Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κολίτσης στο Metropolis: «Πολύ κρίσιμο το ματς με τον Αιγινιακό»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ανδρέας Κολίτσης και μίλησε για την νίκη του Γηραιού κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και πλέι-οφ.

Για τον νικηφόρο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα:

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι αυτό με την Καλαμαριά. Δεχτήκαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όλα πήγαν καλά και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και εκπληρώσαμε το σχέδιο που είχαμε καταστρώσει πριν από τον αγώνα».

Αν ο Ηρακλής μπορεί να συνδυάσει τις νίκες με το θέαμα:

«Στόχος μας είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να παίζουμε ταυτόχρονα και καλό ποδόσφαιρο. Τον τελευταίο καιρό τα κάνουμε και τα δύο».

Αν υπάρχει πίεση:

«Ξέρουμε όλοι σε πια ομάδα παίζουμε και είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση».

Για την εικόνα του Ηρακλή:

«Πιστεύουμε ότι θα ανέβουμε κατηγορία. Βέβαια, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε ακόμα τρία πολύ δύσκολα ματς».

Τι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στα πλέι οφ:

«Θα μετρήσει η θέληση και το πάθος. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πλέι-οφ. Οι ομάδες που θα ευνοηθούν θα είναι αυτές που θα είναι πρώτες στον όμιλο τους. Προλαβαίνουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας όμως, πρέπει να στραβοπατήσουν και οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό:

«Είναι πολύ κρίσιμο αυτό το ματς. Αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είμαστε σχετικά άνετοι, αφού δε θα μας κυνηγάν άλλες ομάδες».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Προσπαθώ κάθε μέρα να δείξω στον προπονητή ότι είμαι έτοιμος να κάτσω κάτω από τα δοκάρια. Με βοηθάνε πολύ και οι συμπαίκτες μου που είναι πιο έμπειροι. Δουλεύουμε πολύ καθημερινός. Στόχος μου είναι να μην δεχτώ γκολ στα τρία επόμενα παιχνίδια». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: