείο για να καταθέσουν το ψηφοδέλτιο για το νέο ΔΣ θα ζητήσουν οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον Πανιώνιο, ενώ βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων διαχειριστού ελέγχου.

Δεν βγήκε άκρη
Νέα συνάντηση με τον Χρήστο Δάρα, ο οποίος προορίζεται για πρόεδρος στον Πανιώνιο είχαν οι άνθρωποι… πρωτοβουλίας. Ωστόσο, άκρη για το ποιος θα αναλάβει να βάζει την υπογραφή του δεν βρέθηκε ακόμη και το συγκεκριμένα θέμα «φρενάρει» ο διαχειριστικός έλεγχος, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα του. Οπότε, δεν γίνεται να πάρει ο οποιοσδήποτε την ευθύνη πάνω του και να σηκώσει στην πλάτη του τα χρέη άλλων κάποιος χωρίς να γνωρίζει ποιο είναι ακριβώς το… άνοιγμα στην ΠΑΕ.

Πάντως, η «τρύπα» υπολογίζεται στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως τόνισε χθες στον NovaΣΠΟΡFM 94,6 ο Χρήστος Δάρας και επανέλαβε με δηλώσεις του στη «SportDay», αναφέροντας πως έχει ενημερωθεί επί του θέματος και από λογιστή.

Μάλιστα, αναμένεται να ζητηθεί παράταση από το Πρωτοδικείο για την κατάθεση -έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (14/3)-του ψηφοδελτίου, που αφορά τον σχηματισμό του νέου ΔΣ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο, έχετε μιλήσει με κάποιον λογιστή για το ύψος του ανοίγματος;

«Ναι, μίλησα. Είναι γύρω στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ! Δεν τα έκανα εγώ αυτά! Ούτε αυτοί που προσπαθούν να κάνουν τον Πανιώνιο βιώσιμο. Εγώ είμαι γιατρός. Ερασιτέχνης παράγοντας, όπως όλοι που έχουμε βγει μπροστά να βοηθήσουμε. Είδαμε πού έφθασαν τον Πανιώνιο οι επαγγελματίες παράγοντες που ήταν στο τιμόνι!».

Έναν μήνα εκτός ο Λάζαρ!!

Περίπου έναν μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Λάζαρ καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για βαριά θλάση. Απόντες από την πρωϊνή προπόνηση του ΠΑΟΚ και οι Σκόνδρας και Λούκας.

Έναν μήνα εκτός ο Λάζαρ
Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Λάζαρ.

Μετά από νέες εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β/ βαθμού, μικρής όμως έκτασης στους προσαγωγούς, που θα τον αφήσει 3-4 εβδομάδες εκτός ομάδας.

Από την πρωινή προπόνηση απουσίασε ο Γιάννης Σκόνδρας που παρουσιάστηκε σήμερα στο στρατό και αναμένεται να του παραχωρηθεί ειδική άδεια και ο Λούκας, ο οποίος αντιμετώπιζε προσωπικό πρόβλημα και πήρε άδεια από τον προπονητή.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω μιας μόλυνσης στο πόδι δεν μπόρεσε να προπονηθεί και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λίνο και Μαντούρο .

Ακολουθεί και απογευματινή προπόνηση στις 16:00 και πάλι στη Νέα Μεσημβρία. Πηγή: sport-fm.gr

«Προσοχή στη Βέροια»!

Να προσέξουν ιδιαίτερα το παιχνίδι με τη Βέροια ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος.

«Προσοχή στη Βέροια»
Περισσότερο δύσκολο από όσο νομίζουν είναι το παιχνίδι με τη Βέροια…

Αυτό επεσήμανε στους παίκτες του στον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος στη χθεσινή προπόνηση του Ατρομήτου.

«Μη σας ξεγελά η θέση της Βέροιας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι από το πρώτο λεπτό», τους είπε χαρακτηριστικά.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Σηφάκης που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ οι Παπαδόπουλος, Γιαννούλης και Δημούτσος πήραν ανάσες, λόγω του ότι έχουν επιβαρυνθεί.

Στο συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λαζαρίδης.

Μέχρι την Παρασκευή στο Περιστέρι αναμένεται να έχουν και τις καθοριστικές επαφές με τους Τσέναμο, Μπρίτο και Πίτου Γκαρσία, ώστε και οι τρεις να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τον Ατρόμητο.
Πηγή: sport-fm.gr

Τσάβι: «Ο Μέσι στη Σίτι; Ξεχάστε το»

Καμία περίπτωση δεν υπάρχει για τον Λιονέλ Μέσι να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, καθώς δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Τσάβι Ερνάντεθ.

Τσάβι: «Ο Μέσι στη Σίτι; Ξεχάστε το»
Κανείς και τίποτα δεν θα ήταν ικανό να πάρει τον Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Τσάβι Ερνάντεθ.

«Φυσικά και θα υπάρχουν πάντα ιστορίες για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και, κατά τη γνώμη μου, τον καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι και οποιαδήποτε άλλη ομάδα πρέπει να ξεχάσει τα ενδεχόμενο της απόκτησής του», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει χρηματικό ποσό που θα ήταν ικανοποιητικό για την Μπαρτσελόνα. Επίσης, όλοι αυτοί που ξέρουν τον Μέσι, ξέρουν και ότι εκείνος αγαπάει την ομάδα και ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να φύγει ποτέ από αυτή».
Πηγή: sport-fm.gr

Το παλεύει για Γκάλο!

Νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Μπράγκα για την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός και το θέμα είναι σε καλό δρόμο, σύμφωνα με τη «SportDay».

Το παλεύει για Γκάλο
Δεν παρατάει την υπόθεση Γκάλο ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θέλουν πολύ τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα, αλλά αγωνίζεται στον Παναιτωλικό και όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας «SportDay» βρίσκονται σε επαφή με τον πορτογαλικό σύλλογο, ο οποίος αρχικά ζητούσε από το «τριφύλλι» και την ομάδα του Αγρινίου… 500.000 ευρώ για να πει το «ναι».

Αυτή τη φορά φαίνεται πως η Μπράγκα είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της, πλησιάζοντας στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η συγκεκριμένη περίπτωση πάει… καλά.

Ο Γκάλο έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των «καναρινιών» στη φετινή Superleague, δηλαδή έχει 28 συμμετοχές, με 1 γκολ και 4 ασίστ. Πηγή: sport-fm.gr

«Κοιτάμε μπροστά»

Ο Μάκης Χάβος ζήτησε από τους παίκτες του στον Παναιτωλικό να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και να κοιτάξουν μπροστά.

«Κοιτάμε μπροστά»
Η ομιλία του Μάκη Χάβου στην χθεσινή προπόνηση του Παναιτωλικού αποτέλεσε και μια προσπάθεια του για να αφήσουν πίσω οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

«Να το ξεχάσετε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά», τους τόνισε με έμφαση.

Σκέψεις για να προσφύγουν στη δικαιοσύνη!
Πάντως την ίδια στιγμή ενδέχεται στο Αγρίνιο να συμβεί κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ορισμένοι απλοί φίλοι της ομάδας, όχι οργανωμένοι και μεταξύ άλλων και νομικοί, συγκεντρώνουν υλικό από το ματς με τους Βοιωτούς κι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά του Γιάννη Κάμπαξη, του διαιτητή της αναμέτρησης.

Η κίνησή τους δεν θα είναι ως «ομάδα» ή «σύνδεσμος», αλλά θα αφορά ατομικές μηνύσεις που ενδέχεται να κατατεθούν προσωπικά κατά του διαιτητή του αγώνα. Οι δικηγόροι που είχαν αυτή την ιδέα, εξετάζουν το κατά πόσο είναι εφικτό αυτό και στέκει νομικά.

Πάντως τα όσα έγιναν την Κυριακή, θα έχουν και συνέχεια. Και αυτό γιατί τόσο ο Παναιτωλικός, όσο κι οι Φώτης Κωστούλας, Μάκης Χάβος κλήθηκαν από τα αρμόδια όργανα να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα ειπώθηκαν μετά την αναμέτρηση, αλλά και την επόμενή της.

Τα «καναρίνια» περίμεναν αυτή την εξέλιξη και δεν τους προκάλεσε έκπληξη. Ο Κωστούλας άλλωστε είναι στο εξωτερικό για επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Μόνο η «κούπα» στο μυαλό!

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να χάρηκε από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού αλλά αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μόνο η «κούπα» στο μυαλό
Ναι χάρηκε από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης δεν «πετάει» στα σύννεφα. Αυτό που θέλει και που επισημαίνει σε όλους στην ομάδα είναι ότι στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για να μπορέσει να κλείσει η χρονιά με έναν αρκετά καλό τρόπο.

Η πρόθεσή του αυτή φάνηκε και σε δηλώσεις που έκανε στη Nova…

«Οχι απλά το σκέφτομαι, το θέλω. Το θέλω και το πιστεύω. Και προηγουμένως (σ.σ.: το βράδυ της Κυριακής) στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να κερδίσουμε, ότι έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και μετά θα σκεφτούμε για το παρακάτω. Προσωπικά θα κάνω τα πάντα, ό,τι περνάει από τα χέρια μου, έτσι ώστε να φέρω στη Θεσσαλονίκη την κούπα», ανέφερε.

Το μεγάλο αφεντικό του ΠΑΟΚ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αναφέρεται στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τα οποία θα οδηγήσουν (τη νικήτρια ομάδα) στον τελικό του Απριλίου. Γνωρίζει καλά και το έχει περάσει σε όλη την ομάδα (συνεργάτες στη διοίκηση, προπονητές παίκτες, φιλάθλους) ότι ένας τίτλος θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στον σύλλογο για μεγάλα πράγματα. Πηγή: sport-fm.gr

Τους «ντόπαρε»!

Με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ομιλία του Μίτσελ.

Τους «ντόπαρε»!
Να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησε ο Μίτσελ στη χθεσινή προπόνηση η πρώτη μετά το παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο Ισπανός τεχνικός επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι ουσιαστικά μπροστά τους βλέπουν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για αυτό προετοιμάζονται όλοι, έστω κι αν «παρεμβαίνει» η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

«Καταλαβαίνετε όλοι ότι μπροστά, μας περιμένει μία μεγάλη πρόκληση. Είναι πρόκληση καριέρας, ζωής», είπε αναφερόμενος στο ματς με τη Μάντσεστερ και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα υπόλοιπα, ακόμη κι αν είναι ντέρμπι. Υπήρξα παίκτης και ξέρω. Δέχομαι ότι είχατε και κούραση. Ηταν δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι, κάπου σαν να άδειασε η ομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι με τον Παναθηναϊκό επηρεαστήκατε κι από αυτό που έγινε με τον Μάικλ. Κάναμε όμως και λάθη κι αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, να μην τα επαναλάβουμε, γιατί θα στοιχίσουν ακριβά με τη Μάντσεστερ. Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια και ζούμε για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ.

Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη προετοιμασία. Και θα έχουμε στη συνέχεια την ευκαιρία να απαντήσουμε στους αντιπάλους μας στην Ελλάδα, στο Κύπελλο, που είναι κι ένας τίτλος, γιατί τα ντέρμπι που χάσαμε ήταν στο πρωτάθλημα, που θα το πάρουμε με μία ακόμη νίκη»,
κατέληξε.Πηγή: sport-fm.gr

Ξεκαθαρίζει για Αμπέντ!

Καθοριστικός μήνας θα είναι ο Μάρτης για την παραμονή ή μη του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό, καθώς θα συζητήσει ο μάνατζερ του με τη Νιουκάστλ, η οποία θα δείξει τις προθέσεις της.

Ξεκαθαρίζει για Αμπέντ
Τέλη του μήνα αναμένονται νεότερα για την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ. Ο μάνατζερ του Αλγερινού μέσου, Τζαμέλ Μπουκίρ έχει κλείσει ραντεβού με τη διοίκηση της Νιούκαστλ, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο τριήμερο 28-30 Μαρτίου, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιες είναι οι προθέσεις του αγγλικού συλλόγου για τον πελάτη τους, σύμφωνα με το «Goal».

Όπως έχει γραφτεί στο Νησί εδώ και καιρό οι «ανθρακωρύχοι» θα κάνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο… τραπέζι είναι και του 21χρόνου μέσου.

Μένει να δούμε, σε περίπτωση που δεν δείξει διάθεση η Νιούκαστλ να αφήσει ελεύθερο τον Αμπέντ, αν θα συζητήσει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για άλλη μία σεζόν.

Πάντως, με το που μιλήσει με την αγγλική ομάδα ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έρθει και στην Ελλάδα για να ενημερώσει τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκο Νταμπίζα. Πηγή: sport-fm.gr

Καταγγέλλει Οικονομόπουλο ο Ψωμιάδης!!

Ο Μάκης Ψωμιάδης κατήγγειλε πως ο Χάρης Οικονομόπουλος τού ζήτησε 2 εκατ. ευρώ για να αποσυρθεί ως πολιτική αγωγή από τη δίκη για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Καταγγέλλει Οικονομόπουλο ο Ψωμιάδης
Μία σοβαρότατη καταγγελία έκανε ο Μάκης Ψωμιάδης κατά τη δίκη του με την κατηγορία για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» υποστήριξε πως ο δικηγόρος της ΑΕΚ τον προσέγγισε και του ζήτησε 2 εκατ. ευρώ για να αποσυρθεί ως πολιτική αγωγή από τη δίκη. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του κ. Ψωμιάδη ανέφερε ότι ο κ. Οικονομόπουλος τον προσέγγισε τρεις φορές. «Μετέφερα το αίτημα του στον πελάτη μου κ. Ψωμιάδη και η απάντηση του ήταν αρνητική» «Μετέφερα το αίτημα του στον πελάτη μου κ. Ψωμιάδη και η απάντηση του ήταν αρνητική», ανέφερε, ενώ ο κατηγορούμενος τόνισε πως «… και να τα είχα αυτά τα λεφτά δεν θα του έδινα που να με κρεμούσαν ανάποδα».

Ο Χάρης Οικονομόπουλος από τη δική του πλευρά έκανε λόγο για αισχρά ψεύδη και πιθανώς να καταθέσει μήνυση στον Μάκη Ψωμιάδη.Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚτζή, είσαι... μέσα;

Τη δυνατότητα να συνδράμουν στο… χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα έχουν από σήμερα οι φίλοι της ομάδας, συμμετέχοντας στην ΑΜΚ της «Δικέφαλος 1924».

ΑΕΚτζή, είσαι... μέσα;
Να βάλουν το δικό τους «λιθαράκι» για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» θα μπορούν από σήμερα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Πως; Πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, από όπου θα μπορούν να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ της «Δικέφαλος 1924». Κάθε μετοχή έχει αξία 10 ευρώ και η αύξηση έχει οριστεί στα 29 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 9 εκατ. θα τα καλύψει ο Γιώργος Μελισσανίδης -γιος του Δημήτρη-, ενώ υπολογίζεται πως άλλα 10 θα συγκεντρωθούν από άλλους δυνατούς συμπαίκτες, με τους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου να έχουν αναφέρει ότι θα είναι παρόντες σε αυτήν την προσπάθεια.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρει μέρος στη διαδικασία κάποιος εκτός από τα χρήματα είναι να έχει μαζί του δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο, λογαριασμός ΔΕΗ, ΑΦΜ και να αναφέρει τη διεύθυνση του.

Η αίτηση μπορεί να γίνει από τον ενδιαφερόμενο ή από τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα έχει εξουσιοδότηση.



Πηγή: sport-fm.gr

Πήραν φόρα!!

Σπερς και Θάντερ πήραν σημαντικές νίκες απέναντι σε Μπουλς και Ρόκετς αντίστοιχα. Πολύ καλός Καλάθης με Γκρίζλις, ήττα για Αντετοκούνμπο.

Πήραν φόρα
Επτά σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Σπερς που πέρασαν με 104-96 από το Σικάγο και έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (47-16). Ο Μάνου Τζινόμπιλι με 22 πόντους ηγήθηκε των Τεξανών που προηγήθηκαν με 38-14 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και 61-33 στο ημίχρονο.

Οι Ρόκετς δεν είχαν αντίδοτο στον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος με 42 πόντους οδήγησε τη Θάντερ στο 106-98 επί των Ρόκετς, με τον Πατ Μπέβερλι να αποδοκιμάζεται διαρκώς από το κοινό της Οκλαχόμα για την ευθύνη του για τον περσινό τραυματισμό του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Οι Πέισερς επιβλήθηκαν 94-83 των Σέλτικς με πολύ καλή παρουσία του Άντριου Μπάινουμ, ο οποίος παίζοντας για πρώτη φορά μετά από δυόμισι μήνες είχε 8 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Οι Γκρίζλις συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και επικράτησαν 99-89 των Μπλέιζερς με τον Νικ Καλάθη να αξιοποιεί το χρόνο συμμετοχής του έχοντας 7 πόντους (2/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 9 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 19:06. Ο Κώστας Κουφός σε 19:58 είχε 2 πόντους (1/2 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 2 τάπες.

Οι Μπακς επέστρεψαν στις… ήττες χάνοντας με 112-101 στη Μινεσότα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν άστοχος έχοντας 4 πόντους (0/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 4/4 βολές), αλλά συμπληρώνοντας τη στατιστική του με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 22 λεπτά.

Τέλος, οι Ουόριορς συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικές νίκες συντρίβοντας με 108-85 τους Μάβερικς.

Αναλυτικά:

Ιντιάνα Πέισερς-Μπόστον Σέλτικς 94-83 Γουέστ 24, Τζορτζ 12, Χιλ 12, Σκόλα 11, Μπάινουμ 8 (10 ριμπ.)-Σάλιντζερ 17, Χάμφρις 15, Τζόνσον 14, Γκριν 12, Μπας 11.

Ντιτρόιτ Πίστονς-Σακραμέντο Κινγκς 99-89 Σμιθ 24, Στάκεϊ 23, Ντράμοντ 15, Σίνγκλερ 11, Μονρό 6 (12 ριμπ.)-Γκέι 20, Τόμας 19, Κάζινς 13 (14 ριμπ.), Ουίλιαμς 10.

Σικάγο Μπουλς-Σαν Αντόνιο Σπερς 96-104 Όγκουστιν 24, Μπάτλερ 23, Νοά 13-Τζινόμπιλι 22, Πάρκερ 20, Λέοναρντ 16, Μιλς 10, Μπελινέλι 10.

Μέμφις Γκρίζλις-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 109-99 Γκασόλ 19, Ράντολφ 18 (12 ριμπ.), Κόνλεϊ 17, Λι 16, Μίλερ 14-Λίλαρντ 32, Όλντριτζ 19 (10 ριμπ.), Μπατούμ 15.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μιλγουόκι Μπακς 112-101 Λοβ 27(10 ριμπ.), Μάρτιν 26, Μπαρέα 19, Πέκοβιτς 14, Ρούμπιο 11 (10 ασίστ)-Νάιτ 21, Γουόλτερς 14, Άντριεν 12, Μίντλετον 11, Σέσιονς 11, Χένσον 10, Πατσούλια 9 (10 ριμπ.).

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Χιούστον Ρόκετς 106-98 Ντουράντ 42, Γουέστμπρουκ 24, Ιμπάκα 12 (16 ριμπ.), Μπάτλερ 11-Χάρντεν 28, Πάρσονς 19, Γκαρσία 11, Χάουαρντ 9 (10 ριμπ.).

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Ντάλας Μάβερικς108-85 Κρόφορντ 19, Μπόγκουτ 15 (10 ριμπ.), Τόμπσον 14, Μπαρνς 13, Κάρι 10, Λι 6 (11 ριμπ.)-Έλις 15, Καλντερόν 13, Νοβίτσκι 12, Κάρτερ 10.

Οι βαθμολογίες του ΝΒΑ Πηγή: sport-fm.gr

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ζωγραφιά από Μποκανέγκρα! (videos)

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε εντός ματς του έκτου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες για την Ατλέτικο Νασιονάλ, αλλά πήρε 2-2 από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο.
Οι Κολομβιανοί έμειναν με δέκα παίκτες από το πρώτο λεπτό εξαιτίας αποβολής του Άλεξ Μπερνάλ, ενώ στο 19ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της Νασιονάλ Μοντεβιδέο λόγω γκολ των Κάρλος Ντε Πένια και Σαντιάγκο Γκαρσία, αλλά ο Ντανιέλ Μποκανέγκρα μείωσε σε 2-1 στο 71ο λεπτό και με πανέμορφο τέρμα στο 92ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δύο γκολ είχε και ο Πάμπλο Εσκομπάρ στο 2-0 της Δε Στρόνγκεστ επί της Βελέζ με 2-0 για το πρώτο γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, αφού στο 56ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πέναλτι και στο 77ο ολοκλήρωσε ωραία επιθετική προσπάθεια των Βολιβιανών.
Για τον πέμπτο όμιλο έγιναν δύο αγώνες, εκ των οποίων ξεχώρισε το 2-0 της Ντεφενσόρ σε βάρος της Κρουζέιρο, η οποία ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης, αλλά δέχθηκε δύο γκολ από τον 20άχρονο Βραζιλιάνο Φελίπε Γεντόζ, το ένα στο 64ο λεπτό και το άλλο στο 78ο, ενώ ο Ραμόν Αρίας των γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 68ο. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Ρεάλ Γκαρκιλάσο προηγήθηκε στο 36ο λεπτό με τον Βίκτορ Ραμόν Φερέιρα, αλλά στο 40ό λεπτό ισοφάρισε για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε ο Ραμόν Φερνάντεζ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ και στο 77ο ο Ένζο Γκουτιέρεζ ολοκλήρωσε την ανατροπή, ενώ στο 92ο λεπτό αποβλήθηκε ο μοναδικός σκόρερ του συλλόγου του Περού και ο Ίγκορ Λιτσνόβσκι των θριαμβευτών.
Τάσεις… ζωγραφικής παρουσίασε και ο 28χρονος Αργεντινός Λουίς Εσκαλάντα σε ματς του έβδομου γκρουπ σουτάροντας εκτός περιοχής και ανοίγοντας το σκορ στο 16ο λεπτό, ενώ στο 61ο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 της Έμελεκ εναντίον της Λεόν, που στο 22ο λεπτό ισοφάρισε προσωρινά με τον Κάρλος Αλμπέρτο Πένια. Τέλος, η Σάντος Λαγκούνα πήρε 1-1 στη Βενεζουέλα από την Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι σε παιχνίδι του όγδοου ομίλου, καθώς ο Ορίμπε Περάλτα άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μανουέλ Αρτέγκα στο 72.
Παρακάτω όλοι οι όμιλοι του Κόπα Λιμπερταδόρες:
Πρώτος Όμιλος
Δε Στρόγνκεστ-Βελέζ 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βελέζ (Αργεντινή) 6 (3 αγ.), Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία) 6 (3 αγ.), Ατλέτικο Παραναένσε (Βραζιλία) 3 (2 αγ.), Ουνιβερσιτάριο (Περού) 0 (2 αγ.).
Δεύτερος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μποταφόγκο 4 (2 αγ.), Σαν Λορένζο (Αργεντινή) 3 (2 αγ.), Ουνιόν Εσπανιόλα (Χιλή) 2 (2 αγ.), Ιντεπεντιέντε Ντε Βάλε (Εκουαδόρ) 1 (2 αγ.).
Τρίτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ο’ Χίγκινς (Χιλή) 4 (2 αγ.), Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) 3 (2 αγ), Ντεπορτίβο Κάλι (Κολομβία) 3 (2 αγ.), Λανούς (Αργεντινή) 1 (2 αγ.).
Τέταρτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ατλέτικο Μινέιρο 6 (2 αγ.), Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (Κολομβία) 3 (2 αγ.), Κλουμπ Νασιονάλ (Παραγουάη) 3 (2 αγ.), Σαμόρα (Βενεζουέλα) 0 (2 αγ.).
Πέμπτος Όμιλος
Ντεφενσόρ-Κρουζέιρο 2-0
Ρεάλ Γκαρκιλάσο-Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε 1-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ντεφενσόρ (Ουρουγουάη) 6 (3 αγ.), Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε (Χιλή) 6 (3 αγ.), Κρουζέιρο (Βραζιλία) 3 (3 αγ.), Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού) 3 (3 αγ.).
Έκτος Όμιλος
Ατλέτικο Νασιονάλ-Νασιονάλ Μοντεβιδέο 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Γκρέμιο (Βραζιλία) 6 (2 αγ.), Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) 4 (3 αγ.), Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή) 3 (2 αγ.), Νασιονάλ Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη) 1 (3 αγ.).
Έβδομος Όμιλος
Εμελέκ-Λεόν 2-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Εμελέκ (Εκουαδόρ) 6 (3 αγ.), Λεόν (Μεξικό) 4 (3 αγ.), Φλαμένγκο (Βραζιλία) 3 (2 αγ.), Εμελέκ (Εκουαδόρ) 6 (3 αγ.), Μπολιβάρ (Βολιβία) 1 (2 αγ.).
Όγδοος Όμιλος
Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι-Σάντος Λαγκούνα 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σάντος Λαγκούνα (Μεξικό) 7 (3 αγ.), Άρσεναλ Σαραντί 3 (2 αγ.), Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι (Βενεζουέλα) 2 (3 αγ.), Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) 1 (2 αγ.).
Σημείωση: Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στον επόμενο γύρο.













Πηγή: onsports.gr

CONCACAF Champions League: Προβάδισμα για Τολούκα! (video)

Εκτός έδρας 1-1 από τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς απέσπασε η Τολούκα στα προημιτελικά του CONCACAF Champions League.
Οι Μεξικανοί προηγήθηκαν με στο 67ο λεπτό με ωραίο σουτ του 23χρονου στράικερ, Ραούλ Νάβα, κατόπιν αμυντικού λάθους του συλλόγου του MLS, ενώ στο 92ο ισοφάρισε σε 1-1 ο 32χρονος Άλαν Γκόρντον. Πάντως, η Τολούκα διατηρεί προβάδισμα πρόκρισης, αφού ο επαναληπτικός της επόμενης Τετάρτης θα διεξαχθεί στην έδρα της, ενώ η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής θα συνεχιστεί αύριο με δύο ακόμα συγκρούσεις ομάδας των Η.Π.Α. με μεξικανική σε αμερικανικό έδαφος.
Παρακάτω το υπόλοιπο πρόγραμμα του CONCACAC Champions League:
Προημιτελικοί
Α. Λος Άντζελες Γκάλαξι (Η.Π.Α.)-Τιχουάνα (Μεξικό) 12/03 και 18/03
Β. Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι (Η.Π.Α.)-Κρουζ Αζούλ (Μεξικό) 12/03 και 19/03
Γ. Αλαχουελένσε (Κόστα Ρίκα)-Αράμπε Γιουνίντο (Παναμάς) 0-0 και 20/03
Δ. Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς (Η.Π.Α.)-Τολούκα (Μεξικό) 1-1 και 19/03
Ημιτελικοί (01-03/04 και 08-10/04)
Νικητές Α-Β
Νικητές Γ-Δ
Τελικοί (15-17/04 και 22-24/04)
Νικητές ημιτελικών




Πηγή: onsports.gr

AFC Champions League: «Καθάρισε» ο Βάγκνερ Λοβ στην Ιαπωνία!! (videos)

Ο γυρολόγος Βραζιλιάνος στράικερ, Βάγκνερ Λοβ, πέτυχε δύο γκολ στο εκτός έδρας 3-1 της Σαντούνγκ Λούνενγκ σε βάρος της Σερέζο Οσάκα.
Ο 25χρονος συμπατριώτης του Αλοΐσιο άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ασιατικού Champions League, ενώ στο 25ο και στο 56ο λεπτό ο Βάγκνερ Λοβ έκανε επίδειξη ανωτερότητας χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στον κινέζικο σύλλογο. Στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου, οι Ποάνγκ Στίλερς πέρασαν με 2-1 από την Ταϊλάνδη κερδίζοντας με 2-1 την Μπουριράμ Γιουνάιτεντ. Στο έκτο γκρουπ, Γκουοάν και Σεούλ αρκέστηκαν σε 1-1, ενώ οι Σέντραλ Κοστ Μάρινερς κατέβαλαν με 2-1 τη Σανφρέσε Χιροσίμα χάρη σε δύο γκολ του 34χρονου Μάιλ Στερχόφσκι.
Ακόμα, στον πρώτο όμιλο, η Αλ Ραγιάν επιβλήθηκε της Εστεγκλάλ με 1-0 έχοντας μοναδικό σκόρερ τον Καλού Ούτσε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος της ομάδας του Ιράν, ενώ η Αλ Τζαζίρα έκανε το «δύο στα δύο» με 3-1 στη Σαουδική Αραβία επί της Αλ Σαμπάμπ. Τέλος, η Φουλάντ κέρδισε την Αλ Φατέχ με 1-0 χάρη σε πέναλτι του αρχηγού Μπαχτιάρ Ραχμάνι, στο 68ο λεπτό, ενώ στο άλλο ματς του δεύτερου γκρουπ η Ελ Τζαΐς πέρασε με 2-1 από το Ουζμπεκιστάν και την έδρα της Μπουνιοντκόρ χάρη σε δύο γκολ του 29χρονου Νιλμάρ.
Παρακάτω όλοι οι όμιλοι του AFC Champions League:
Πρώτος όμιλος
Αλ Ραγιάν-Εστεγκλάλ 1-0
Αλ Σαμπάμπ-Αλ Τζαζίρα 1-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Τζαζίρα (Η.Α.Ε.) 6, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Αλ Σαμπάμπ (Σαουδική Αραβία) 3, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Εστεγκλάλ (Ιράν) 0.
Δεύτερος όμιλος
Μπουνιοντκόρ-Ελ Τζαΐς 1-2
Φουλάντ-Αλ Φατέχ 1-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελ Τζαΐς (Κατάρ) 4, Φουλάντ (Ιράν) 4, Μπουνιοντκόρ (Ουζμπεκιστάν) 1, Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία) 1.
Τρίτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Αΐν (Η.Α.Ε.) 3, Τρακτόρ Σαζί (Ιράν) 3, Λεκβίγια (Κατάρ) 0, Αλ Ιτιχάντ (Σαουδική Αραβία) 0.
Τέταρτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Σαντ (Κατάρ) 3, Αλ Αχλί (Η.Α.Ε.), 1, Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία) 1, Σεπαχάν (Ιράν) 0.
Πέμπτος όμιλος
Σερέζο Οσάκα-Σαντούνγκ Λούνενγκ 1-3
Μπουριράμ Γιουνάιτεντ-Ποάνγκ Στίλερς 1-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σαντούνγκ Λούνενγκ (Κίνα) 4, Ποάνγκ Στίλερς (Νότια Κορέα) 4, Μπουριράμ Γιουνάιτεντ (Ταϊλάνδη) 1, Σερέζο Οσάκα (Ιαπωνία) 1.
Έκτος όμιλος
Σέντραλ Κοστ Μάρινερς-Σανφρέσε Χιροσίμα 2-1
Γκουοάν Πεκίνου-Σεούλ 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σεούλ (Νότια Κορέα) 4, Σέντραλ Κοστ Μάρινερς (Αυστραλία) 3, Γκουοάν Πεκίνου (Κίνα) 2, Σανφρέσε Χιροσίμα (Ιαπωνία) 1.
Έβδομος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς (Νότια Κορέα) 3, Γκουανζού Εβεργκράντε (Κίνα) 3, Βίκτορι Μελβούρνης (Αυστραλία) 0, Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία) 0.
Όγδοος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ουλσάν Χιουντάι (Νότια Κορέα) 3, Καβασάκι Φροντάλε (Ιαπωνία) 3, Γκιζού Ρένχε (Κίνα) 0, Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς (Αυστραλία) 0.













Πηγή: onsports.gr

Σιμεόνε: «H Μίλαν μπορoύσε να μας... μπλέξει»

«Ήξερα ότι η Μίλαν θα μπορούσε να περιπλέξει την κατάσταση για μας. Αρχίσαμε καλύτερα σε σχέση με αυτήν στο πρώτο ημίχρονο και φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μετά το πρώτο γκολ», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» και πρόσθεσε:
«Όμως, κατάφεραν να επιστρέψουν στον αγώνα. Ωστόσο, οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο».
Πηγή: gazzetta.gr

Με γαλλικά και πιάνο!!

Ο Σταύρος Κόλκας σχολιάζει στο blog του τα όσα συνέβησαν και ακολούθησαν του αγώνα του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή με τον Ολυμπιακό! Είναι λογικό να είναι σοκαρισμένη η Πολιτεία του Πειραιά όταν διαπιστώνει πως υπάρχει στην ίδια χώρα ένας τόσος κατώτερος πολιτισμός όπως αυτός τη Μπουγατσούπολης της Βορείου Ελλάδος, τη Θεσσαλονίκη.
Από τα αρχαία χρόνια έχει καταγραφεί η συμβολή του Πειραιά στον Πολιτισμό.

Για παράδειγμα, η γιορτή του Πειραιά ήταν τα Μουνίχια στις 16 του Μουνιχίωνα που ήταν η σημερινή Πρωταπριλιά. Τίποτα τυχαία.

Η Μουνιχία, ιδρύθηκε από ποιον άλλο; Τον Μούνιχο, ναι καλά καταλάβατε, τον οποίο βέβαια έδιωξαν από εκεί για αδιευκρίνιστους λόγους. Θα δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη μάλλον, που είναι και της εποχής.
Ιστορικά, ο Πειραιάς ήταν νησί και δεν μπορώ να καταλάβω τι μαλακία έγινε και ενώθηκε με την στερεά Ελλάδα και ήταν τόσο σημαντικός που ερήμωσε καμιά δεκαριά φορές και αναστήθηκε τον 19ο αιώνα όταν οι πολύ καλή φάρα ονόματι Έλληνες σκότωσαν τον Καποδίστρια και μεταφέρθηκε η πρωτεύουσα στην Αθήνα από το Ναύπλιο. Είχαν φυλακίσει και τον Κολοκοτρώνη.

Από αυτή την ιστορία, είναι επηρεασμένοι γνωστοί λόγιοι της περιοχής όπως ο Μανώλης Γαβαθιώτης και ο Μπάμπης Χριστόγλου, όπως και διάφοροι άλλοι που γράφουν για το πνεύμα της περιοχής με επιχειρηματολογία αδύνατη να αντιμετωπιστεί από εμάς τους κοινούς θνητούς. Τους εκπροσώπους της Μπουγατσούπολης.

Η μόνη προσπάθεια που κάνω όλο αυτό το διάστημα στο στείρο έργο μου ως δημοσιογράφος, είναι να βρω κάτι που βγάζει ο Πειραιάς για να απαντήσει σε αυτή την μπουγατσόεπίθεση που δεχόμαστε, αλλά πλην των λογίων και του πνεύματος, δεν βρήκα κάτι ρε γμτ.

Από τότε που ξανακατοικήθηκε ο Πειραιάς, ούτε 200 χρόνια πριν δηλαδή, οι επιρροές του άγγιξαν τον πλανήτη ολόκληρο. Δεν είναι και λίγο σε μία πόλη όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν με γαλλικά και πιάνο.
Και φτάνουμε στο σήμερα και στα όσα βίωσαν οι λόγιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπουγατσούπολης. Έχουμε αποκλειστικά τον διάλογο Στέφανου Γερμανοτσολιά Αθανασιάδη με το καμάρι του έθνους, τον άντρα πρότυπο, τον τσολιά Κώστα Μανωλά.

Γερμανοτσολιάς Κλάους: «Τι βουτάς ρε μ@λ@κ@; Τι το πέρασες εδώ; Πισίνα»;
Μανωλάς: «Μα πως μιλάτε έτσι κύριέ μου. Δεν σας το επιτρέπω»
Γερμανοτσολιά Κλάους: «Άσε μας μωρή λ@ν@τς@ που θα μας πεις και πως θα σου μιλάμε»
Μανωλάς: «Δεν ανέχομαι να μου μιλάτε έτσι. Θα καλέσω το 100».

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, ο Αθανασιάδης πέτυχε γκολ και φώναζε στον πάγκο του Ολυμπιακού «Εγώ σας γ@μης@» και εδώ μιλάμε για ένα μεγάλο θαύμα αφού την ώρα που συμβαίνει αυτό, το πλάνο βλέπει τον παίκτη των μπουγατσάδων να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα και να τη στήνει στη σέντρα. Υπήρχαν δύο Κλάους μέσα στο γήπεδο και απορώ πως δεν υπάρχει καταγγελία.

Επίσης, για να καταλάβετε τι έγινε επίσης, ο Σαλίνο απειλήθηκε από έναν φουσκωτό που του είπε «άμα δε σηκώσεις το μεσαίο δάχτυλο του χεριού σου, τη γ@μησ@ς». Τι να κάνει ο καημένος. Η ζωή του παιζόταν.
Και το αποκορύφωμα, η απειλή του ball boy στον Πέρεζ. Την ώρα που πάει να μαζέψει την μπάλα για να εκτελέσει πλάγιο ο Παραγουανός, φωνάζει ένα δολοφονικό ball boy.

«Δείξε μου τι μάρκα είναι η μπάλα ρε κάγκουρα»; Έπρεπε να δείτε το βλέμμα του πόσο σάστισε. Η τρομοκρατία τον λύγισε. Έδειξε γρήγορα τη μάρκα στον επόμενο σίριαλ κίλερ και προσπάθησε να εκτελέσει γρήγορα το πλάγιο. Δεν τα κατάφερε, αφού έπεσαν πάνω του συμπαίκτες και αντίπαλοι για να τον ηρεμήσουν από το δράμα που περνούσε.

Όλα αυτά με κάνουν να συγχαρώ τους παίκτες του Ολυμπιακού και την αποστολή τους, που άντεξαν σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και ευελπιστώ, τώρα που θα ανεβάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το βίντεο από την φισούνα να φανεί και το επίπεδο που καταγράφω παραπάνω.

Είστε πραγματικά παλικάρια να το ξέρετε. Και μεγαλύτερα παλικάρια, είναι τα φυτά που γράφουν όλες αυτές τις παπαριές για να πείσουν ζώα, παραμελώντας οποιονδήποτε σοβαρό Ολυμπιακό και μη, θέλει να ασχοληθεί με το προϊόν της Σούπερ Λίγκας.

Και μέσα στη βλακεία τους και στη προσπάθεια να απευθυνθούν αποκλειστικά σε ζώα, ξεχνάνε πως ο επαναληπτικός ημιτελικός, θα γίνει στη Μπουγατσούπολη. Η οποία ακόμη κρατά κρυφή τη συνταγή για το πώς μπορεί να γίνει μία μπουγάτσα με κρέμα, σε τυρί ή κιμά ή σπανάκι ή μερέντα.
Το φύλλο είναι το ίδιο, το περιεχόμενο αλλάζει μ@Λ@κες. Ξυπνάτε… 
Πηγή: gazzetta.gr

Μήνυση φιλάθλων του Παναιτωλικού στον Καμπαξή!!

Τα... φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή Καμπαξή στον αγώνα Λεβαδειακού-Παναιτωλικού, κινητοποίησαν φίλους των Αγρινιωτών που προτίθενται να του καταθέσουν μήνυση!
Τα «καναρίνια» έχουν έντονα -και δικαιολογημένα- παράπονα από τη διαιτησία του Ευβοιώτη ρέφερι, με αποκορύφωμα το πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα και γι' αυτό τον λόγο φίλοι της ομάδας σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον του.
Συγκεκριμένα από την Κυριακή έχουν αρχίσει να συλλέγουν οπτικοακουστικό υλικό, δημοσιεύματα του έντυπου κι ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και σχόλια καθηγητών διαιτησίας σύμφωνα με το «agriniopress.gr», τα οποία αναφέρονται στην παρουσία του Καμπαξή στον αγώνα της Λιβαδειάς. Έτσι το προσεχές διάστημα αναμένεται μέσω δικηγόρου να καταθέσουν μήνυση εναντίον του, μία κίνηση που έρχεται να προστεθεί σε σειρά ανακοινώσεων διαμαρτυρίας για τις διαιτητικές του αποφάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Max Allegri: Si o no?

Η Ελλάδα έκανε κίνηση για να φέρει τον επί 3.5 χρόνια τεχνικό της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο Γιώργος Κοντογεώργης γράφει για τα υπέρ και κατά ενός α-πιθανου γάμου. Μερικούς μήνες μετά την απόλυση του 45χρονου από την Μίλαν, η ελληνική ομοσπονδία έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της στον αλενατόρε, ο οποίος βρίσκεται ψηλά σε μία λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος αποχωρεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Mundial και παρότι οι όποιες συζητήσεις είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και η απάντησή του είναι εξαιρετικά απίθανο να είναι θετική, ο Αλέγκρι μέσα σε μία μέρα πρόλαβε να μπει στην ελληνική καθημερινότητα και την επόμενη μέρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004. Εμείς και Ιταλοί λένε ότι είμαστε una faccia una razza, πάμε να δούμε θετικά και αρνητικά που θα είχαμε σαν Εθνική αν ο Μαξ έκανε το «μπαμ» και έπαιρνε στα χέρια του το τιμόνι της Γαλανόλευκης.
Αμυνα. Οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές γουστάρετε να βλέπετε επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι μία ομάδα που να παίζει ταμπούρι και να πηγαίνει για το μισό-μηδέν, όμως η φανέλα της Εθνικής έγινε πιο βαριά και πέρασε στα βιβλία της ιστορίας με την τακτική και την άμυνα το ιστορικό 2004. Το θαύμα της Πορτογαλίας αλλά και οι σερί προκρίσεις στα μεγάλα ραντεβού επιτεύχθηκαν με βάση την άμυνα, οπότε το να πάρει τη δουλειά ένας Ιταλός μοιάζει με φυσική συνέχεια. Ο Αλέγκρι μπορεί να βάλει ακόμα μία πινελιά τακτικής στην Ελλάδα, της οποίας η φύση είναι να είναι πρώτα απ' όλα συμπαγής.
Αξιοκρατία. Αν θέλουμε να δούμε τι θα ήταν σωστό καθαρά επαγγελματικά, είναι καλό που ο Αλέγκρι δεν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Ο πρώην κόουτς των Κάλιαρι και Σασουόλο θα μπορούσε να λειτουργήσει σε μία λογική... εκτός συστήματος και να καλέσει και να δώσει ευκαιρίες στην Εθνική σε παίκτες που ούτε παίζουν σε κάποιο μεγάλο κλαμπ της Ελλάδας, ούτε ανήκουν σε κλαμπ του εξωτερικού. Θα μπορούσε να κρίνει πιο ψυχρά μόνο τις ικανότητες των παικτών και να τους επιλέξει καθαρά ποδοσφαιρικά χωρίς να έχει επηρεαστεί από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα.
Κριτική. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να... τελειώνουμε τον οποιονδήποτε, στην πρώτη στραβή τα αρνητικά σχόλια σκάνε αβίαστα. Αυτό είναι πιθανό να συμβεί ακόμα και σε βάρος ενός ανθρώπου που έχει δουλέψει επί σειρά ετών στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να επηρεάσει τον Αλέγκρι, ο οποίος έχει δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν πολύ έντονη κριτική από τον Τύπο της Ιταλίας για τα λάθη, ακόμα και για τα σωστά του στην Μίλαν.
Πιτσιρικάδες. Επί των ημερών του στο «Σαν Σίρο» από την Μίλαν ξεπετάχτηκαν παίκες που δεν ήταν καν γνωστοί σε κάποιους και πλέον το όνομά τους έχει ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Ο «νέος Πάολο Μαλντίνι» Ματία Ντε Σίλιο, που από τα 19 του είναι βασικός στην μεγάλη Σκουάντρα Ατζούρα και ο Στεφάν Ελ Σαραουί που έκανε το μπαμ στα 20 του, είναι παίκτες που έδειξαν από μικροί τι μπορεί να κάνουν υπό τις οδηγίες του. Στα 18 του ο Μπράιαν Κριστάντε έπαιξε για πρώτη φορά βασικός και σκόραρε με τον Μαξ στον πάγκο, ενώ σιγά σιγά άρχισε να φαίνεται και ο μεγαλύτερος, Ρικάρντο Σαπονάρα. Αν και οι συνθήκες δεν είναι ίδιες σε Εθνική και σύλλογο, ο Αλέγκρι μπορεί να βγάλει παίκτες από την Ελπίδων και να δώσει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες στις ομάδες τους.
Συστήματα. Ενας τομέας στον οποίο έχει μάθει να πειραματίζεται. Ανάλογα τον αντίπαλο και ειδικά στην Μίλαν των πολλών τραυματισμών, ανάλογα τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Στον Μαξ αρέσει να αλλάζει τη διάταξη που παρατάσσει την ομάδα του και αυτό είναι κάτι που τον κάνει «ζωντανό» προπονητή. Τη φετινή σεζόν κατέβασε πέρα από το σταθερό 4-3-1-2 και τα 4-3-3, 4-3-2-1, 4-4-1-1 και σίγουρα είναι καλύτερο για έναν κόουτς να μη φοβάται να δοκιμάσει και να προσπαθεί να πάρει αποτέλεσμα με τον σωστό τρόπο στην κάθε περίπτωση.
Πειθαρχία. Κανένα πρόβλημα με τα αποδυτήρια της Εθνικής Ελλάδας δεν θα είχε ο Αλέγκρι. Σε μία χώρα που από παίκτες χωρίς το τρομερό βιογραφικό μπορείς να ακούσεις απίθανα πράγματα, στον Ιταλό θα ήταν θέμα ρουτίνας να επιβληθεί αφού έχει δουλέψει με προσωπικότητες όπως οι Νέστα, Ζέεντορφ, Ιμπραΐμοβιτς, Ιντζάγκι, Γκατούζο, Τιάγκο Σίλβα και ποτέ δεν έχασε τα αποδυτήρια και είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων.
Μία ενδεχόμενη πρόσληψη πάντως, δεν θα είχε μόνο θετικά για την Εθνική...
Πτώση. Αν και η δουλειά του Αλέγκρι στην Μίλαν ήταν σοβαρή όταν είχε καλό ρόστερ και όχι τραυματισμούς, η γενική εικόνα που έχει μείνει γύρω από το όνομά του είναι ότι απέτυχε στο «Σαν Σίρο». Οι ντροπιαστικές ήττες, η πορεία ομάδας που παλεύει για να σωθεί και οι επιλογές στις μεταγραφές τη σεζόν 2013-14 χάλασαν το όνομα του Μαξ, ο οποίος θα μπορούσε να έχει ακόμα πιο ψηλά τις μετοχές του αν είχε φύγει νωρίτερα.
Απειρος. Μπορεί να έχει στο βιογραφικό του θητεία 3.5 ετών στην Μίλαν και χρόνια στην Serie A, όμως σε πάγκο Εθνικής ομάδας δεν έχει καθίσει. Είναι κάτι το οποίο θα κάνει για πρώτη φορά και απ' όποια πλευρά και αν το πάρει κανείς θα είναι ένα ρίσκο για μία χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να παίζει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και κοιτάζει στα μάτια ομάδες-τιτάνες του αθλήματος.
Φευγάτος. Σίγουρα δεν πρόκειται να είναι ο νέος Ρεχάγκελ, όσον αφορά τη μακροβιότητά και ίσως ούτε καν Σάντος. Σε νεαρή για τεχνικό ηλικία ο Αλέγκρι αποκλείεται να δει την Εθνική μας σαν ένα πλάνο για το μέλλον και το πιο πιθανό είναι να θεωρήσει ότι βρίσκεται σε ένα σκαλοπάτι που θα του επιτρέψει να ανεβάσει την καριέρα του.
Με τα θετικά και τα αρνητικά του, θα ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρον ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να πάρει τη δουλειά και να έρθει Ελλάδα. Για να το δούμε και αυτό, να δούμε τι μπορεί να κάνει σε κάτι που δεν έχει ξαναδοκιμάσει. Στο κάτω κάτω δεν είχαμε και πάρα πολλούς καλύτερούς του στον πάγκο της Εθνικής, όμως τουλάχιστον θα γλιτώσουμε την αίτηση για ελληνική υπηκοότητα στον Κέβιν Κονστάντ...
Πηγή: gazzetta.gr

Οι κάρτες του Μπέργκ όσες όλη η άμυνα του Ολυμπιακού!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις κίτρινες του Μπεργκ που έχει, όσες ολόκληρη η άμυνα του Ολυμπιακού!
Διαβάζω και ακούω τις τελευταίες ημέρες την επικοινωνιακή λαίλαπα, που προσπαθεί να μας πείσει, ότι ο Ολυμπιακός είναι η αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος με αφορμή την γροθιά αυτού του ανόητου του .....μποξέρ Ινσαρουάλδε , που έμεινε ατιμώρητη-κακώς -από τον Κάκο, ο οποίος έδειξε κίτρινη, αντί για κόκκινη. Και όπως συμβαίνει στις σπάνιες περιπτώσεις, που αδικείται ο Ολυμπιακός ξεσηκώθηκε η Ελλάδα.
Επίσης άκουσα, ότι ο Ολυμπιακός δεν ευνοήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί που τα λένε και κάνουν το άσπρο, μαύρο προφανώς ξέχασαν, ότι πριν το πέναλτι που κάνει ο Κουτρουμπής στον Βαλντέζ, μπροστά τα μάτια του Σιδηρόπουλου ο Πέρες έκανε φάουλ στον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά ο Σιδηρόπουλος κατάπιε την σφυρίχτρα του...
Επίσης στο ίδιο ματς στο φάουλ, που κερδίζει ο Παναθηναϊκός και γίνεται το 3-0 ο Χολέμπας σαν παλαιστής ελληνορωμαϊκής πάλης ανατρέπει τον Καρέλη  και ο Σιδηρόπουλος δεν του δείχνει ποτέ την κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη και θα πήγαινε στα αποδυτήρια, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο ένας βοηθός έχει υποδείξει σε θέση οφ-σάιντ τον Μπέργκ, ενώ αυτός καλυπτόταν . Αυτή η διαιτησία ήταν 65-35 υπέρ του Ολυμπιακού , αλλά φαίνεται από αυτά, που ακούω υπήρχε η απαίτηση να είναι 100-0 για να είναι καλός ο διαιτητής.
Και για να τελειώνουμε με τις κραυγές του Ολυμπιακού για την διαιτησία(μοιάζει με ανέκδοτο μα είναι αληθινό )να πω δύο πράγματα με στοιχεία. Ο κορυφαίος φορ του πρωταθλήματος η έστω -αν διαφωνείτε κάποιοι-ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος ο Μάρκους Μπέργκ έχει ήδη φθάσει τις έξι κίτρινες κάρτες. Οσες έχουν όλοι μαζί οι τέσσερις αμυντικοί του Ολυμπιακού μετά από.
Ο Σαλίνο δύο, ο Μανωλάς μία, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δύο και ο Χολέβας μία. Ο δε Μανωλάς που έχει συνηθίζει να παίζει με χέρια και πόδια , να ρίχνει γονατιές σε αντιπάλους και να μην τιμωρείται είδε μόλις την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για να μην μιλήσω για τον Μανιάτη που έχει δύο κίτρινες , και τον Σάμαρη, που έχει τρεις κίτρινες και αν δει κανείς το πως μαρκάρουν και τα ....γαλλικά που ρίχνουν στα παιχνίδια θα καταλάβουν τι εννοώ. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό.
Μία ερώτηση κάνω μόνο για αυτούς που διαφωνούν...Πως γίνεται ο Μπέργκ, που τρώει το ...ξύλο της αρκούδας σε κάθε ματς να έχει όσες κάρτες έχει όλη η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού;  Μιλάμε ότι πλέον οι άνθρωποι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα......
Πηγή: gazzetta.gr

Αρσεν-ικός οιωνός κούπας για Μπάγερν!!

«Ντού από Παντού» για την πρόκριση της Μπάγερν επί της Άρσεναλ και τους οιωνούς για την ομάδα του Πεπ. Τι είδαμε και μας άρεσε και τι μας... ξενέρωσε; Εντάξει, δεν το συζητάμε καν. Περισσότερο ζορίζεται στις προπονήσεις η Μπάγερν, παρά δυσκολεύθηκε απόψε από την Άρσεναλ. Όταν, δηλαδή, το σκορ είναι 1-1 και αποφασίζει ο Αρσέν Βενγκέρ να ρισκάρει μετά το 70’, τι να φοβηθεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα;
Παραλίγο
Ή μήπως απείλησε σοβαρά η Άρσεναλ για να βάλει δεύτερο γκολ; Η Μπάγερν παραλίγο να σκοράρει με το πέναλτι.
Δεν ανησύχησαν
Εδώ, λοιπόν, είχαμε ένα παιχνίδι που η Μπάγερν πήγε εντελώς στο ρελαντί και δεν πιέστηκε καθόλου. Από την άλλη η Άρσεναλ φοβήθηκε μήπως αν ανοιχτεί, το ματς έρθει πολλά με λίγα, κι έτσι έμενε πίσω από την σέντρα. Που και που μόνο κοίταζε να βγει μπροστά. Δεν ανησύχησαν οι Γερμανοί.
Πανεύκολα
Συνολικά η Μπάγερν έκανε υγιεινό περίπατο. Στο πρώτο ματς μετά την αποβολή καθάρισε πανεύκολα την Άρσεναλ και σήμερα δεν χρειάστηκε να αγχωθεί καθόλου. Όποιος είδε και τα δυο παιχνίδια μένει με την αίσθηση ότι μόνο η Μπάγερν διεκδίκησε σοβαρά την πρόκριση.
Οι οιωνοί
Να πούμε, όμως, και κάτι ακόμα; Για τους οιωνούς μέσω… Αρσέν και… Άρσεναλ. Γι’ αυτό, άλλωστε, γράφω στον τίτλο «Αρσεν-ικός οιωνός κούπας».
Με δυο γκολ
Τι είχε γίνει πέρυσι, πάλι στην φάση των «16»; Άρσεναλ – Μπάγερν ήταν το πρώτο ματς. Και οι Γερμανοί κέρδισαν 1-3 μέσα στην Αγγλία. Με δυο γκολ διαφορά, δηλαδή. Όπως και φέτος που κάνανε το 0-2.
Να την στριμώχνει
Ο περσινός επαναληπτικός είχε γίνει σαν αύριο. Και η Μπάγερν μέσα στο γήπεδό της, ενώ ήταν σούπερ φαβορί, πάλι δεν κέρδισε. Έχασε, μάλιστα, με 0-2 με την Άρσεναλ να την στριμώχνει άγρια. Με πολύ τσαμπουκά οι Άγγλοι κυνήγησαν το θαύμα.
Ξανά
Η Μπάγερν, λοιπόν, αν και κέρδισε απόψε πέναλτι προς το τέλος, δεν έκανε το 2-1. Με την μπάλα να σταματάει πάνω στην γραμμή, έμεινε στο 1-1. Ξανά χωρίς νίκη, δηλαδή, στην ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ. Για να δούμε. Θα αποδειχθεί οιωνός κούπας αυτός για την Μπάγερν του Πεπ; Μετά από μερικές εβδομάδες θα ξέρουμε…Πηγή: sportdog.gr

Όλους τους Έλληνες έφτυσε ο Στέφενς!

Στον ΠΑΟΚ έκανα την πλάκα μου, τώρα στη Στουγκάρδη θα δουλέψω σοβαρά. Αυτό είπε ο Χούμπ Στέφενς. Αυτό, τουλάχιστον, εγώ εισέπραξα από τις πρώτες πρώτες κουβέντες του Ολλανδού, αμέσως μετά τη συμφωνία του με την γερμανική ομάδα και την επιστροφή του στη μπουντεσλίγκα.Γράφει ο Αποδυτηριάκιας.
Έφυγα, είπε ο Στέφενς, από το καφενείο της Ελλάδος, από ένα πρωτάθλημα βαλκανικό, όπου πήγα περισσότερο σαν περιπέτεια και ξαναγυρίζω στο χώρο μου. Σ’ ένα πρωτάθλημα με οργάνωση, με σοβαρότητα, με αξιοπιστία, σ’ όλα τα μέτωπα.
Όποιος ισχυριστεί ότι ο Στέφενς τον είχε για πλάκα τον ΠΑΟΚ, όπως πράγματι αυτό συνέβη, είναι πέρα για πέρα λάθος. «Ευτυχώς» για τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς για όλους ο Ολλανδός έχει στη ξευτύλα όλους τους Έλληνες. Κι όταν μιλάμε για τον Στέφενς, όταν αναφερόμαστε στο πρόσωπο του Ολλανδού εννοούμε τους Ευρωπαίους, τους βορειοευρωπαίους ειδικά.
Παιδάκια, έτσι μας βλέπουν. Ότι είμαστε απατεώνες. Ασόβαροι. Ανεύθυνοι. Ασυνεπείς. Έχουν άδικο; Δεν είναι εκεί το θέμα. Σιγά τώρα, που θα κολλήσουμε σ’ αυτό. Στο αν εμείς τους δίνουμε δικαιώματα και δεν μας βλέπουν για πλάκα, όπως ο Στέφενς, επειδή οι Ευρωπαίοι είναι κομπλεξικοί μ’ εμάς τους γίγαντες, τους Έλληνες.
Ξέρετε τι θα πει φιλέλλην; Αυτός που αγαπάει την Ελλάδα. Ποια Ελλάδα, όμως; Όχι του Καραμανλή και του Παπανδρέου. Ούτε την Ελλάδα της αρπακτής και της λαμογιάς. Μέγα κίνημα εκείνο του φιλελληνισμού πριν από δυο αιώνες, επειδή σε τούτο τον τόπο γεννήθηκε η σκέψη, η λογική, η φιλοσοφία. Ο πολιτισμός. Η δημοκρατία. Τα πάντα όλα.
Κι αυτοί οι φιλέλληνες, οι εραστές της αρχαίας Ελλάδος, έγραψαν τη νεώτερη Ιστορία της Ελλάδος. Στα κείμενα φιλέλληνων που επισκέπτονταν την Ελλάδα την περίοδο της τουρκοκρατίας στηρίχθηκε η καταγραφή της Ιστορίας.
Όταν ήρθε ο Στέφενς ο αποδυτηριάκιας είχε γράψει: Μ’ αυτά που θα δει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο άνθρωπος δεν το αποκλείω μήπως προσβληθεί από τη στεφανιαία νόσο. Τελικά, ο τύπος φέρθηκε τυχοδιωκτικά και καθόλου λαϊκίστικα. Θα μπορούσε, δηλαδή, να μας δούλευε όσο τον έπαιρνε. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι άξιος κάθε θυσίας, ότι η Ελλάδα είναι το θύμα των τοκογλύφων της Ευρώπης, ότι η Μέρκελ είναι κρυφοχιτλερική κι άλλα τέτοια υπνωτικά χάπια.

ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΚΑΚΟΣ στην μπουνιά που δέχθηκε ο Εντιγκά, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ο Κάκος δεν την είδε τη μπουνιά του Αργεντίνου μποξέρ του ΠΑΟΚ στον Εντιγκα του Ολυμπιακού. Αυτό είναι δεδομένο. Και επίσης, λέει ο αποδυτηριάκιας, ότι το κοράκι δεν απέφυγε σκόπιμα να την «πιάσει» με το μάτι του τη γροθιά, ώστε να υποχρεωθεί να αποβάλλει τον αμυντικό των γηπεδούχων.
Κατ’ αρχήν να λαμβάνουμε υπ’ όψιν ότι ο Κερκυραίος διαιτητής δεν είναι ο τύπος που θα εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό. Να κάνει το κορόιδο σε μια τόσο ξεφωνημένη φάση, η οποία λόγω πείρας, ήταν αντιληπτό πως θα έπαιζε δυνατά στα μήντια. Τότε, τι συνέβη;
Εκείνη τη στιγμή ήταν να κτυπηθεί το κόρνερ και υπήρχε μια άλλη αψιμαχία παικτών που κέρδισε την προσοχή του Κάκου. Να το προχωρήσουμε, όμως.
Ο βοηθός από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Καραϊσαρίδης από την Πιερία, μπούκαρε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όταν έγινε η συμπλοκή και στα μουλωχτά, όταν ήταν εκτός ορατότητας του διαιτητή, ο Ινσαουράλδε έστειλε το κροσέ του. Και για να «χωρίσει»  τους παίκτες και μετά «κάτι» να πει στον Κάκο. Ο οποίος Κάκος στη συνέχεια με την παλάμη στο μικροφωνάκι κάτι λέει μέσω της ενδοσυννενόησης.
Αν ο Κάκος έδειχνε την κόκκινη, όπως όφειλε, στον Αργεντίνο, για να ρεφάρει στη συνέχεια τις εντυπώσεις απέναντι στην καφρίλα της εξέδρας θα έβρισκε την ευκαιρία. Κάποιος άλλος διαιτητής στη θέση του Κάκου, με το τίποτα θα έδειχνε την κόκκινη σ’ έναν από τους Σαλίνο, Μανωλά, Αβραάμ, οι οποίοι ήταν ήδη χρεωμένοι με κίτρινη.


Πηγή: sportdog.gr

Χάνει Εζίλ η Άρσεναλ!!

Πλήγμα για την Άρσεναλ, καθώς ο Μεσούτ Εζίλ αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με την Μπάγερν και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Χάνει Εζίλ η Άρσεναλ!
Δεν έφτανε που έχασε την πρόκριση, η Άρσεναλ χάνει και τον Μεσούτ Εζίλ. Ο Γερμανός μέσος αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους στον επαναληπτικό με την Μπάγερν για τους «16» του Champions League και ο λόγος δεν ήταν τακτικής φύσεως.

«Ο Μεσούτ έχει σοβαρό μυϊκό πρόβλημα και ενδεχομένως να απουσιάσει για ορισμένες εβδομάδες», δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.Πηγή: sport-fm.gr

Έγραψε ιστορία ο Ντιέγκο Κόστα!

Με το γκολ που έβαλε απέναντι στη Μίλαν ο Ντιέγκο Κόστα «έγραψε» ένα ακόμα ψηφίο στον προσωπικό του λογαριασμό. Με την… ταχύτητα που το πέτυχε όμως, έγραψε και ιστορία.

Έγραψε ιστορία ο Ντιέγκο Κόστα
Λιγότερα από τρία λεπτά χρειάστηκε ο Ντιέγκο Κόστα για να κάνει… διπλό ρεκόρ στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μίλαν.

Σκοράροντας με όμορφη εναέρια προβολή, ο Βραζιλιάνος πέτυχε το γρηγορότερο γκολ των «ροχιμπλάνκος» στην ιστορία τους στο Champions League.

Παράλληλα όμως… βελτίωσε και την αντίστοιχη επίδοση της Μίλαν, καθώς οι «ροσονέρι» δεν είχαν μείνει ποτέ τόσο νωρίς πίσω στο σκορ στη διοργάνωση.Πηγή: sport-fm.gr

Βενγκέρ: «Ο Ρόμπεν παίρνει κάτι από το πουθενά»

Ο Αρσέν Βενγκέρ απέδωσε στην αποβολή του Σέζνι στο πρώτο ματς τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από την Μπάγερν ενώ άφησε αιχμές για την… ευκολία με την οποία πέφτει ο Άριεν Ρόμπεν.

Βενγκέρ: «Ο Ρόμπεν παίρνει κάτι από το πουθενά»
Καθοριστική για την πρόκριση χαρακτήρισε ο Αρσέν Βενγκέρ την αποβολή του Βόιτσεχ Σέζνι στον πρώτο αγώνα της Άρσεναλ με την Μπάγερν μετά το 1-1 στον επαναληπτικό του Μονάχου.

«Η αποβολή του τερματοφύλακά μας στο πρώτο ματς, αποδείχθηκε καθοριστική για τον τρόπο με τον οποίο κύλησαν τα δύο παιχνίδια», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε: «Καλή επιτυχία στη Μπάγερν Μονάχου για τη συνέχεια, όμως είναι μια ομάδα με περισσότερες αδυναμίες από την περσινή σεζόν».

Παράλληλα άφησε αιχμές για τον Άριεν Ρόμπεν, που είχε κερδίσει την αποβολή στο πρώτο ματς: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ιδιαίτερα καλός στο να παίρνει κάτι… από το πουθενά. Μόλις προσπερνάει έναν αντίπαλο στην περιοχή, κατεβάζει ταχύτητα, πέφτει και παίρνει πέναλτι», ανέφερε.Πηγή: sport-fm.gr

Πανηγυρική πρόκριση…!

Με τον πιο πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Euro Cup οι Αλμπα και Ναντέρ.

Πανηγυρική πρόκριση…
Οι Αλμπα και Ναντέρ είναι οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στους «οκτώ» του φετινού Euro Cup.

Τα «άλμπατρος» επικράτησαν της Σάσαρι με 96-93 στο Βερολίνο, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης και, σε συνδυασμό με την επικράτησή τους 91-83 στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση, περιμένοντας μια εκ των Χίμκι ή Βαλένθια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λέον Ραντόσεβιτς με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ και ο Λιβόν Κένταλ ήταν καθοριστικός με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ. Από τη Σάσαρι, ο Κάλεμπ Γκριν είχε 17 πόντους και ο Ντρέικ Ντίνερ 16.

Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί νίκησαν με 76-71 τη Ναντέρ στη Γαλλία και, σε συνδυασμό με τη νίκη τους 86-82 στο Κάουνας την περασμένη εβδομάδα, πήραν, επίσης, μια πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν Λιέτουβος Ρίτας ή Ερυθρό Αστέρα.

ΝταΧουάν Σάμερς και Ντάριους Λαβρίνοβιτς ήταν οι πρωταγωνιστές των νικητών, έχοντας 18 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από τη Ναντέρ, ξεχώρισε ο ΝτεΣον Τόμας με 17 πόντους.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


1. Ναντέρ-Mπουντιβέλνικ 71-76 (82-86)
2. Ανκαρα-Χίμικ 12/3 19:00
3. Χίμκι-Βαλένθια 12/3 17:30
4. Νίζνι-Μπεσίκτας 12/3 17:40
5. Χάποελ Ιερουσαλήμ-Ουλμ 12/3 19:30
6. Αλμπα Βερολίνου-Σάσαρι 96-93 (91-83)
7. Ούνικς Καζάν-Νίμπουρκ 12/3 17:00
8. Λιέτουβος Ρίτας-Ερυθρός Αστέρας 12/3 19:30


Προημιτελικά (18-26/3)

9. Μπουντιβέλνικ-Νικητής 8
10.Νικητής 2-Νικητής 7
11. Νικητής 3-Άλμπα Βερολίνου
12. Νικητής 4-Νικητής 5
Πηγή: sport-fm.gr

Β-ροχιμπλάνκος!!

Σαν καταιγίδα συνεχίζει και στο Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» δε νίκησαν απλώς, αλλά… έβρεξαν γκολ στη Μίλαν και με το 4-1 πέρασαν πανηγυρικά στους «8» της διοργάνωσης.

Β-ροχιμπλάνκος!
Η Ατλέτικο ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την ιστορία, ύστερα από 17 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντιέγκο Κόστα από πολύ νωρίς έβαλε τα θεμέλια της πρόκρισης για την ισπανική ομάδα, μετά από όμορφη πάσα του Κόκε.

Παρά την αντίδραση της Μίλαν που για ένα τέταρτο κατάφερε να μπει στο ματς με το γκολ του Κακά στο 27ο και να χάσει μεγάλη ευκαιρία δέκα λεπτά αργότερα να κάνει το 1-2, ο Ατλέτικο πήρε πανεύκολα και πανάξια την πρόκριση, αφού ο Αρντά Τουράν μετά από στρώσιμο του Κόκε με το στήθος έκανε το 2-1, αφού η μπάλα βρήκε και στον Ραμί με αποτέλεσμα ν’ αλλάξει πορεία και να ξεγελάσει τον Αμπιάτι.

Από εκεί και μετά το δεύτερο μέρος και παρά την είσοδο του Ρομπίνιο ήταν υπόθεση της καλύτερης ομάδας, που κρατούσε μπάλα και έκανε τις ευκαιρίες. Ο Γκάμπι στο 48’ είχε το σουτ στο δοκάρι, αλλά στο 71’ κι ενώ η Μίλαν με σποραδικά σουτ, προσπαθούσε να ξαναμπεί στο κόλπο, κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκριση. Ο Κόκε με φάουλ έστειλε άλλη μια συστημένη μπαλιά σε συμπαίκτη του, με τον Ραούλ Γκαρθία με κεφαλιά να γράφει το 3-1.

Ο Ντιέγκο Κόστα είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Με υπέροχη προσπάθεια στο 85ο λεπτό, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Έγινε ο παίκτης που σκοράρει και στα 5 πρώτα παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» επανήλθαν στους «8» της κορυφαίας διοργάνωσης μετά από 17 χρόνια.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Σουάρεθ,Γκάμπι, Αρντά Τουράν (78’ Κ. Ροντρίγκεζ), Κόκε (82΄Ντιέγκο), Ραούλ Γκαρθία (72΄Σόσα), Ντιέγκο Κόστα

Στον πάγκο έμειναν: Αρανθούμπια, Αλντεβάιρελντ, Ινσούα, Βίγια

Μίλαν: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ραμί, Μπονέρα, Εμάνουελσον, Εσσιέν (68’ Πατσίνι), Ντε Γιονγκ (78’ Μουντάρι), Τααράμπτ (46’ Ρομπίνιο), Κακά, Πόλι, Μπαλοτέλι

Στον πάγκο έμειναν: Αμέλια, Ντε Σίλιο, Μεξές, Ζακάρντο Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν θα χρεωθεί ο λαός του Άρη τα αίσχη»

Δεν πρόκειται να χρεωθεί ο λαός του Άρη τα λάθη των άλλων, ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο «SUPER 3», ενώ έδωσε το σύνθημα για να σταθούν όλοι στην ομάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν θα χρεωθεί ο λαός του Άρη τα αίσχη»
Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως δεν πρόκειται ο λαός του Άρη να χρεωθεί τα λάθη κανενός, εξέδωσε ο «SUPER 3».

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για να συμπαρασταθούν όλοι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, θα συνεχίσει να υπάρχει.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Έχοντας μείνει έκπληκτοι το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον ΑΡΗ και έχοντας πλήρη επίγνωση των πραγματικών προβλημάτων της ομάδας οι σύνδεσμοι του SUPER 3 συγκεντρώθηκαν χθες στα γραφεία του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ.

Ακούσαμε λοιπόν τον καθηγητή της διχόνοιας να δίνει ένα απίστευτο ρεσιτάλ υποκρισίας και φθηνού λαϊκισμού δυναμιτίζοντας το ήδη τεταμένο κλίμα πριν το παιχνίδι με τις αιώνιες γκόμενες του ΑΡΗ…

Χαρακτήρισε λοιπόν ως το ματς της 100ετιας, ένα συνηθισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος από το οποίο ο ΑΡΗΣ απλώς θα έχει ή όχι βαθμολογικό κέρδος. Ο ΑΡΗΣ είτε κερδίσει είτε όχι θα υπάρχει και μετά το παιχνίδι με τον αστείο τον συμπολίτη προς απογοήτευση πολλών.

Η οικογένεια του ΑΡΗ θα πρέπει επιτέλους να τον αποβάλλει όντας ο βασικός υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης στην ομάδα. Λαέ του ΑΡΗ μην πέφτεις στις καλοστημένες παγίδες που σου βάζουν. Δεν θα χρεωθεί ο λαός του ΑΡΗ τα αίσχη τα οποία διέπραξαν άλλοι.

Αγαπάμε την ομάδα περισσότερο από την ζωή μας και γι’ αυτό θα είμαστε δίπλα της όπου και αν αγωνίζεται… Πιστοί στρατιώτες του μεγάλου ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ…

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο του ΑΡΗ μαζικά στο Χαριλάου για μια άνευ προηγουμένου κερκίδα που θα παραμιλήσει όλη η Ελλάδα. Ανακοινώνουμε ομάδες περιφρούρησης οι οποίες θα εποπτεύσουν όλο το γήπεδο, περιμετρικά και μέσα, ώστε κανένας στημένος ή προβοκάτορας να μην δημιουργήσει το παραμικρό.

Είναι προφανής ο στόχος του πλέον να διαλύσει κάθε αξία και υπερηφάνεια του λαού μας. Θέλει να οδηγήσει κόσμο στην φυλακή έτσι ώστε ανενόχλητος να κάνει ότι θέλει στον ΑΡΗ έτσι όπως το έχουμε δει όλοι μας… Αδέρφια ΑΡΕΙΑΝΟΙ το νου σας, πάλι εμείς ο περήφανος μαχητής λαός του ΑΡΗ θα ξανασηκώσουμε την ομάδα!

Υ.Γ Παίκτες του ΑΡΗ παίξτε για την ένδοξη ιστορία μας!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ…

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3»

Μπάγερν... Λονδίνου!!

Πώς να μην περάσει; Έστω κι αν το… μονότερμα δεν της βγήκε, η Μπάγερν Μονάχου έκλεισε θέση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς παρά το 1-1 με την Άρσεναλ, είχε «προίκα» απ’ το Λονδίνο!

Μπάγερν... Λονδίνου!
Δεν βρέθηκε ακόμα η ομάδα που θα «απειλήσει» την υπεροχή της Μπάγερν Μονάχου!

Οι Βαυαροί μπορεί να μην ήταν σαρωτικοί, μπορεί να μην έριξαν πέντε και έξι –όπως τελευταία-, αλλά το 1-1 κόντρα στην «ψαρωμένη» Άρσεναλ, τους ήταν αρκετό για να προκριθούν στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας «καβάτζα» το υπέρ τους σκορ απ’ το Λονδίνο (2-0).

Φουλ ανωτερότητα της ομάδας του Γκουαρντιόλα που προηγήθηκε με τον Σβαϊνστάιγκερ (55’), προτού ο Ποντόλσκι διαμορφώσει το τελικό σκορ (57’) και δώσει προς στιγμήν ένα… Χ ενδιαφέρον. Χαμένο πέναλτι στην εκπνοή του Μίλερ.

Το ματς:

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Ενδεχομένως να μην υπάρχει, αλλά ακόμα κι αν είναι κάπου εκεί έξω, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να βρεις ομάδα που θα παίξει στα ίσα την Μπάγερν Μονάχου και δη μέσα στη Γερμανία. Και κάπως έτσι ήταν το αποψινό ματς, με τους Βαυαρούς να πιέζουν και την Άρσεναλ να μοιάζει (και να είναι) ανήμπορη να αντιδράσει. Αμυνόταν απλά, λες και είχε «προίκα» κάποιο σκορ απ’ το πρώτο μέρος και δεν κυνηγούσε το γκολ. Και το τίκι-τάκα των γηπεδούχων θα μπορούσε στο 20’ να αποδώσει καρπούς, αλλά το «σκαστό» του Ρόμπεν από κοντά δεν ήταν το καλύτερο δυνατό του τελείωμα.

Αλάμπα και Ριμπερί έκαναν… παπάδες απ’ τα αριστερά, οι παίκτες του Γκουαρντιόλα είχαν διάθεση να ανοίξουν το σκορ, αλλά φαινόταν πως τους έλειπε η «φαντασία» στην τελική προσπάθεια. Όσον αφορά τους Άγγλους; Εντελώς παθητικοί και πρώτη τους ουσιαστικά… απόπειρα μια κεφαλιά του Ζιρού λίγο μετά το μισάωρο που δεν έκρυβε συγκινήσεις. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι Γερμανοί δοκίμαζαν τα πόδια τους. Αλλά, πότε ο Αλάμπα, πότε ο Μάντζουκιτς και πότε ο Γκέτσε στο φινάλε, είτε δεν σημάδευαν σωστά, είτε δεν είχαν φάει όλο τους το φαγητό και τα σουτ τους έφευγαν ψηλά άουτ, με το 0-0 να παραμένει στα πρώτα 45 λεπτά.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος παρόμοια. Μονότερμα Μπάγερν, ακίνδυνη Άρσεναλ και… πάμε! Εν τέλει, στο 55’ ξυπνήσαμε λίγο περισσότερο και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον Ριμπερί. Γιατί έκανε «μαγική» κίνηση, έκρυψε (μόνος του) την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Σβαϊνστάιγκερ. Που προφανώς ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του. Και… ξάφνου, πήρε μορφή «ροντέο» το ματς. Διότι δύο λεπτά αργότερα και χωρίς να υπάρχει… καπνός, οι Λονδρέζοι ξαναμπήκαν –εν μέρει- στο κόλπο! Κι έστω αν ο Ποντόλσκι έκανε φάουλ στην εκκίνηση της φάσης (στον Λαμ), δεν αναιρεί το αποτέλεσμα της «σουτάρας» και της «εκτέλεσης» του Νόιερ για το 1-1!

Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν. Το πήγαν λίγο πιο επιθετικά. Βγήκαν προς στιγμήν απ’ το… καβούκι τους. Αλλά μάταια. Διότι αφού πέρασε με αυτό τον τρόπο ένα δεκάλεπτο, στη συνέχεια η υπεροχή επανήλθε στα γνώριμα επίπεδα για την Μπάγερν. Με καλή (στα όρια του εκνευριστικού) κυκλοφορία της μπάλας, με όρεξη να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, αλλά χωρίς την μεγάλη φάση, είναι η αλήθεια. Κι όσο τα λεπτά περνούσαν, τόσο και χανόταν ο ρυθμός. Και η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα –έτσι όπως εξελίχθηκε- πιθανώς να ήταν και πιο ενδιαφέρουσα. Ο νεοεισελθών Μίλερ ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι (μετά από ανατροπή του Κοσιελνί στον Ρόμπεν), αλλά ο Φαμπιάνσκι κράτησε το 1-1, με την μπάλα κατά ένα περίεργο τρόπο να… μην θέλει να μπει και να κάνει «σβούρες» πάνω στην γραμμή της εστίας.



Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεζ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο, Ρόμπεν, Γκέτσε (59’ Κρόος), Ριμπερί (85’ Μίλερ), Μάντζουκιτς

Στον πάγκο: Σταρκ, Βαν Μπούιτεν, Πισάρο, Ραφίνια, Μπόατενγκ

Άρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Αρτέτα (78’ Γκνάμπρι), Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Εζίλ (46’ Ροσίτσκι), Ποντόλσκι, Ζιρού

Στον πάγκο: Βιβιάνο, Φλαμινί, Τζένκινσον, Χέιντεν Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν έχω δίδυμο αδελφό…»

zarkos-vyzas-002
Ο Φάνης Ζάρκος μίλησε στον Arena FM 89,4 για το θέμα της πλαστοπροσωπίας σε βάρος του στην αναμέτρηση Χανιά-Βύζας. Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής έλυσε την σιωπή του μίλησε για το συμβάν και μετέφερε τις κινήσεις που θα κάνει από δω και πέρα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Εγώ ήμουνα στην Κόρινθο, έβλεπα τοπικό πρωτάθλημα και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι ακούν στο ράδιο ότι παίζω αγώνα στην Κρήτη. Έπαθα πλάκα. Με είχαν δηλώσει κανονικά ότι παίζω ενώ φώναξαν και από το μεγάφωνα ότι βγήκα αλλαγή. Ούτε δίδυμο αδερφό έχω ούτε τίποτα. Πραγματικά γίνονται απίστευτα πράγματα και πάνε το ποδόσφαιρο 40 χρόνια πίσω.
Αυτή την στιγμή είμαι σε συζητήσεις με τον δικηγόρο μου για την όλη ιστορία. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο το έκαναν αυτό
Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν με τον Αστέρα Μαγούλας πριν δυο βδομάδες. Από τότε αποχώρησα από την ομάδα γιατί είχαμε συμφωνήσει κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν ποτέ. Για οικονομικά μιλάω, δεν άντεχα άλλο. Για μένα οι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στον Βύζα είναι ήρωες. Το λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί το έχω βιώσει. ήμασταν απλήρωτοι, δεν είχαμε μασέρ, πηγαίναμε σε ένα γήπεδο που δεν έκανε προπόνηση ούτε τοπικό αλλά και πολλά άλλα».
Πηγή: arenafm.gr

Μπήκε… και βγήκε!! (video)

Εντάξει, η γκολάρα η σωστή κανονικά πρέπει να ξετινάξει τα δίχτυα. Κι η σουτάρα όμως που είναι τόσο «δυναμίτης» ώστε να μπει και το τέρμα να την… ξεράσει αμέσως, έχει τη δική της γλύκα.

Μπήκε… και βγήκε! (video)
Σύμφωνοι, όσο περισσότερο βασανιστεί το πλεκτό μετά από σουτ που το ‘πιασες «γεμάτο» στην κίνηση, τόσο το καλύτερο.

Ο σκόρερ ο σωστός όμως (όπως κι ο εραστής) μπορεί να διατηρεί ερωτική σχέση με τα δίχτυα ακόμα και χωρίς… να τ’ αγγίξει.

Όπως έχει καταλάβει πολύ σωστά -αν και πιτσιρικάς- ο Ντάνιελ Θόρουπ της ομάδας U-19 της Νόρτζελαντ.


Πηγή: sport-fm.gr

Όλα δείχνουν «Αγιά-Σοφιά»!

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται οι ενδείξεις πως το όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς» θα γίνει πραγματικότητα για τους ΑΕΚτζήδες. Το νέο γήπεδο της «Ένωσης» υπάρχει κανονικά στο νέο ρυθμιστικό σχέδιο.

Όλα δείχνουν «Αγιά-Σοφιά»
Άλλη μια επιβεβαίωση πως η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει, δόθηκε την Τρίτη.

Την ώρα που οι διαδικασίες για την έναρξη των έργων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη (και από αύριο ο κόσμος θα μπορεί να βάζει το δικό του λιθαράκι), ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας συμπεριέλαβε κανονικά την «Αγιά-Σοφιά» στο νέο ρυθμιστικό χάρτη της Αττικής, ο οποίος κατατέθηκε στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, το απόσπασμα που αφορά το νέο γήπεδο της «Ένωσης» αναφέρει:

«3. Ως Αστικά Μητροπολιτικά Πάρκα της Αττικής, προσδιορίζονται οι εξής εκτάσεις: ...VII. Μητροπολιτικό Πάρκο Νέας Φιλαδέλφειας: Προωθείται η ανάπτυξή του με χρήσεις πολιτισμού, αθλητισμού μητροπολιτικής εμβέλειας και αναψυχής.

Η ανάδειξη του άλσους Φιλαδέλφειας σε μητροπολιτικό πάρκο συνδυάζεται με την κατασκευή και λειτουργία του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού της ΑΕΚ, καθώς και τις αναγκαίες και προβλεπόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, χώρους και υποδομές στάθμευσης αλλά και την ανάπλαση στην ευρύτερη περιοχή»
.

Με… Πεδουλάκη η προπόνηση!

Δίχως να θέλει να ενοχλήσει ενόψει προετοιμασίας για Εφές, ο Αργύρης Πεδουλάκης ευχήθηκε στους πρώην παίκτες του καλή συνέχεια μέσω τηλεφώνου. Καμία εξέλιξη με Γκιστ, Κάρι.

Με… Πεδουλάκη η προπόνηση
Το μήνυμά του μέσω τηλεφώνου έστειλε στους πρώην παίκτες του στον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας κόουτς, όντας διακριτικός κι επειδή δεν ήθελε να ενοχλήσει λόγω… Εφές, επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Μάνο Παπαδόπουλο κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «πράσινους» στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Φραγκίσκου Αλβέρτη, που είχε στο πλευρό του, τους Μανωλόπουλο, Πρίφτη και Παππά που ανήκουν από την Τρίτη και επίσημα στο τεχνικό τιμ του Εξάστερου.

Όσον αφορά τους τραυματίες δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Τόσο ο Ραμέλ Κάρι, όσο και ο Τζέιμς Γκιστ έμειναν εκτός, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και φυσικά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τους Τούρκους.

Την Τετάρτη είναι η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Φράνκι. Πηγή: sport-fm.gr

Μπράβο Κριστιάνο…!

Τα έξοδα χειρουργικής επέμβασης, ύψους 60.000 ευρώ, ενός παιδιού δέκα μηνών που έπασχε από σοβαρή ασθένεια ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπράβο Κριστιάνο…
Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ξανά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της εγχείρισης που χρειάστηκε ένα αγοράκι δέκα μηνών που έπασχε από δυσπλασία της φλοιϊκής ανάπτυξης.

Η μόνη λύση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα του μικρού Έρικ Ορτίθ Κρουζ στον εγκέφαλο ήταν η επέμβαση. Κι αυτή (η λύση) τελικά δόθηκε απ’ τον αστέρα του ισπανικού συλλόγου, που έδωσε τα 60.000 ευρώ που χρειάζονταν, προκειμένου το παιδί να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όλο θέμα έφτασε στα… αυτιά του «CR7» όταν ένας φίλος του, του ζήτησε να θέσει σε δημοπρασία μια φανέλα και τα παπούτσια του, ούτως ώστε να μαζευτούν χρήματα. Και φυσικά ο Κριστιάνο, μόλις έμαθε το λόγο όλου του εγχειρήματος, το πήγε ένα βήμα παρακάτω, βοηθώντας με τον πλέον καθοριστικό τρόπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω παίκτης κάνει μια τέτοια θεάρεστη κίνηση, καθώς στην πατρίδα του έχει βοηθήσει αμέτρητα παιδιά, ενώ και το 2012 είχε κάνει κάτι ανάλογο με τον 9χρόνο τότε Νουχαζέτ που κάλυψε τα έξοδά του, προκειμένου να εγχειρηθεί και να νικήσει τον καρκίνο.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Στρόουτμαν: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Σίγουρος πως μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ εμφανίστηκε ο Κέβιν Στρόουτμαν. «Φόρτσα Ρόμα για πάντα», το σύνθημά του για τη συνέχεια της ομάδας του.

Στρόουτμαν: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»
Πιο δυνατός από ποτέ θα επιστρέψει ο Κέβιν Στρόουτμαν, όπως δήλωσε ο ίδιος από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Ο Ολλανδός παίκτης της Ρόμα έπαθε ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο στο παιχνίδι με τη Νάπολι και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς και το Μουντιάλ.

Ο 24χρονος μέσος ήταν βασικό στέλεχος των «τζιαλορόσι» με 28 συμμετοχές και 6 γκολ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους συναδέλφους γενικότερα και τους οπαδούς για την συμπαράστασή τους. Από εδώ και πέρα θα συγκεντρωθώ στην αποθεραπεία μου για να επιστρέψω πιο δυνατός από πριν.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

Kevin Strootman         @Kevin_strootman
I'd like to thank everybody for the support.From here on out I'm focusing on my recovery.I'll make sure I come back stronger than before.

Πηγή: sport-fm.gr

Έτσι βλέπεις ΑΕΚ!

Τους τρόπους και τα σημεία απ’ όπου μπορούν να προμηθευτούν ένα απ’ τα 2.500 εισιτήρια και να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και αυτή την Κυριακή έμαθαν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Έτσι βλέπεις ΑΕΚ
Το γήπεδο είναι μικρό. Τα εισιτήρια -δεδομένης της παρουσίας του κόσμου στα προηγούμενα ματς- είναι λίγα και σε καλή τιμή.

Οπότε, οι φίλοι της ΑΕΚ που επιθυμούν να την ακολουθήσουν την Κυριακή στο Μενίδι (και δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν) καλό θα ήταν να προμηθευτούν ένα απ’ τα 2.500 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας πριν την Κυριακή.

Κάτι που, όπως ενημέρωσε επίσημα, μπορεί να γίνει από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ, αλλά και από το γήπεδο του Αχαρναϊκού (όπου θα γίνει το παιχνίδι).


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι παραλάβαμε 2.500 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/3 στο γήπεδο του Αχαρναϊκού.

Η διάθεσή τους θα γίνει από το τμήμα εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), από την Τετάρτη 12/03 έως και την Παρασκευή 14/03 από τις 10:00 έως τις 17:00, και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00.

Επίσης, από την Τετάρτη 12/03 έως και το Σάββατο 15/03 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο του Αχαρναϊκού από τις 10:00 έως τις 14:00.

Τέλος, περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατίθεται από την Τρίτη 11/03 και στο Δημοτικό Στάδιο Ραφήνας από τις 16:00 έως τις 22:00».

Σκότωσαν επόπτη στο ξύλο!!

Την τελευταία του πνοή άφησε βοηθός διαιτητή στην Γκάνα, μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε λίγες μέρες νωρίτερα σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας.

Σκότωσαν επόπτη στο ξύλο!
Υπέκυψε στα τραύματά του βοηθός διαιτητή μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας του γκανέζικου πρωταθλήματος.

Ο Κβαμ Αντό Κιέι δέχτηκε επίθεση από οπαδούς στο ματς των Γκολντ Σταρς κόντρα στη Νάα Τζόε Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή, όμως λίγες μέρες αργότερα κατέρρευσε σε τοπικό νοσοκομείο.

«Ο αδερφός μου μας είπε για το περιστατικό μετά το ματς. Έλεγε αστεία για έναν τύπο που του έδωσε ένα χαστούκι και άλλους που προσπάθησαν να του επιτεθούν, όμως την Παρασκευή με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ο αδελφός μου κάνει εμετό με αίμα και ότι έχει καταρρεύσει», ανέφερε ο Κβέκου Άντο Κιέι, αδερφός του θύματος.

Όσον αφορά την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γκάνας εξέδωσε ανακοίνωση στον οποία αναφέρει «Οι γιατροί δεν έχουν εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του. Πρόκειται για έναν απ’ τους πιο ανερχόμενους διαιτητές της ομοσπονδίας μας και τον σέβονταν όλοι στο περιβάλλον του χώρου».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της γκανέζικης ομοσπονδίας τόνισε πως θα γίνει ενδελεχής έρευνα για να αποδειχτούν όσα έγιναν: «Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της Ένωσης, ώστε να αποφασιστεί τι ενέργειες θα γίνουν από δω και πέρα, όσο η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. »Πηγή: sport-fm.gr