Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Βελής στο Metropolis: «Αν ήμουν στην θέση του Σαββίδη θα τους άλλαζα όλους» [VIDEO]

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τραγουδιστής, αλλά και μέλος της τελευταίας διοίκησης Ζαγοράκη, Λεωνίδας Βελής και τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να στηρίξει τον Γεωργιάδη και πως αν ήταν στην θέση του μεγαλομετόχου θα άλλαζε όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στην διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Για τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό:

«Το θηρίο ξύπνησε. Οι εισαγόμενοι προπονητές είναι καλοί αλλά καμία φορά δεν ταιριάζουν στην ομάδα. Ο Στέφενς δεν κατάφερε μα μπει στο πνεύμα του ΠΑΟΚ και καλώς έφυγε. Πρέπει να δοθεί χρόνος στον Γεωργιάδη από τον Σαββίδη για να δείξει την μπορεί να κάνει. Ο Γεωργιάδης μιλάει στην καρδιά των παικτών και φάνηκε αυτό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Καλές είναι οι τακτικές αλλά χρειάζονται και άλλα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι ο Γεωργιάδης μέχρι χθες σιωπούσε. Όμως πιστεύω ότι ήξερε ότι οι παίκτες ήθελαν άλλη μεταχείριση και αντιμετώπιση».

Αν ο ΠΑΟΚ κάνει σωστά βήματα προκειμένου να φτάσει στην κορυφή:

«Αν έπαιρνα εγώ μια ομάδα θα ρωτούσα πρώτα από όλα να μάθω το πρόσφατο παρελθόν. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα λοιπόν θα ήταν να αλλάξω όλο το προσωπικό και θα έφερνα ανθρώπους να αναλάβουν από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νέους άφθαρτους ανθρώπους να αναλάβουν από την αρχή. Πολλοί παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να έρθουν. Πεταχτήκαν από το παράθυρο πολλά χρήματα χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα. Δεν φταίει για αυτό ο Σαββίδης. Πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Πρέπει να ξαναχτιστεί ο ΠΑΟΚ».

Αν έχει και ο Ζαγοράκης ευθύνες:

«Ο Ζαγοράκης παίζει έναν άλλο ρόλο πλέον στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ λοιπόν να που καταλογίσω ευθύνες. Ζητάω όμως εξηγήσεις από τους υπόλοιπους. Δεν λέω ότι θέλουν το κακό της ομάδας, αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν περισσότερα».

Αν μπορεί ο ΠΑΟΚ αν κοντράρει μόνος του τον Ολυμπιακό ή χρειάζεται να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό και με άλλες ομάδες:

«Αν δεν ήμουν ΠΑΟΚ θα ήμουν Ολυμπιακός. Και αυτό γιατί και οι δύο λαοί προέρχονται από φτωχά εργατικά στρώματα. Ο Σαββίδης πολύ καλά θα κάνει να συνεργαστεί και με τον Μασινάκη και με τον Αλαφούζο. Μια συνεργασία μεταξύ αυτών των μεγάλων ομάδων θα φέρει την «άνοιξη» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε πόλεμο ή θέλουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο; Μόνο στην Ελλάδα σκοτώνονται μεταξύ τους οι πρόεδροι».


Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: