Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Γαλιλαίας στο Metropolis: «Πρωταρχικός στόχος του Άρη η εξυγίανση»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας και μίλησε για τους στόχους της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

Για την χθεσινή εκδήλωση και την δήλωση Αρβανίτη ότι «ο Άρης δεν πέθανε αλλά ζει»:

«Τα δεδομένα είναι γνωστά στο ευρύ κοινό. Τα τεράστια χρέη που έχει η ΚΑΕ μας έχουν βάλει σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση. Είναι δύσκολη και πολύ κρίσιμη η κατάσταση στον Άρη. Το θετικό είναι ότι σε πολύ δύσκολες εποχές για την ελληνική οικονομία βρέθηκαν κάποια επιχειρηματίες που βοήθησαν, αλλά και η βοήθεια του κόσμου με τα διαρκείας ήταν καταλυτική».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου:

«Είναι λυπηρό για οποιοδήποτε τμήμα του Άρη να είναι σε δύσκολη θέση και όχι εκεί που του αρμόζει, πόσο μάλλον φέτος που ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια ζωής».

Τους στόχους του Άρη:

«Για να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς στο άρθρο 99 πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποιους οικονομικούς πόρους. Τα πράγματα κρέμονται από ένα σχοινί. Δυστυχώς το αγωνιστικό δεν είναι σε πρώτο πλάνο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να μειώσουμε τα έξοδα και να αυξήσουμε τα έσοδα και παράλληλα να κρατήσουμε την ομάδα σε μια αξιοπρεπή αγωνιστική κατάσταση».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: