Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Καραπαναγιωτίδης στο Metropolis: «Ο Σαββίδης ήρθε για να μείνει»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης και μίλησε για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο γνωρίζονται προσωπικά πολλά χρόνια.

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Τον Σαββίδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, από την εποχή που τραγουδούσα. Ο Σαββίδης αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα και μιλάει άπταιστα την ποντιακή διάλεκτο. Έχει πολλές επιχειρήσεις στο Ροστόφ. Το λατρεύει τον ΠΑΟΚ. Έχει όνειρα και στόχους, αρκεί να έχει και μια βοήθεια από την πολιτεία. Δεν ζητάει καμία χάρη. Αν ήταν σε άλλη χώρα του κόσμου θα του είχαν στρώσει κόκκινο χαλί. Η πολιτεία θέλει ανθρώπους σαν τον Σαββίδη γιατί δημιουργεί θέσεις εργασίας. Εγώ είμαι υπέρ αυτού του είδους των επενδύσεων».

Γιατί κωλυσιεργούν οι αποφάσεις ώστε να ξεκινήσουν τα έργα του ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι τόσο εύκολο να παρθούν αποφάσεις. Πρέπει όλα να είναι νόμιμα. Αυτό είναι και υπέρ του εκάστοτε επιχειρηματία. Ο Σαββίδης δεν εγκαταλείπει εύκολα τον αγώνα και ήρθε για να μείνει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα τον πάει πολύ ψηλά τον ΠΑΟΚ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: