Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Δεν έχω δίδυμο αδελφό…»

zarkos-vyzas-002
Ο Φάνης Ζάρκος μίλησε στον Arena FM 89,4 για το θέμα της πλαστοπροσωπίας σε βάρος του στην αναμέτρηση Χανιά-Βύζας. Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής έλυσε την σιωπή του μίλησε για το συμβάν και μετέφερε τις κινήσεις που θα κάνει από δω και πέρα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Εγώ ήμουνα στην Κόρινθο, έβλεπα τοπικό πρωτάθλημα και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι ακούν στο ράδιο ότι παίζω αγώνα στην Κρήτη. Έπαθα πλάκα. Με είχαν δηλώσει κανονικά ότι παίζω ενώ φώναξαν και από το μεγάφωνα ότι βγήκα αλλαγή. Ούτε δίδυμο αδερφό έχω ούτε τίποτα. Πραγματικά γίνονται απίστευτα πράγματα και πάνε το ποδόσφαιρο 40 χρόνια πίσω.
Αυτή την στιγμή είμαι σε συζητήσεις με τον δικηγόρο μου για την όλη ιστορία. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο το έκαναν αυτό
Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν με τον Αστέρα Μαγούλας πριν δυο βδομάδες. Από τότε αποχώρησα από την ομάδα γιατί είχαμε συμφωνήσει κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν ποτέ. Για οικονομικά μιλάω, δεν άντεχα άλλο. Για μένα οι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στον Βύζα είναι ήρωες. Το λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί το έχω βιώσει. ήμασταν απλήρωτοι, δεν είχαμε μασέρ, πηγαίναμε σε ένα γήπεδο που δεν έκανε προπόνηση ούτε τοπικό αλλά και πολλά άλλα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: