Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Συγχαρητήρια και «ευχαριστώ» σε όλους

Το ALL STAR GAME των Χανίων αποτελεί παρελθόν και όσοι συμμετείχαν σε αυτό και το παρακολούθησαν είχαν να λένε τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση και τη διεξαγωγή του.

Συγχαρητήρια και «ευχαριστώ» σε όλους
Μέσε σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Πανελευσινιακός, που είχε πέντε εκπροσώπους του στη «γιορτή» της Κρήτης, όμως εκτός από τα συγχαρητήρια στους συγκεκριμένους, η ΚΑΕ των δυτικών προαστίων έκρινε σκόπιμο να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν να διεξαχθεί άριστα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός συγχαίρει τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για την άψογη διεξαγωγή του All Star Game που, σαν θεσμός, προωθεί σε μεγάλο βαθμό το άθλημά μας και προσφέρει χαρά σε όλους τους φιλάθλους και, κυρίως, στα παιδιά.

Επίσης, συγχαίρει την περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων για την εξαιρετική συνεργασία και βοήθειά τους, καθώς και τη μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων των Χανίων, αλλά και όλης της Κρήτης.

Αξίζουν πολλά ‘μπράβο’ σε παίκτες, προπονητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, μάνατζερ, που εκπροσώπησαν επάξια τις ομάδες τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του All Star Game.

Οφείλει, όμως, να απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εργαζομένους στον ΕΣΑΚΕ και στον ΠΣΑΚ, καθώς και στους εθελοντές του Δήμου Χανίων, που εδώ και μέρες προετοίμασαν και τελικά έφεραν σε πέρας ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε τα δικά μας παιδιά (Ρεκουνιώτη Ανδρέα και Χουχούμη Νίκο) και τους δικούς μας ανθρώπους (Παπαμακάριο Μανώλη - πρόεδρο ΠΣΑΚ, Κοντό Παναγιώτη - Team Manager, Παπαμανώλη Μάνο - Φυσιοθεραπευτής), που συμμετείχαν και μας εκπροσώπησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: