Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Γενέθλια και φορμάρισμα για ...Ρίο!

"Σκυλίσια Μέρα" με τον Έλληνα σέντερ φορ που έχει γενέθλια σήμερα και ψάχνει το φορμάρισμά του, μετά από έναν εκπληκτικό α΄ γύρο.
Σαν σήμερα το 1988, ξέρετε ποιος γεννήθηκε; Ο Κώστας Μήτρογλου! Γενέθλια έχει, λοιπόν, και θα τα γιορτάσει για πρώτη φορά επί αγγλικού εδάφους, αφού αγωνίζεται πια με τη Φούλαμ.
Μετά από έναν εκπληκτικό α΄ γύρο ο Μήτρογλου δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή. Κάτι ο τραυματισμός του, κάτι το νέο του περιβάλλον στην Πρέμιερ και δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στην Αγγλία και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Ο Μήτρογλου, όμως, το παλεύει και προσπαθεί να φορμαριστεί αφού μετά το τέλος της σεζόν υπάρχει και το Μουντιάλ στο Ρίο.
Ο Έλληνας σέντερ φορ γεννήθηκε στην Καβάλα, όμως σύντομα μετανάστευσε στη Γερμανία. Εκεί από το 2005 πήγε στην Γκλάντμπαχ για να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό το 2007.
Έχοντας αγωνιστεί και σαν δανεικός σε Πανιώνιο κι Ατρόμητο κατάφερε να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, με τη Φούλαμ να δίνει 15 εκατ. για να τον αποκτήσει.
Έχει αγωνιστεί 29 φορές με την εθνική Ελλάδας, ενώ στην καριέρα του έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και τρία κύπελλα με τον Ολυμπιακό. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: