Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Να στεφθούν και τα υπόλοιπα ΑLL STAR GAME με επιτυχία»

Ο Πανιώνιος είχε αρκετούς εκπροσώπους στο ALL STAR GAME μπάσκετ των Χανίων και ήταν λογικό να έχει καλά λόγια για τη φετινή διοργάνωση.

«Να στεφθούν και τα υπόλοιπα ΑLL STAR GAME με επιτυχία»
Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη οι «κυανέρυθροι», απένειμαν συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν σχέση με τη διοργάνωση και εύχονται και οι επόμενες διοργανώσεις να στεφθούν από την ανάλογη επιτυχία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωαη:

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος συγχαίρει τους διοργανωτές (ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, ΣΕΠΚ και ΟΣΕΚΚ) και όσους εργάστηκαν για την άψογη διεξαγωγή του All Star Game ΟΠΑΠ 2014. Ευχαριστεί την περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων για την εξαιρετική φιλοξενία το περασμένο σαββατοκύριακο (8, 9/3) και τονίζει ότι αξίζουν πολλά ‘μπράβο’ σε όσους συμμετείχαν και προσέφεραν χαρά και θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Εύχεται, επίσης, και τα επόμενα All Star Game, που ως θεσμός έχει καθιερωθεί και δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να διασκεδάσουν το παιχνίδι, να στεφθούν με ανάλογη επιτυχία.

Ο Πανιώνιος εκπροσωπήθηκε στο All Star Weekend με τους Θανάση Παπαχατζή, Δημήτρη Σταμάτη και Αναστάσιο Σπυρόπουλο στον αγώνα των Νέων και στους διαγωνισμούς και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους Έρικ ΜακΚόλουμ, Μαρκ Κάρτερ στον αγώνα Greek Stars – Rest of the World και στους διαγωνισμούς των τρίποντων και των καρφωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: