Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Αρσεν-ικός οιωνός κούπας για Μπάγερν!!

«Ντού από Παντού» για την πρόκριση της Μπάγερν επί της Άρσεναλ και τους οιωνούς για την ομάδα του Πεπ. Τι είδαμε και μας άρεσε και τι μας... ξενέρωσε; Εντάξει, δεν το συζητάμε καν. Περισσότερο ζορίζεται στις προπονήσεις η Μπάγερν, παρά δυσκολεύθηκε απόψε από την Άρσεναλ. Όταν, δηλαδή, το σκορ είναι 1-1 και αποφασίζει ο Αρσέν Βενγκέρ να ρισκάρει μετά το 70’, τι να φοβηθεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα;
Παραλίγο
Ή μήπως απείλησε σοβαρά η Άρσεναλ για να βάλει δεύτερο γκολ; Η Μπάγερν παραλίγο να σκοράρει με το πέναλτι.
Δεν ανησύχησαν
Εδώ, λοιπόν, είχαμε ένα παιχνίδι που η Μπάγερν πήγε εντελώς στο ρελαντί και δεν πιέστηκε καθόλου. Από την άλλη η Άρσεναλ φοβήθηκε μήπως αν ανοιχτεί, το ματς έρθει πολλά με λίγα, κι έτσι έμενε πίσω από την σέντρα. Που και που μόνο κοίταζε να βγει μπροστά. Δεν ανησύχησαν οι Γερμανοί.
Πανεύκολα
Συνολικά η Μπάγερν έκανε υγιεινό περίπατο. Στο πρώτο ματς μετά την αποβολή καθάρισε πανεύκολα την Άρσεναλ και σήμερα δεν χρειάστηκε να αγχωθεί καθόλου. Όποιος είδε και τα δυο παιχνίδια μένει με την αίσθηση ότι μόνο η Μπάγερν διεκδίκησε σοβαρά την πρόκριση.
Οι οιωνοί
Να πούμε, όμως, και κάτι ακόμα; Για τους οιωνούς μέσω… Αρσέν και… Άρσεναλ. Γι’ αυτό, άλλωστε, γράφω στον τίτλο «Αρσεν-ικός οιωνός κούπας».
Με δυο γκολ
Τι είχε γίνει πέρυσι, πάλι στην φάση των «16»; Άρσεναλ – Μπάγερν ήταν το πρώτο ματς. Και οι Γερμανοί κέρδισαν 1-3 μέσα στην Αγγλία. Με δυο γκολ διαφορά, δηλαδή. Όπως και φέτος που κάνανε το 0-2.
Να την στριμώχνει
Ο περσινός επαναληπτικός είχε γίνει σαν αύριο. Και η Μπάγερν μέσα στο γήπεδό της, ενώ ήταν σούπερ φαβορί, πάλι δεν κέρδισε. Έχασε, μάλιστα, με 0-2 με την Άρσεναλ να την στριμώχνει άγρια. Με πολύ τσαμπουκά οι Άγγλοι κυνήγησαν το θαύμα.
Ξανά
Η Μπάγερν, λοιπόν, αν και κέρδισε απόψε πέναλτι προς το τέλος, δεν έκανε το 2-1. Με την μπάλα να σταματάει πάνω στην γραμμή, έμεινε στο 1-1. Ξανά χωρίς νίκη, δηλαδή, στην ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ. Για να δούμε. Θα αποδειχθεί οιωνός κούπας αυτός για την Μπάγερν του Πεπ; Μετά από μερικές εβδομάδες θα ξέρουμε…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: