Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Δεν βγήκε άκρη!

Παράταση από το Πρωτοδικείο για να καταθέσουν το ψηφοδέλτιο για το νέο ΔΣ θα ζητήσουν οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον Πανιώνιο, ενώ βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων διαχειριστού ελέγχου.

Δεν βγήκε άκρη
Νέα συνάντηση με τον Χρήστο Δάρα, ο οποίος προορίζεται για πρόεδρος στον Πανιώνιο είχαν οι άνθρωποι… πρωτοβουλίας. Ωστόσο, άκρη για το ποιος θα αναλάβει να βάζει την υπογραφή του δεν βρέθηκε ακόμη και το συγκεκριμένα θέμα «φρενάρει» ο διαχειριστικός έλεγχος, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα του. Οπότε, δεν γίνεται να πάρει ο οποιοσδήποτε την ευθύνη πάνω του και να σηκώσει στην πλάτη του τα χρέη άλλων κάποιος χωρίς να γνωρίζει ποιο είναι ακριβώς το… άνοιγμα στην ΠΑΕ.

Πάντως, η «τρύπα» υπολογίζεται στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως τόνισε χθες στον NovaΣΠΟΡFM 94,6 ο Χρήστος Δάρας και επανέλαβε με δηλώσεις του στη «SportDay», αναφέροντας πως έχει ενημερωθεί επί του θέματος και από λογιστή.

Μάλιστα, αναμένεται να ζητηθεί παράταση από το Πρωτοδικείο για την κατάθεση -έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (14/3)-του ψηφοδελτίου, που αφορά τον σχηματισμό του νέου ΔΣ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο, έχετε μιλήσει με κάποιον λογιστή για το ύψος του ανοίγματος;

«Ναι, μίλησα. Είναι γύρω στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ! Δεν τα έκανα εγώ αυτά! Ούτε αυτοί που προσπαθούν να κάνουν τον Πανιώνιο βιώσιμο. Εγώ είμαι γιατρός. Ερασιτέχνης παράγοντας, όπως όλοι που έχουμε βγει μπροστά να βοηθήσουμε. Είδαμε πού έφθασαν τον Πανιώνιο οι επαγγελματίες παράγοντες που ήταν στο τιμόνι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: