Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα ο Κάκος»

MAYREAS_ANTONIS_01
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την κατάθεση ψυχής που έδειξαν οι παίκτες του «δικεφάλου» για πρώτη φορά την φετινή χρονιά. Σχολίασε την άσχημη στιγμή με τον Ινσαουράλδε και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση ο Κάκος δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πραγματικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, όχι μόνο εγώ άλλα όλος ο κόσμος γιατί είδαμε έναν τελείως διαφορετικό ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ πολύ ψυχωμένο που είδαμε για πρώτη φορά φέτος. Όταν παίζεις σε αυτή την ομάδα πρέπει να καταθέτεις και την ψυχή σου μέσα στο γήπεδο και για αυτό έγινε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Ήταν μια ομάδα που έτρεξε και έδειχνε ότι πραγματικά ήθελε την νίκη, μια ομάδα που την βλέπεις και την χαίρεσαι».
Για τον Ινσαουράλδε και τον Κάκο: «Ήταν άσχημη στιγμή, αλλά και αυτά μπορούν να συμβούν. Άμα το έβλεπε ο Κάκος σίγουρα θα έδινε κόκκινη κάρτα. Κατά τα άλλα ο διαιτητής δεν έφταιξε πουθενά και σε καμία περίπτωση δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα».
Για τα παλιά χρόνια: «Εμείς ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που περνούσε τα Τέμπη ο Ολυμπιακός είχε χάσει. Έχαναν από τα Τέμπη και η αλήθεια είναι αυτή. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν τολμούσε ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Άρης να κουνηθούν. Τα ντέρμπι ήταν πολύ διαφορετικά τότε, είχαν πολύ περισσότερο πάθος και αυτό νομίζω ότι άρεζε και τραβούσε τον κόσμο».
Για τον Λεοντιάδη: «Θυμάμαι πάρα πολλές ιστορίες με τον Μιχάλη, πραγματικά δεν υπήρχε. Μετά από μια ώρα ύπνο και ξενύχτι, το πώς έτρεχε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μιλάμε για «σκύλο», για έναν γίγαντα. Ήταν ξενύχτης, και το πρωί στις 8 έκανε κανονικά προπόνηση και έτρεχε περισσότερο από όλους. Ήταν πάντα ένα πολύ δυνατό παιδί, δεν έπαιρνε χαμπάρι από τίποτα και έτσι παραμένει μέχρι σήμερα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: