Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ζωγραφιά από Μποκανέγκρα! (videos)

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε εντός ματς του έκτου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες για την Ατλέτικο Νασιονάλ, αλλά πήρε 2-2 από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο.
Οι Κολομβιανοί έμειναν με δέκα παίκτες από το πρώτο λεπτό εξαιτίας αποβολής του Άλεξ Μπερνάλ, ενώ στο 19ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της Νασιονάλ Μοντεβιδέο λόγω γκολ των Κάρλος Ντε Πένια και Σαντιάγκο Γκαρσία, αλλά ο Ντανιέλ Μποκανέγκρα μείωσε σε 2-1 στο 71ο λεπτό και με πανέμορφο τέρμα στο 92ο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δύο γκολ είχε και ο Πάμπλο Εσκομπάρ στο 2-0 της Δε Στρόνγκεστ επί της Βελέζ με 2-0 για το πρώτο γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, αφού στο 56ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πέναλτι και στο 77ο ολοκλήρωσε ωραία επιθετική προσπάθεια των Βολιβιανών.
Για τον πέμπτο όμιλο έγιναν δύο αγώνες, εκ των οποίων ξεχώρισε το 2-0 της Ντεφενσόρ σε βάρος της Κρουζέιρο, η οποία ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης, αλλά δέχθηκε δύο γκολ από τον 20άχρονο Βραζιλιάνο Φελίπε Γεντόζ, το ένα στο 64ο λεπτό και το άλλο στο 78ο, ενώ ο Ραμόν Αρίας των γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 68ο. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Ρεάλ Γκαρκιλάσο προηγήθηκε στο 36ο λεπτό με τον Βίκτορ Ραμόν Φερέιρα, αλλά στο 40ό λεπτό ισοφάρισε για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε ο Ραμόν Φερνάντεζ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ και στο 77ο ο Ένζο Γκουτιέρεζ ολοκλήρωσε την ανατροπή, ενώ στο 92ο λεπτό αποβλήθηκε ο μοναδικός σκόρερ του συλλόγου του Περού και ο Ίγκορ Λιτσνόβσκι των θριαμβευτών.
Τάσεις… ζωγραφικής παρουσίασε και ο 28χρονος Αργεντινός Λουίς Εσκαλάντα σε ματς του έβδομου γκρουπ σουτάροντας εκτός περιοχής και ανοίγοντας το σκορ στο 16ο λεπτό, ενώ στο 61ο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 της Έμελεκ εναντίον της Λεόν, που στο 22ο λεπτό ισοφάρισε προσωρινά με τον Κάρλος Αλμπέρτο Πένια. Τέλος, η Σάντος Λαγκούνα πήρε 1-1 στη Βενεζουέλα από την Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι σε παιχνίδι του όγδοου ομίλου, καθώς ο Ορίμπε Περάλτα άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μανουέλ Αρτέγκα στο 72.
Παρακάτω όλοι οι όμιλοι του Κόπα Λιμπερταδόρες:
Πρώτος Όμιλος
Δε Στρόγνκεστ-Βελέζ 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βελέζ (Αργεντινή) 6 (3 αγ.), Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία) 6 (3 αγ.), Ατλέτικο Παραναένσε (Βραζιλία) 3 (2 αγ.), Ουνιβερσιτάριο (Περού) 0 (2 αγ.).
Δεύτερος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μποταφόγκο 4 (2 αγ.), Σαν Λορένζο (Αργεντινή) 3 (2 αγ.), Ουνιόν Εσπανιόλα (Χιλή) 2 (2 αγ.), Ιντεπεντιέντε Ντε Βάλε (Εκουαδόρ) 1 (2 αγ.).
Τρίτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ο’ Χίγκινς (Χιλή) 4 (2 αγ.), Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) 3 (2 αγ), Ντεπορτίβο Κάλι (Κολομβία) 3 (2 αγ.), Λανούς (Αργεντινή) 1 (2 αγ.).
Τέταρτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ατλέτικο Μινέιρο 6 (2 αγ.), Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (Κολομβία) 3 (2 αγ.), Κλουμπ Νασιονάλ (Παραγουάη) 3 (2 αγ.), Σαμόρα (Βενεζουέλα) 0 (2 αγ.).
Πέμπτος Όμιλος
Ντεφενσόρ-Κρουζέιρο 2-0
Ρεάλ Γκαρκιλάσο-Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε 1-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ντεφενσόρ (Ουρουγουάη) 6 (3 αγ.), Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε (Χιλή) 6 (3 αγ.), Κρουζέιρο (Βραζιλία) 3 (3 αγ.), Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού) 3 (3 αγ.).
Έκτος Όμιλος
Ατλέτικο Νασιονάλ-Νασιονάλ Μοντεβιδέο 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Γκρέμιο (Βραζιλία) 6 (2 αγ.), Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) 4 (3 αγ.), Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή) 3 (2 αγ.), Νασιονάλ Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη) 1 (3 αγ.).
Έβδομος Όμιλος
Εμελέκ-Λεόν 2-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Εμελέκ (Εκουαδόρ) 6 (3 αγ.), Λεόν (Μεξικό) 4 (3 αγ.), Φλαμένγκο (Βραζιλία) 3 (2 αγ.), Εμελέκ (Εκουαδόρ) 6 (3 αγ.), Μπολιβάρ (Βολιβία) 1 (2 αγ.).
Όγδοος Όμιλος
Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι-Σάντος Λαγκούνα 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σάντος Λαγκούνα (Μεξικό) 7 (3 αγ.), Άρσεναλ Σαραντί 3 (2 αγ.), Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι (Βενεζουέλα) 2 (3 αγ.), Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) 1 (2 αγ.).
Σημείωση: Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στον επόμενο γύρο.













Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: