Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τους «ντόπαρε»!

Με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ομιλία του Μίτσελ.

Τους «ντόπαρε»!
Να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησε ο Μίτσελ στη χθεσινή προπόνηση η πρώτη μετά το παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο Ισπανός τεχνικός επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι ουσιαστικά μπροστά τους βλέπουν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για αυτό προετοιμάζονται όλοι, έστω κι αν «παρεμβαίνει» η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

«Καταλαβαίνετε όλοι ότι μπροστά, μας περιμένει μία μεγάλη πρόκληση. Είναι πρόκληση καριέρας, ζωής», είπε αναφερόμενος στο ματς με τη Μάντσεστερ και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα υπόλοιπα, ακόμη κι αν είναι ντέρμπι. Υπήρξα παίκτης και ξέρω. Δέχομαι ότι είχατε και κούραση. Ηταν δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι, κάπου σαν να άδειασε η ομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι με τον Παναθηναϊκό επηρεαστήκατε κι από αυτό που έγινε με τον Μάικλ. Κάναμε όμως και λάθη κι αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, να μην τα επαναλάβουμε, γιατί θα στοιχίσουν ακριβά με τη Μάντσεστερ. Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια και ζούμε για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ.

Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη προετοιμασία. Και θα έχουμε στη συνέχεια την ευκαιρία να απαντήσουμε στους αντιπάλους μας στην Ελλάδα, στο Κύπελλο, που είναι κι ένας τίτλος, γιατί τα ντέρμπι που χάσαμε ήταν στο πρωτάθλημα, που θα το πάρουμε με μία ακόμη νίκη»,
κατέληξε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: